reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Heja niedzielnie

Aguska grunt to sie wybawic.

Anula mój tez kiedys nie jadl lodów,bo byly za zimne i kazal sobie je w mikrofali podgrzewac.

Kasia to sie bracia pobawili,ciekawe kto sprzatal.

Amalie kochana porozmawiaj ty z tym swoim,powiedy mu,ze rodzicow zawsze bedziesz odwiedzac,ze maly za dziadkami teskni. A powiedz mi,ty wyjechalas do rodzicow,a on sam w domu?
Najlepszego w dniu rocznic.

Ja zaniedlugo do kościola ide z mlodym. Za dwa tyg komunia.

Doberek!!!
As 100 lat dla Karolci!!!
As i dla Ciebie 100 lat!!
Wpadam jak po ogień się pochwalić ;-)
486715_374381249345535_1794266866_n.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Amaliee no tak tez myslalam z postow..wiec tym bardziej powinien to zrozumiec,,ze bez niego nie chcesz tam wieczniee siedziec...a czasem dor odzicow...

As jakies swieto macie?? hyh przegapilam....to najlepszego kochana)))
aaaaaa wiem jzu roczek Karolinki,,matko juz roczekkkk:szok:..alez to minelo...
Karolinko:))

Hejka.

Amelie wszystkiego najlepszego z okazji rocznic :) a chlop to chlop.. niema co wymagac ze on coś zrozumie, ze sie domysli. Ja swojemu tylko oznajmiam, co robie, gdzie jade.. Jak zaczyna sie fochac to mam to strasznie glęboko. co ja jakas cierpiętnica jestem, albo pomoc psychologiczna zeby jego fochy znosić, lub tlumaczyć?? dorosly jest.. jak ma prtoblemy to mozna to leczyć :)
a gdyby sie obrazil ze z chlopcami do rodziców pojechalam to bym go chyba wysmiala.

As wszystkiego naj :) Karolinka juz roczek konczy?? to wszystkiego najslodszego dla niej :)

Bodzia sliczne te twoje kukły :)

My wczoraj grilla robilismy. chlopcom kupilismy tort. uzbierali kaski troszke wiec trampolina obiecana. Dziś kupilismy. ostatnią w carrefourze :)

pada u nas, jakos tak zgnilo jest ;/

Cześć kobietki.

As wszystkiego najlepszego dla Ciebie kochana,i dla Karolci.
Dużo zdrówka dziewczynki.

Pogoda się spierniczyła,pochmurno i deszczowo.
Wczoraj mieliśmy z małżem 12 rocznicę ślubu,
boże ale to zleciało,nawet nie wiadomo kiedy.
Niestety osobno,bo ja rano zeszłam z nocki,do południa spałam,
a potem on poszedł na drugą zmianę.
Ale jak wrócił to posiedzieliśmy sobie przy winku.:-)

Chłopaki zdrowi ,szaleją.
Maciek prysnął do moich rodziców,a Emil rysuje.
Mam lenia giganta,nic mi się nie chce.
Miłego dnia.

Witajcie kochani.

Dziś o 17.21 Karolcia skończyła rok .
Z tej okazji wczoraj i dziś była imprezka i torcik jej zrobiłam własnołapnie .
A to kilka fotek .

Załączniki

• DSC_0270.jpg
    DSC_0270.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 49
  • DSC_0269.jpg
    DSC_0269.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 43
  • DSC_0274.jpg
    DSC_0274.jpg
    11,1 KB · Wyświetleń: 43
  • DSC_0275.jpg