reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam wieczornie widzę dziewczyny że coś zaniedbujecie wątek każda tylko wpadnie i wypadnie ale sama nie jestem lepsza:-p
Dziś ciągle bym jadła ale mnie normalnie nosi
Bartek już wykąpany w piżamce po kolacji ma jeszcze 20 minut i idzie lulu
a moje plany na wieczór to tv:-D

reklama
Hej!
W sz-n leje jak z cebra od wczoraj :dry:, do tego ciemno i tak jakoś nie przyjemnie... Dopijam kawkę i się biorę za ogarnianie chaty.
Atfk, taaa pogoda dobija, do tego tak jak piszesz człowiek ma swoje problemy o tak jakoś wychodzi. Dla Ciebie również poprawy humoru kochana :tak:. No i oczywiście dużo zdrówka!
Faith, Renata, łączę się w cierpieniu i strachem przed dentystą :-p. Jak wchodzę do swojej dentystki to op progu krzyczę, że chcę znieczulenie :-D. Jak szłam plombować ósemkę, to myślałam, że zemdleję wchodząc do gabinetu, a łapy to mi latały jak bym była po niezłej libacji :-D. Ale przeżyłam, a ząbek zdrowy i to najważniejsze. Zatem zdrowych zębów Wam, życzę i rzadkich wizyt u dentysty :tak:.
Aguska, życzę Ci kochana dodatkowych kilogramów na plusie :tak:.
Justa, więc dziś już luźniej? Pewnie chatkę do porządku doprowadzasz jak sama jesteś ;-).
Miłego i spokojnego dnia!

Noż kurczę,co zasiądę do komputera to się mała budzi:wściekła/y: Zasypia na chwilę i nie wiem co w tej krótkiej chwili powinnam zrobić czy powyciągać naczynia ze zmywarki czy ogarnąć trochę chatę czy spędzić ją z synkiem czy iść do klopa czy zrobić se kawę czy po prostu usiąść i ryczeć!!!!!!!!:szok:

Poza tym synek niewyraźnie wygląda:zaczerwienione oczka,kicha,gorące dłonie,marudny......nawet nie dopuszczam tej myśli do siebie:no: i powtarzam sobie w kółko "mój syn jest zdrowy,mój syn jest zdrowy,mój syn jest zdrowy......"
....zwariować idzie
A ta już marudzi,bo śpiąca,a spać nie chce.
Ratuuuuuuunkuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!

Dom wariatów normalnie.:dry:

Zatykam uszy i idę sobie cappuccino zrobić.

Się witam kobitki w nowym roku.
Ja od świąt drałuje.
Non stop gdzieś wybywamy,i mnie nie ma.

W sobotę byłam w końcu u siostry w kielcach.
Zaliczyliśmy deptak,i musowo Mcdonalda z Emilem i Adasiem.
Jak wracaliśmy do domu to chłopcy uwariowali się jak te małe dziki.
Maciek siedział w domu ze szwagrem i moim bratem,i grali w PS,fifa 12:)

NO i Maciuś został u nich na weekend i wrócił dopiero w sylwestra.

My spędziliśmy go w domu,przyszedł szwagier z dziewczyną,
posiedzieliśmy,
wypiłam sobie piwko,
obejrzeliśmy sztuczne ognie,i poszliśmy spać po 1.
A dziś byłam w Radomiu z koleżanką,
bo poprosiła mnie żebym zawiozła ją na egzamin na prawo jazdy.
Niestety nie udało jej się zdać za pierwszym razem.

Chłopaki w sobotę mają bal choinkowy w szkole.
Emil na 12,a Maciek na 16.
Wczoraj jeździłam z Emilem za przebraniem,
uparł się być spider manem,więc będzie.
Nie było nigdzie w sklepach kostiumu spider mana na jego rozmiar,
ale udało nam się wynaleźć w lumpku,nawet fajny i w śmiesznej cenie 11 zł.

Zmykam właśnie po mojego ucznia do szkoły.
Miłego popołudnia.

Heja :)

ale pogoda ;/ pada deszcz ;/ tak kurde zimowo w pelni ;/

bylam u dentystki. obejrzala zeba, tzn korzenia, w smie to trzy ;)

do chirurga szczekowego nie skierowala. dala antybiotyk i sama bedzie rwala. Bo ona z zalozenia twierdzi ze ma przyrządy do rwania korzeni. termin na 21-go stycznia.

zaloze sie ze ze dwa dni przed to ja bede wariowac ze strachu a 20-go wieczorem sraczki z nerwow dostane.

Justa Sto Lat dla Kacpra kurcze jaki on już duży facet:-Dbuziaka mój daj od ciotki;-)

Ja wpadam do was dopiero teraz bo od rana miałam latania troche potem dom ogarnąć naleśniki nasmażyłam i normalnie spać mi sie już chce
cały dzień pada pogoda okropna:dry:

Wytarł się Aguś , ale dzięki! :-D
Renatka uuuuuuu , na samą myśl dreszczy dostałam.
Asiulka o kurcze , już bal karnawałowy? U nas zwykle jest tuż przed feriami. :tak:
Ekomama i jak maluszek?
Fanta a se zrobiłam kolejny dzień luuuzu. :-pRobota nie zając. ;-) Z grubsza chatę ogarnęłam, pranie się uprało, zmywarka gary umyła.No i żeby dodatkowo dziś się nie narobić, to wczoraj na wieczór upichciłam fasolki po bretońsku. :-D

Mojej Amelce się coś przez te święta poprzestawiało.:dry:
Ma trudności z zaśnięciem. Nadchodzi czas spania, a ona nagle głodna się robi .Światło zgaszone a ta "jeeeeeść" woła .:errr:
Zanim zaśnie jest coś ok. 23. a wstaje o 10.30. :baffled:

siemaa
dopiero do was dotarlam,wiecznie cos...

MOj w prayc,sciagneli go w sode wieczorem..wiec ja sama...

Praca,dom...

Deszcz leje,,normlanie jesien...
aguska chyba cie wiecej bedzie co??

reklama
Do góry