reklama
G
goszczaca
Gość
Coś rzadko tu zakładasz do nasdziękuję i wzajemnieWesołych Świat Mamuśki
Czasu trochę nie ma bo pilnuje parę godz w tyg takiej dziewcZynki. I jeszcze do tego problemy z sąsiadami to nie było nawet czasu spokojnie posiedzieć heh ale postaram się zagadać tutaj częściej a co u was słychaćCoś rzadko tu zakładasz do nasdziękuję i wzajemnie
G
goszczaca
Gość
Ahaa no jak widać znowu zaczyna coś się kręcić czas leci, broja dzieci a i Ciebie jak maleństwo?Czasu trochę nie ma bo pilnuje parę godz w tyg takiej dziewcZynki. I jeszcze do tego problemy z sąsiadami to nie było nawet czasu spokojnie posiedzieć heh ale postaram się zagadać tutaj częściej a co u was słychać
Ewka789
Zaangażowana w BB
Andżelika, tak moj maly od zawsze sie budzil w nocy. Dzis nawet ladnie spal ale raczej budzi sie kilka razy.
Jak tam wAsze koszyki? Mojecdziecko jak słyszy o swietach to ma dosc, juz mikolajem tak bylo, wiec nasz koszyk chyba poczeka do przyszlego roku. Dziwi mnie to troche ale mam nadzieje ze mieści sie to w normie
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak tam wAsze koszyki? Mojecdziecko jak słyszy o swietach to ma dosc, juz mikolajem tak bylo, wiec nasz koszyk chyba poczeka do przyszlego roku. Dziwi mnie to troche ale mam nadzieje ze mieści sie to w normie
Ewka789
Zaangażowana w BB
G
goszczaca
Gość
My też nie byliAndżelika, tak moj maly od zawsze sie budzil w nocy. Dzis nawet ladnie spal ale raczej budzi sie kilka razy.
KasiaMarysia23
Fanka BB :)
Krostki wszędzie...w nocy wymiotowała. Nie mogę jej nic podać innego prócz mleka , bo w nocy jest rzyg. A może to od zębów... pękło dziąsło górna prawa jedynka.A od czego krostki? Gdzie? Dziękuję
Dzień dobry
Krystiasza
Początkująca w BB
reklama