reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domu. Nowy początek!

reklama
Raczej nie. A mężem wielokrotnie rozmawiałam i on nie chce. Jemu tak jest dobrze jak jest. :oops:
My chcieliśmy od razu kościelny, szczerze mówiąc to nawet nie braliśmy pod uwagę innej możliwości. Mieliśmy skromny ślub i małe przyjęcie na ok 40 osób. Ja musialam się oszczędzać więc pierwszy taniec był z nogi na nogę☺ ale i tak wspomnienia piękne

My chcieliśmy od razu kościelny, szczerze mówiąc to nawet nie braliśmy pod uwagę innej możliwości. Mieliśmy skromny ślub i małe przyjęcie na ok 40 osób. Ja musialam się oszczędzać więc pierwszy taniec był z nogi na nogę☺ ale i tak wspomnienia piękne
U nas to była inna bajka. W walentynkowy spacer chwycilismy się za dłonie i na spontana poszliśmy do usc i powiedzieliśmy że chcemy wziąść ślub. No i samo poszło dalej. 14.06.13 r. Oświadczył się 14.05.14 r. Dowiedziałam się o ciąży 14.06.14 r. Pobralismy się :)

U nas to była inna bajka. W walentynkowy spacer chwycilismy się za dłonie i na spontana poszliśmy do usc i powiedzieliśmy że chcemy wziąść ślub. No i samo poszło dalej. 14.06.13 r. Oświadczył się 14.05.14 r. Dowiedziałam się o ciąży 14.06.14 r. Pobralismy się :)
To szczęśliwa ta 14☺ to My odwrotnie bo dowiedzialam się o ciąży 12 listopada 2009, 5.09. 2009 mi się oświadczył a 10.04.2010 wzięliśmy ślub☺

A jak twoja rodzina zareagowała i ciąży w tak krótkim czasie od zareczyn?:)
Literówka mi się wkradla nie 5.09 tylko 5.12☺ zaręczyny były po tym jak się dowiedzialam, że jestem w ciąży. Ogólnie mama była w szoku, bała się jak dam radę bo to był ostatni rok magisterki, więc trzeba było się obronić, a tu jeszcze ślub i w dodatku się położyłam

reklama
Literówka mi się wkradla nie 5.09 tylko 5.12☺ zaręczyny były po tym jak się dowiedzialam, że jestem w ciąży. Ogólnie mama była w szoku, bała się jak dam radę bo to był ostatni rok magisterki, więc trzeba było się obronić, a tu jeszcze ślub i w dodatku się położyłam
Ale dałaś radę z magisterką ? Moje życie to istny Kogel Mogel;) moja matka tak się zachowywała jak ta matka Kasi w tym filmie :D

Do góry