reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam wieczornie widzę dziewczyny że coś zaniedbujecie wątek każda tylko wpadnie i wypadnie ale sama nie jestem lepsza:-p
Dziś ciągle bym jadła ale mnie normalnie nosi
Bartek już wykąpany w piżamce po kolacji ma jeszcze 20 minut i idzie lulu
a moje plany na wieczór to tv:-D

reklama
Hej!
W sz-n leje jak z cebra od wczoraj :dry:, do tego ciemno i tak jakoś nie przyjemnie... Dopijam kawkę i się biorę za ogarnianie chaty.
Atfk, taaa pogoda dobija, do tego tak jak piszesz człowiek ma swoje problemy o tak jakoś wychodzi. Dla Ciebie również poprawy humoru kochana :tak:. No i oczywiście dużo zdrówka!
Faith, Renata, łączę się w cierpieniu i strachem przed dentystą :-p. Jak wchodzę do swojej dentystki to op progu krzyczę, że chcę znieczulenie :-D. Jak szłam plombować ósemkę, to myślałam, że zemdleję wchodząc do gabinetu, a łapy to mi latały jak bym była po niezłej libacji :-D. Ale przeżyłam, a ząbek zdrowy i to najważniejsze. Zatem zdrowych zębów Wam, życzę i rzadkich wizyt u dentysty :tak:.
Aguska, życzę Ci kochana dodatkowych kilogramów na plusie :tak:.
Justa, więc dziś już luźniej? Pewnie chatkę do porządku doprowadzasz jak sama jesteś ;-).
Miłego i spokojnego dnia!

Noż kurczę,co zasiądę do komputera to się mała budzi:wściekła/y: Zasypia na chwilę i nie wiem co w tej krótkiej chwili powinnam zrobić czy powyciągać naczynia ze zmywarki czy ogarnąć trochę chatę czy spędzić ją z synkiem czy iść do klopa czy zrobić se kawę czy po prostu usiąść i ryczeć!!!!!!!!:szok:

Poza tym synek niewyraźnie wygląda:zaczerwienione oczka,kicha,gorące dłonie,marudny......nawet nie dopuszczam tej myśli do siebie:no: i powtarzam sobie w kółko "mój syn jest zdrowy,mój syn jest zdrowy,mój syn jest zdrowy......"
....zwariować idzie
A ta już marudzi,bo śpiąca,a spać nie chce.
Ratuuuuuuunkuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!

Dom wariatów normalnie.:dry:

Zatykam uszy i idę sobie cappuccino zrobić.

Się witam kobitki w nowym roku.
Ja od świąt drałuje.
Non stop gdzieś wybywamy,i mnie nie ma.

W sobotę byłam w końcu u siostry w kielcach.
Zaliczyliśmy deptak,i musowo Mcdonalda z Emilem i Adasiem.
Jak wracaliśmy do domu to chłopcy uwariowali się jak te małe dziki.
Maciek siedział w domu ze szwagrem i moim bratem,i grali w PS,fifa 12:)

NO i Maciuś został u nich na weekend i wrócił dopiero w sylwestra.

My spędziliśmy go w domu,przyszedł szwagier z dziewczyną,
posiedzieliśmy,
wypiłam sobie piwko,
obejrzeliśmy sztuczne ognie,i poszliśmy spać po 1.
A dziś byłam w Radomiu z koleżanką,
bo poprosiła mnie żebym zawiozła ją na egzamin na prawo jazdy.
Niestety nie udało jej się zdać za pierwszym razem.

Chłopaki w sobotę mają bal choinkowy w szkole.
Emil na 12,a Maciek na 16.
Wczoraj jeździłam z Emilem za przebraniem,
uparł się być spider manem,więc będzie.
Nie było nigdzie w sklepach kostiumu spider mana na jego rozmiar,
ale udało nam się wynaleźć w lumpku,nawet fajny i w śmiesznej cenie 11 zł.

Zmykam właśnie po mojego ucznia do szkoły.
Miłego popołudnia.

Heja :)

ale pogoda ;/ pada deszcz ;/ tak kurde zimowo w pelni ;/

bylam u dentystki. obejrzala zeba, tzn korzenia, w smie to trzy ;)

do chirurga szczekowego nie skierowala. dala antybiotyk i sama bedzie rwala. Bo ona z zalozenia twierdzi ze ma przyrządy do rwania korzeni. termin na 21-go stycznia.

zaloze sie ze ze dwa dni przed to ja bede wariowac ze strachu a 20-go wieczorem sraczki z nerwow dostane.

Justa Sto Lat dla Kacpra kurcze jaki on już duży facet:-Dbuziaka mój daj od ciotki;-)

Ja wpadam do was dopiero teraz bo od rana miałam latania troche potem dom ogarnąć naleśniki nasmażyłam i normalnie spać mi sie już chce
cały dzień pada pogoda okropna:dry:

Wytarł się Aguś , ale dzięki! :-D
Renatka uuuuuuu , na samą myśl dreszczy dostałam.
Asiulka o kurcze , już bal karnawałowy? U nas zwykle jest tuż przed feriami. :tak:
Ekomama i jak maluszek?
Fanta a se zrobiłam kolejny dzień luuuzu. :-pRobota nie zając. ;-) Z grubsza chatę ogarnęłam, pranie się uprało, zmywarka gary umyła.No i żeby dodatkowo dziś się nie narobić, to wczoraj na wieczór upichciłam fasolki po bretońsku. :-D

Mojej Amelce się coś przez te święta poprzestawiało.:dry:
Ma trudności z zaśnięciem. Nadchodzi czas spania, a ona nagle głodna się robi .Światło zgaszone a ta "jeeeeeść" woła .:errr:
Zanim zaśnie jest coś ok. 23. a wstaje o 10.30. :baffled:

siemaa
dopiero do was dotarlam,wiecznie cos...

MOj w prayc,sciagneli go w sode wieczorem..wiec ja sama...

Praca,dom...

Deszcz leje,,normlanie jesien...
aguska chyba cie wiecej bedzie co??

reklama
Do góry