reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domu. Nowy początek!

reklama
Czasu trochę nie ma bo pilnuje parę godz w tyg takiej dziewcZynki. I jeszcze do tego problemy z sąsiadami to nie było nawet czasu spokojnie posiedzieć heh ale postaram się zagadać tutaj częściej ;) a co u was słychać
Ahaa;) no jak widać znowu zaczyna coś się kręcić :D czas leci, broja dzieci:D a i Ciebie jak maleństwo? :)

Andżelika, tak moj maly od zawsze sie budzil w nocy. Dzis nawet ladnie spal ale raczej budzi sie kilka razy.
Jak tam wAsze koszyki? Mojecdziecko jak słyszy o swietach to ma dosc, juz mikolajem tak bylo, wiec nasz koszyk chyba poczeka do przyszlego roku. Dziwi mnie to troche ale mam nadzieje ze mieści sie to w normie:)

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Andżelika, tak moj maly od zawsze sie budzil w nocy. Dzis nawet ladnie spal ale raczej budzi sie kilka razy.
Jak tam wAsze koszyki? Mojecdziecko jak słyszy o swietach to ma dosc, juz mikolajem tak bylo, wiec nasz koszyk chyba poczeka do przyszlego roku. Dziwi mnie to troche ale mam nadzieje ze mieści sie to w normie:)

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
My też nie byli ;)

FB_IMG_14922571433038243.jpg

Wesołych świąt Kochane [emoji214]

Załączniki

• FB_IMG_14922571433038243.jpg
    FB_IMG_14922571433038243.jpg
    61,4 KB · Wyświetleń: 122
reklama
Do góry