reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domu. Nowy początek!

Andzelika podaje co drugi dzień, wcześniej najpierw 2 razy w tygodniu potem 3, na początku częściej nie mogłam bo mu źle na brzuszek wplywala. Mariannie podaje codziennie D i C bo ona nie wszystko chce jeść. A jak u Ciebie?
Bez żadnych badań bez niczego mam podawać do 800 j witaminy. Wydaje mi się ze trochę za dużo

reklama
Andzelika a on dużo mleka pije? Bo np mojej siostry w tym czasie pił 2 razy po 230 plus raz kaszka około 150 a też mu jeszcze podawała wit d tylko 400 jednostek. Natala może gardło ma zawalone że wymiotowal?

Z mała to jeszcze gorzej bo takie maleństwo to się strasznie męczy, ja pamiętam jak mi mlody pierwszy katar od córki złapał miał 5 miesięcy to normalnie tragedia dla mnie była. Bo z córka to ja nie znalam chorób do 4 lat, pierwszy raz paracetamol dostała po szczepieniu jak miała 2 lata to się bałam czy jej nie zaszkodzi☺

Andzelika a on dużo mleka pije? Bo np mojej siostry w tym czasie pił 2 razy po 230 plus raz kaszka około 150 a też mu jeszcze podawała wit d tylko 400 jednostek. Natala może gardło ma zawalone że wymiotowal?
Zapewne tak , chybq pogotowie nas czeka bo rodzinny dzis zamkniety masakra

Napisane na PSP3505DUO w aplikacji Forum BabyBoom

No zdarzy mi się wypić dwa mleko bo czasami nie chce jeść kolacji bo piątki mi się wyrzynaja do końca.
Katar i goraczka mala denerwowaly syn wymiotowal ah szkoda gadac

Może już nie ciagnij dzieciaczkow po pogotowiu tylko po prostu zadzwoń niech jakiś pediatra przyjedzie na wizytę domową. Żeby malutka czegoś gorszego nie złapała bo jest osłabiona.

Ta pediadra u nas nie przyjedzie bo mieszkamy 30 km za miastem i im sie nie chce jezdzic to ostatnio uslyszalam nawet polozna do malej nie przyjezdzala

Andzelika u nas też teraz 5 idą, nie wiem jak są daleko ale ślina leci, ręce do buzi pcha:/ Natala właśnie a może ktoś prywatnie przyjedzie

reklama
Z mała to jeszcze gorzej bo takie maleństwo to się strasznie męczy, ja pamiętam jak mi mlody pierwszy katar od córki złapał miał 5 miesięcy to normalnie tragedia dla mnie była. Bo z córka to ja nie znalam chorób do 4 lat, pierwszy raz paracetamol dostała po szczepieniu jak miała 2 lata to się bałam czy jej nie zaszkodzi[emoji5]
No tragedia

Do góry