reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domu. Nowy początek!

Generalnie założyłam wa5ek dla mam w Poznaniu aby się poznać i z dziećmi sie spotykać moja kumpela też sie spotyka z mamami z forum ale na innym jest i sa fajne znajomości potem dzieci maja koleżanki i kolegów a my się trochę wyrwiemy ehh ale nie ma chętnych

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Generalnie założyłam wa5ek dla mam w Poznaniu aby się poznać i z dziećmi sie spotykać moja kumpela też sie spotyka z mamami z forum ale na innym jest i sa fajne znajomości potem dzieci maja koleżanki i kolegów a my się trochę wyrwiemy ehh ale nie ma chętnych

Ja mam blisko ale codziennie nie jestem, chociaż teraz pewnie będę częściej, bo tak to głównie zakupy☺ no i lekarze czasami. teraz chce złożyć wniosek o Edukacje domowa do szkoły w Poznaniu

Też właśnie o tym myślałam, ale też za bardzo z Płocka tu nikogo nie ma. No cóż jesteśmy wszystkie w rozsypce :)

A ja tez z innej czesci, bo ze slaska ;-) takze faktycznie, rozsypane mamy po calej polsce ;-)
U nas dzis brzydko, szaro, buro i ponuro. Do tego spypal nawet snieg przez chwile:-/
Poza tym synek cos zlapal, goraczke ma i zamulalismy w domu caly dzien...

A ja tez z innej czesci, bo ze slaska ;-) takze faktycznie, rozsypane mamy po calej polsce ;-)
U nas dzis brzydko, szaro, buro i ponuro. Do tego spypal nawet snieg przez chwile:-/
Poza tym synek cos zlapal, goraczke ma i zamulalismy w domu caly dzien...
Pewnie jakąś wirusowka. U nas zapalenie oskrzeli króluje:/

reklama
Do góry