reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domu. Nowy początek!

reklama
Właśnie czytam, że tu mamusie takich starszych dzieciaczków. Spokojnie, za 6 lat tak samo napiszę[emoji23]

Ja to nierozumiem rozumowania takich matek,które mają chore dzieci na zakaźną chorobę. Ja bym nie chciała, żeby mi ktoś córe zaraził dlatego i ja bym z chorym dzieckiem nie wyszła.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak czy inaczej to się nie upilnuje dziecka, czy to w piaskownicy czy w sklepie czy u lekarza... Pocieszenie może słabe ale jak to przejdzie to będzie miał za sobą. Wydaje mi się, że starsze dziecko lepiej zniesie ospe niż np.taki roczniak.

Właśnie czytam, że tu mamusie takich starszych dzieciaczków. Spokojnie, za 6 lat tak samo napiszę[emoji23]

Ja to nierozumiem rozumowania takich matek,które mają chore dzieci na zakaźną chorobę. Ja bym nie chciała, żeby mi ktoś córe zaraził dlatego i ja bym z chorym dzieckiem nie wyszła.

E tam starszych☺ moje mi się cały czas małe wydają☺ ja też nie rozumiem, ale jest dużo takich ludzi co im choroba nie przeszkadza nawet zakaźna. Najlepiej się potem idzie przekonać w przedszkolu

E tam starszych☺ moje mi się cały czas małe wydają☺ ja też nie rozumiem, ale jest dużo takich ludzi co im choroba nie przeszkadza nawet zakaźna. Najlepiej się potem idzie przekonać w przedszkolu
Słuchajcie dziewczyny ale z ospa nawet na dwór wyjść nie można wiem to po sobie. Bo przeziebilam ospe w wieku 19 lat.

Jestem tym wszystkim przerażona. I non stop teraz będę rozkminiala. Tym bardziej ze jak syn się zarazil i zarazi teścia będzie kiepsko.

Mój syn dopiero ma dwa:)

Andzelika może nie złapie, my kiedyś też w przychodni siedzieliśmy z dziewczynką z ospa a dzieciaki nie zlapaly. Pewnie złapią jak się nie będę tego spodziewała

reklama
Do góry