reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domu. Nowy początek!

reklama
Oooo oo a co masz na myśli?
Oprócz zoo, mojej Marysi podobało się w palmiarni w Poznaniu, pozatym Deli park kawalek za Poznaniem świetne miejsce dla dzieciaków, park etnograficzny w Dziekanowicach stare chaty czuć klimat, w drugą stronę Biskupin i Muzeum kolei Wąskotorowej w Wenecji, Pałac w Kórniku to dla większych dzieci, chociaż my byliśmy z Marysia jak miała 3 latka, potem w okresie letnim można płynąć statkiem, na drugiej stronie jest plaża, jezioro

Oprócz zoo, mojej Marysi podobało się w palmiarni w Poznaniu, pozatym Deli park kawalek za Poznaniem świetne miejsce dla dzieciaków, park etnograficzny w Dziekanowicach stare chaty czuć klimat, w drugą stronę Biskupin i Muzeum kolei Wąskotorowej w Wenecji, Pałac w Kórniku to dla większych dzieci, chociaż my byliśmy z Marysia jak miała 3 latka, potem w okresie letnim można płynąć statkiem, na drugiej stronie jest plaża, jezioro
No ciekawe może na majówkę się wybierzemy:)

No ciekawe może na majówkę się wybierzemy:)
No jak lubicie jeździć to naprawdę są fajne miejsca. Park dinozaurów Rogowo to też do dzieciaków, miasteczko Western Bozejewiczki koło Żnina. Nie wiem czy kiedyś byliście na Tężniach solankowych w Inowrocławiu oprócz teżni jest gdzie spacerować

No jak lubicie jeździć to naprawdę są fajne miejsca. Park dinozaurów Rogowo to też do dzieciaków, miasteczko Western Bozejewiczki koło Żnina. Nie wiem czy kiedyś byliście na Tężniach solankowych w Inowrocławiu oprócz teżni jest gdzie spacerować
My zawsze tylko słuchaliśmy się w wiosnę w góry Lato nad morze. Ale rozejrze się w okolicach Poznania to może jakąś kwaterę byśmy sobie załatwili.

My zawsze tylko słuchaliśmy się w wiosnę w góry Lato nad morze. Ale rozejrze się w okolicach Poznania to może jakąś kwaterę byśmy sobie załatwili.
My w tym roku byśmy w Góry chcieli jechać, ja jeszcze nie byłam. A przy nauce Marysi to też lubię jak zobaczy na żywo to o czym mówimy a nie tylko w książce

My w tym roku byśmy w Góry chcieli jechać, ja jeszcze nie byłam. A przy nauce Marysi to też lubię jak zobaczy na żywo to o czym mówimy a nie tylko w książce
Ja pierwszy raz w górach byłam w 2013 roku i tak przeszedł mi lęk wysokości;) i tam mój mąż padł na kolana:D to miałam podwójną radość;)

Wow, to tak romantycznie. U nas było zwyczajnie rodzice byli jedni i drudzy, i mi się oświadczył 5 grudnia 2009 roku
No nasi dowiedzieli się po powrocie:) jeszcze przy wodospadzie szklarki:D o ile dobrze pamietam:) najlepsze jest to ze mu po tak powiedziałam za rok ślub :) i tak było bardzo nieświadomie. My tylko po cywilu jesteśmy :oops::oops:

reklama
Do góry