reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domu. Nowy początek!

To idą pełna parą☺ w końcu się uda☺ My jeszcze tydzień osobno a potem cały tydzień razem☺ już się nie mogę doczekać
A ogóle Ci się nie dziwię. Jeszcze rocznica w samotności, kiepska sprawa. My 14.06 mamy rocznicę:)planujemy wyjechać nad morze a czy wypali się okaże. No ten cykl może nie wypalić. Święta goście kiepska sprawa.

reklama
A ogóle Ci się nie dziwię. Jeszcze rocznica w samotności, kiepska sprawa. My 14.06 mamy rocznicę:)planujemy wyjechać nad morze a czy wypali się okaże. No ten cykl może nie wypalić. Święta goście kiepska sprawa.
Czerwiec ładny miesiąc☺ No o naszej rocznicy nie idzie zapomnieć. Co roku w tv mówią, że jest 10. 10.04 7 lat

Fajnie dziewczyny że sie staracie, bede trzymać kciuki. A moj maly dzis temperatura 37,5 i chyba angina sie kroi :(

Fajnie dziewczyny że sie staracie, bede trzymać kciuki. A moj maly dzis temperatura 37,5 i chyba angina sie kroi :(
Współczuję:( u mnie córka to zawsze ma gardło i anginy już przestalam je liczyć wvtym roku. Odkąd zaczęło się przedszkole zrobiła się tragedia z chorobami

Ha ha to Ty powinnaś z mężem MIESIECZNICE obchodzić :D
Ha ha no też. A My jeszcze mieliśmy ślub przekładany najpierw mieliśmy mieć w lutym ale lezalam w ciąży i nie wypalilo a wszystko już było gotowe. Ja już chciałam żebyśmy wzięli ślub dopiero jak się Marysia urodzi ale mąż poszedł i pozalatwial wszystko na 10.04☺

Ha ha no też. A My jeszcze mieliśmy ślub przekładany najpierw mieliśmy mieć w lutym ale lezalam w ciąży i nie wypalilo a wszystko już było gotowe. Ja już chciałam żebyśmy wzięli ślub dopiero jak się Marysia urodzi ale mąż poszedł i pozalatwial wszystko na 10.04☺
Tej daty nigdy nie zapomnicie :) mój jak na razie odpukać nic nie choruje, jakos ostatnio cos go złapało, ale koniec. Ponoć przy piątkach zawsze dość często zapalenie ucha się pojawia.

reklama
Tej daty nigdy nie zapomnicie :) mój jak na razie odpukać nic nie choruje, jakos ostatnio cos go złapało, ale koniec. Ponoć przy piątkach zawsze dość często zapalenie ucha się pojawia.
U nas 3 katary skończyły się zapaleniem ucha a jeden dodatkowo zapaleniem stawu biodrowego. Marysia mi też nie chorowala do czasu przedszkola, Kacper niestety już inaczej bo od Marysi pierwszy raz złapał jak miał 5 miesięcy.

Do góry