reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hejka :)

eeeeee dziewczyny wczoraj to bylo dosyc cieplo u nas, tyle ze lało. a dziś?? mslalam ze chlopcy w placowkach, Ł w pracy to ja sobie chociaz e dwie rundy rowerem miedzy wioskami zrobie, ale gdzie tam. tak wieje ze prawie glowe zgubilam ;/

kawe wypilam, glowe susze trzeba coś ugotowac i potem po dzieci do siostry ( bo raczej w ten wiatr piechotą z przystanku to nie bardzo )

reklama
E tam,dentysty to chyba każdy się boi,ja ostatnio byłam jakieś 4 lata temu,na kontroli,ale było wszystko ok.W ciąży też nie poszłam,narazie wszystkie zęby się trzymają i nie bolą.Odpukać:)

Synek na szczęście zdrowy jak ryba,może po prostu zmęczony był,slaby dzień miał czy coś.Nie mam pojęcia.A może to ja się nakręcam,bo wszyscy naokoło chorzy,a ja się boję żeby i nas nie złapało.
Dziś mam mega energię,posprzątałam mieszkanie,umyłam balkon,wstawiłam trzy pralki,obiad tylko podgrzałam,bo był już gotowy.Malutka dziś bardzo spokojna,nawet gdy nie śpi to sobie leży i ciumka rączki.
Dziś u nas wieje jak cholera także nawet nie wychodziliśmy.
Chwilka odpoczynku i lecę sok buraczkowy robić.Ale najpierw bezkofeinkę:-)

Witajcie dziewczynki ..
tylko na biegu wpadam .Nie mam czasu ,bo zmieniam Kubusiowi szkołę .
Miarka mojej cierpliwości się przebrała !!!!

Amalie obu z siurkiem małego nic nie było a wyzdrowiał już?nie kaszle?
miłego czytania;-)
a z dziadkami to tak jest ty jedno oni drugie:sorry2:

m w pracy ja popijam kawke Bartuś sie bawi:-)
czytałam prognozy pogody i wyczytałam że zima jeszcze oczywiście będzie ale nie długo :sorry2:
w sumie mamy już 5 styczeń a zimy ani widu ciągle na plusie i u mnie to 6 stopni wczoraj było:baffled:

oby do wiosny

Nie no Amaliee,ja to bym chyba zjadłabym kogokolwiek kto by sprzeciwił się mojej decyzji przy dziecku.Nawet z A tak nie robimy przy synku,jeśli któryś się nie zgadza to mu to mówi,ale jak jesteśmy sam na sam.No kurcze!Przecież dziecko ci tak "psuja". Do cholewci,to ty jesteś mamą!Nie wiem jaka jest u ciebie sytuacja,ale może pogadaj z rodzicami,z mamą w szczególności żeby tak nie robiła.Sama miała małe dzieci i pewnie wie,że to dla ciebie nie jest najlepsze,bo twoje dziecko powinno szanować twoja decyzję.Najpierw jesteś ty,a potem babcia.Tym bardziej,że w tym przypadku miałaś rację.Naprawdę,ja to bym wzrokiem spaliła ze złości kogokolwiek.
Mała się obudziła,lecę..........

hej wpadam
mały sie bawi jeszcze troche i obiadek dostanie a ja teraz zasiadłam z kawka
w domu ogarnięte muszę wziaść się wreszcie za selekcje ciuchów ale mi się nie chce:-pmiałam to zrobić przed świętami ale jak pracowałam to czasu nie było na takie rzeczy

w tygodniu ide do hurtowni zobaczyć rowerek dla Bartka bo robimy zrzutę i kupujemy mu na urodzinki:-)

hej

MOj pojechal po cos tam do auta..

ja ogarnelam chatke..
Dzisiaj zaprosiz gosci na swoje ur,,no ale to ja musze w kuchni stac,,musze cos szybkiego wymyslec,bo nie chce caly dzien znowu kucharzyc....
ciasta toprta mam juz....

amaliee no popatrz babcia no,,ja tam mojej mamie kiedys powiedzialam,moje dziecko i wara...i ona wie..ze to ja wychowuje a nie ona...i sie nie wpitala..

as no masz..zdaj relacje z czym chamy znowu przegieli....wspolczuje tego latania...

aguska jak tam wolne?? e tam zima..ja nei chce zimy,ani tej jesieni,chce wiosny:)))

milego dnia ide rozejrzec sie po lodowce co mam zrobic hmmm na zagryche

koralikowa udanej imprezki na pewno coś smacznego upichcisz;-)
ja też uwielbiam wiosne i lato ale mamy styczeń więc nie będę wymagająca:-D chce troche śniegu bo chociaż dziecko będzie miało radoche a tak musi siedzieć w domu:sorry2:

m jeszcze w pracy ja obiad przygotowałam z małym się wybawiłam:-D i nawet pomógł mi zrobić porządek z ciuchami cały wór do wywalenia:sorry2:

reklama
heja :)

Amelie ja bym mame, tesciową, czy kogokolwiek tak zje..ła za tego wafelka ze by mi chyba morda spuchla.No mam alergie na coś takiego.
a co do 1 % i turnusów. My zbieramy dla F. taki prawdziwy turnus tez mi sie marzy. ale kosztuje jak dla nas kupe kasy. nie wyczaruje 5 tyś. lub i wiecej. Udalo nam sie fundacyjny. I jak zobaczylam jak tam pracują z autystami to normalnie Bialystok jest 1000 lat za murzynami w tej kwestii.

Ja napisalam juz do jednej fundacji w sprawie Filipa. Bo chcem z nim jechac do Instututu do Torunia. Jak mi ta fundacja odmówi wsparcia to bede pisac do kolejnych.Mam nadzieje ze uda nam sie jechac.

do jakiej fundacji zapisalas mlodego??

As a coż to znowu sie stalo ze az tak drastycznie jest??

i ten no, padam na sam nos. Mialam jechac do mamy na kilka godzin bylam poza domem caly dZIen. bo zajechalam do kuzynki. wysmialam sie, wyrzałam..

Do góry