reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domu. Nowy początek!

reklama
Tak bronilam się 19 czerwca, 23 lipca urodziłam☺ ha ha serio?" oj córcia długo już Ty panienka nie będziesz"
Powaga:) identycznie i z ciążą to samo :) taka zakręcona kobitka:D ojczulek taki bardziej sparaliżowany był jak i wszystkim się dowiedział :) ale za moim mężem są bardzo..bardziej jak za mną :D

Witam miłe Mamuśki!Dawno mnie tu nie było,oj dawno.ale chyba widzisłam jakies znajome twarze;-);-);-);-);-):-D
Ktoś mnie jeszcze pamięta?
Jestem mamą 3dzieci(już);-)
Zaczynałam na forum chyba z 10lat temu.srednia córka była przy cycku;-)
Teraz własnie jestem w drodze do pracy i tak mi się o Was przypomniało:-)
Czy ktoś mnie jeszxze pamięta???pozdrawiam:-)

Witam miłe Mamuśki!Dawno mnie tu nie było,oj dawno.ale chyba widzisłam jakies znajome twarze;-);-);-);-);-):-D
Ktoś mnie jeszcze pamięta?
Jestem mamą 3dzieci(już);-)
Zaczynałam na forum chyba z 10lat temu.srednia córka była przy cycku;-)
Teraz własnie jestem w drodze do pracy i tak mi się o Was przypomniało:-)
Czy ktoś mnie jeszxze pamięta???pozdrawiam:-)
Hej. No ja niestety Ciebie nie pamietam:D za krotko tu urzeduje, ale miło ze zajrzalas:) może odnajdą się stare forumowiczki :)
Dzisiaj a raczej zaraz mam wizytę u fryzjera z synem:szok:będzie hardcore :) ale muszę ma bardzo gęste włosy we mnie:)

reklama
O widze wielkie wiosenne przebudzenie hehe.Ze wzgl.na to ze wiosna pogoda ładna wpadłam w wir wiosennych porządków i wsiakłam na trochę.Dzis pogoda brzydka to mam chwilę...
Witamy nowe mamusie.ANABUDA ty jestes z tego poprzedniego watku o mamusiach siedzących w domu ten jest nowy i dlatego mamusie mogą Cię nie znać.
ANDZELIKA a dlaczego dziwi Cię owu w 9 dc? Ja kiedys jak starałam się o córkę cały czas przekonana byłam że mam owu ok 14 dc a tu okazało się że owu było tak ok 20-21 dnia baaa nawet najmłodszy jest z 31 dnia cyklu hehe.

Do góry