reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam poweekendowo ... :-) pogoda wstrętna a co do majówki to my siedzimy w domu oczywiście, chcieliśmy pojechać do dziadków ale dalej przeglądu nie mamy więc za duże ryzyko :-( w dodatku komunia w niedzielę, portret już prawie skończony, do tego kupiliśmy chrześniaczce zegarek (oczywiście nie typowy komunijny bo to straszny badziew ;-) )

Jak wam się podobają ?

Zdjęcie0407.jpgZdjęcie0408.jpg(Zdjęcie zegarka w okropnej jakości no ale chyba coś tam widać ;-) )

I jeszcze jeden majowy bociek :-)

Zdjęcie0409.jpg

Załączniki

• Zdjęcie0407.jpg
    Zdjęcie0407.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 47
  • Zdjęcie0408.jpg
    Zdjęcie0408.jpg
    37,8 KB · Wyświetleń: 41
  • Zdjęcie0408.jpg
    Zdjęcie0408.jpg
    37,8 KB · Wyświetleń: 48
  • Zdjęcie0409.jpg
    Zdjęcie0409.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 40
reklama
Kasia śliczne !!!

My też w domku siedzimy w majówkę .

Witanko .
Dopiero teraz znalazłam chwilkę ,by do was zajrzeć ,choć kompa włączyłam już z godzinę temu .;-)
Młoda śpi po spacerku i wizycie u babci.
Zakupy też zrobione i obiad podszykowany ,więc już luzik.
Zaraz muszę po Kubusia do szkoły jechać i o biedronkę zachaczyć ,bo teściowa jakies drobiazgi chciała .;-)
To tyle w planach na dziś ,a co w międzyczasie wyskoczy to się okaże .

Muszę pochwalić swoje dziecię .
Wyszłyśmy na spacer o 9 z minutami ,a wróciłyśmy ok. 11 .15 i pampers był suchutki .
Posadziłam małą na nocnik ,a ona weschnęła tylko i zrobiła mega siusiu ,po czym kazała bić brawo i sama wstała z nocnika :szok::szok::szok: oczywiście trzymając się sofy ,ale SAMA a to najważniejsze ,że pomocy nie chce .Odpycha rączkami i sama chce wszystko robić .

Kupiłam wczoraj zjeźdżalnię jako ostatni prezent urodzinkowy dla Karolinki i jest mega szał .
Widać ,że się boi ,trzęsie się jak galaretka ,ale odpycha się nogą i zjeżdża trzymając mnie za palec :-D:-D:-D

No bystra bestia z niej się robi ,oj bystra :-D:-D:-D:-D

miłego dnia dziewczynki

czesc :)

As U nas O zjezdzalnie dostal na 2 urodzinby. No prezent byl trafiony, dziecka nie bylo :)
Teraz dostali trampoline. W niedziele im kupilismy.w nocy po prac Ł im rozlozył.. i w poniedzielk F na zajecia SI nie pojechal. stwierd,ze nie moze.. bo musi sie wyskakac :D wczoraj łącznie 5 dzieci byla u nas. I taka cisza ze az dziwne. normalnie to by dom rozniesli albo by sie pobili, bo nudno. a tak cisza, spokoj.. tylko czasami ktorys po pic przyjdzie :D

po za tym u nas nawet fajnie. pogoda dopisuje, od dzis wolne od szkoly F ma, O tez zostaje w niedziele na komunie jedziemy, Ł walczy z ogrodkiem. ja mam @ wiec powiedzialam ze na pewno nie bede z lopatą smigac, a czekac tydzien tez nie bede. Ma jaja to niech mi fizycznie pokaze co to znaczy facet :)
do tego z kwiatuszkami sie bawie :). co raz nowy skalniaczek, coś doloeze, coś zabiore..

O jeszcze spi.. jest 8.40.. normalnie to on wstaje o 6.30.-7.00 :D

No i szlag może człowieka trafić ... Nataniel nie dostał się do przedszkola :-( ... byliśmy u pani dyrektor i oczywiście pisałam odwołanie, ale widzę że lista nieprzyjętych jest tak samo długa jak przyjętych :-( ....

W koncu cos ruszylo tu:-p
Kasia a do jakiego przedszkola chcialas go wyslac?u nas np prawie pewnie jest ze dzieci urodzone od wrzesnia maja mniejsze szanse na dostanie sie do przedszkola bo idac od 1 wrzesnia nie maja ukonczonych 3 lat, kilka moich kolezanek planuje dzieci ale tak zeby urodzily sie najpozniej do sierpnia zeby latwiej bylo z przedszkolem. Ale z tego co wiem w prywatnym u nas bez roznicy czy dziecko ma juz 3 ukonczone idac do przedszkola

reklama
hej

kasia a podali powod??
bo w przedszkoalch jest selekcja,czy rodzice pracuja,jesli jedno nie to juz lipa...spada w dol podanie...i wogole..wiem,,bo kiedys taka selekcje robilam...grr.porazka te ich momtywy itp itd...

Do góry