reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej

MOj pojechal po cos tam do auta..

ja ogarnelam chatke..
Dzisiaj zaprosiz gosci na swoje ur,,no ale to ja musze w kuchni stac,,musze cos szybkiego wymyslec,bo nie chce caly dzien znowu kucharzyc....
ciasta toprta mam juz....

amaliee no popatrz babcia no,,ja tam mojej mamie kiedys powiedzialam,moje dziecko i wara...i ona wie..ze to ja wychowuje a nie ona...i sie nie wpitala..

as no masz..zdaj relacje z czym chamy znowu przegieli....wspolczuje tego latania...

aguska jak tam wolne?? e tam zima..ja nei chce zimy,ani tej jesieni,chce wiosny:)))

milego dnia ide rozejrzec sie po lodowce co mam zrobic hmmm na zagryche

heja :)

Amelie ja bym mame, tesciową, czy kogokolwiek tak zje..ła za tego wafelka ze by mi chyba morda spuchla.No mam alergie na coś takiego.
a co do 1 % i turnusów. My zbieramy dla F. taki prawdziwy turnus tez mi sie marzy. ale kosztuje jak dla nas kupe kasy. nie wyczaruje 5 tyś. lub i wiecej. Udalo nam sie fundacyjny. I jak zobaczylam jak tam pracują z autystami to normalnie Bialystok jest 1000 lat za murzynami w tej kwestii.

Ja napisalam juz do jednej fundacji w sprawie Filipa. Bo chcem z nim jechac do Instututu do Torunia. Jak mi ta fundacja odmówi wsparcia to bede pisac do kolejnych.Mam nadzieje ze uda nam sie jechac.

do jakiej fundacji zapisalas mlodego??

As a coż to znowu sie stalo ze az tak drastycznie jest??

i ten no, padam na sam nos. Mialam jechac do mamy na kilka godzin bylam poza domem caly dZIen. bo zajechalam do kuzynki. wysmialam sie, wyrzałam..

MAŁA PEŁZA JUŻ ŚWIADOMIE -WRESZCIE NAM SIĘ UDAŁO !!!!
Choinka pomogła i zmieniające kolor ledowe lampki na niej.:-D:-D:-D:-D

Co do Kuby to jedna wielka masakra w szkole !!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
We wtorek przyszedł ze śladami dosłownie 10 wbitych paznokci w przedramię -bo tak go kolega ścisnał .:angry::angry:
W środę znów kolega mu zalazł za skórę,bo kazał go odciągnąć komuś z pod sali komputerowej ,ponieważ tamten musi wejść pierwszy i zająć najlepszy komputer i młody nie wytrzymał ,więc dostało się również vice dyrektorce :szok::baffled::sorry2::sorry2:
Kopnął ją kilka razy i narobił siniaków .
Piszę szczerze -Kuba miał rację i dobrze zrobił !!!:-p
W czwartek na moich oczach ,gdy byłam w gabinecie dyrektorki pobił się z pedagog szkolną ,logopedą,psychologiem,reedukatorką i panią od biofeedbeku w 1 osobie :angry::angry:
To się kobieta ustawiła by tyle zawodów jednocześnie wykonywać w godzinach szkolnych nie? :angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
I tu Kuba też miał rację ,więc mu nawet uwagi nie zwróciłam .:-p
Posłuchałam ,posłuchałam co szanowna dyrekcja ma mi do powiedzenia i wyszłam.A w domu podjęłam decyzję o zmianie szkoły .
Już znalazłam super szkołę i najprawdopodobniej od wtorku Kuba zostanie do niej zaproszony na okres próbny :tak::tak:
Szkoła prywatna dla takich dzieci jak Kubuś .
Klasa 8 osób i 2 wychowawców.
Cała kadra to specjaliści od pracy z trudnymi dziećmi.
Wszystkie zajęcia będzie miał w szkole ,a dowóz musi nam zapewnić gmina .
Tu link jak któraś ciekawa :-p

http://szkolawspierania.edu.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=41&Itemid=30

reklama
aguśka to szkoła prywatna ,ale bezpłatna :tak:
Sama jestem w szoku :szok::szok::szok::szok:
Ta szkoła utrzymuje się tylko z subwencji oświatowej ,którą dostają dzieci .
Dla dzieci autystycznych jest to spora kwota miesięczna i dlatego wystarcza na wszystkie potrzeby .
Subwencja miesięczna na Kubusia jest ponad 4000 zł ,więc bez przesady .....
to ogromne pieniądze przecież mając na uwadze ,że każdym dzieckiem niepełnosprawnym idą podobne pieniądze .

hej

Moj niedlugo wyjezdza o 21..
teraz po kompa pojechal,bo kolega mu robil...

aguska byla udana,.,goscie od 21.30 do 2 w nocy siedzieli..
zarelka mam,mojemu zapakuje za granice salatki,mieska,krokieciki....bedzie mial...

as no i bardzo dobrze..od razu moglas po pierwszym problemie mlodego pzrepisac,bo tam horror mial w tamtej szkole..super ze taka znalazlas.....

As to super szkoła:tak:jak z Kubą pójdziesz na adaptacyjne spotkanie to napisz co i jak;-)
Koralikowa fajnie że impreza udana:tak:a co w związku z twoja umowa i nadgodzinami?

Ja was witam porannie z kawa:-)

dobryy

Co tak puso??

Ja z kaw.a.

aguska mam wiecej godzin,nawet troszku ponad etat,,ale dostalam te gdziny w innej filii,i musze do innej miejscowosci jezdzic,,jutro tam jade pierwszy raz..
a nadgodziny nie wyplacili mi jeszcze.,..zlozylam pismo oficjalne i czekam...

Kur...wa mac a mnie od rana zaatakowala durna podla wredna :wściekła/y: sasiadka za sobote,ze dzieci o 12 w nocy nie spaly , ona tez nie mogla zasnac,,sratattaa i mi *******i,na co jej,,przepraszam nie mam czasu na glupoty..i poszlam...
ja pikole 2 z gory sasiadow juz nie ma..a na dole 2 zostalo debilowo...ja pikolee

no wkurzli mnie od poniedzialku:angry:z ranaa

heja.

Koralikowa no wspolczuje.

tez czesto mialam nerwa przez nawiedzoną sąsiadke.Uwielbiala instruowac mnie we wszystkim. a najbardziej w podejsciu do meza i dzieci.
tu chwala bozi mam spokoj.

wczoraj apele drukowalam. Ł ma swoim znajomym sam porozdawac. w tamtym roku twierdzil ze to zebranie. w tym sie jakos naprawił.

jakby ktoras chętna byla to linkuje ( moje prywatne..nie reklama :D ) Podaruj Filipowi swoj 1 % Białystok • Tablica.pl

jutro pleban po koledzie. nie powiem ze zachwycona jestem..ale coz..

Hyhy nie marudz na sasiadke :D moi halasy po 22 rozwiazuja prosto - 997 :D i wsio jak policja przyjdzie :p

ale ze dziecko halasuje to oni po policje dzwonią?? oż kuźwa!! nie no hahahahahahahahahahahahahahahaha.

Moja byla sąsiadka kiedyś na policje zadzwonila bo ja zwierzeta katuje. pozwalam kotu miauczec. No a przeciez kot miauczec nie powinien. wtedy jej powiedzialam zeby to gdakac nauczyla :) bo ja nie umiem tak glosu zmieniac. Policjant prawie plakał ze smiechu jak powiedzial w jakiej sprawie przyszedł.

reklama
678240.png

Ja siedzę jeszcze w domu,
już mnie szlag trafia,
możliwe że od środy pójdę już do pracy,oby.

Ostatnio coś mi się dzieje z internetem,raz go mam raz nie mam.
W sobotę,zaczęłam wieczorem pisać posta na forum,i net mi zwiał.
Masakra jakaś,zgłosiłam to dziś do Vectry.

A w sobotę moi chłopcy mieli zabawy choinkowe.
Emilek miał na 12,a że przyjechał Adaś z Kielc to wzięliśmy go ze sobą.
Chłopcy się wyskakali,pojedli,przed 16 wróciliśmy do domu.
A Maciek poszedł na 16.
Miałam zawozić Adasia do moich rodziców,a on mi mówi ciocia ja chcę spać u ciebie,
więc został u nas na noc.

Gdy chłopcy chcieli pograć w grę na kompie,
okazało się że nasz monitor zakończył swój żywot.
I trzeba było jechać kupić nowy.
Dobrze że media expert nawet w soboty do 19 otwarty.

A dziś już chałupkę wysprzątałam,obiados podszykowany,
jak chłopcy wrócą ze szkoły to im zrobię jajko sadzone,i ziemniaczki.
M.poszedł do pracy na drugą zmianę,
więc urzęduję sama.

Miłego dnia.

Ostatnia edycja:
Do góry