G
goszczaca
Gość
Jak zajdę w drugą ciąże to młody jeszcze rok będzie siedział w domu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja moją zapisalam jak miała 4 lata, ale że zaszlam w ciążę i nie chcialam przedszkolnych chorobsk to zrezygnowalam, potem miala iść od 5 lat ale przeszla a raczej przechorowala dwa miesiące młodego leczylam z zapalenia oskrzeli cofnęli mi reformę i ją zostawilam na kolejny rok☺Jak zajdę w drugą ciąże to młody jeszcze rok będzie siedział w domu
Właśnie i ja nie będę rezygnowala. 30 lat skończyłam 6 stycznia zlecialo ze hejJa moją zapisalam jak miała 4 lata, ale że zaszlam w ciążę i nie chcialam przedszkolnych chorobsk to zrezygnowalam, potem miala iść od 5 lat ale przeszla a raczej przechorowala dwa miesiące młodego leczylam z zapalenia oskrzeli cofnęli mi reformę i ją zostawilam na kolejny rok☺
A to między nami właściwie tylko 4 miesiące☺ ja jestem z września 86☺Właśnie i ja nie będę rezygnowala. 30 lat skończyłam 6 stycznia zlecialo ze hej
Ja zaczynam jesień☺To nie taka różnica mnie przenosili ponoć z grudnia, a po co nie wiem
A ja myślałam że urodzie syna 6 stycznia, ale niestety wyszedl15 nie chciał mamusi zrobić prezenty gad jeden wczorajsza afera chyba nam wyszła na dobre. Dzisiaj syn wstał z pobudki chwilę pobrykal w pokoju swoim i przyszedł do nichni sam jescJa zaczynam jesień☺
No widzisz czasami awantura się przydaje☺ mi córka zrobiła prezent na imieniny urodziła się dzień przed☺ a synek zrobił prezent tatusiowi na urodziny☺ urodził się dzień po☺A ja myślałam że urodzie syna 6 stycznia, ale niestety wyszedl15 nie chciał mamusi zrobić prezenty gad jeden wczorajsza afera chyba nam wyszła na dobre. Dzisiaj syn wstał z pobudki chwilę pobrykal w pokoju swoim i przyszedł do nichni sam jesc
u nas znowu Kubuś zrobił nam prezent na rocznicę ślubu i zaczął chodzićNo widzisz czasami awantura się przydaje☺ mi córka zrobiła prezent na imieniny urodziła się dzień przed☺ a synek zrobił prezent tatusiowi na urodziny☺ urodził się dzień po☺