hej
MOj pojechal po cos tam do auta..
ja ogarnelam chatke..
Dzisiaj zaprosiz gosci na swoje ur,,no ale to ja musze w kuchni stac,,musze cos szybkiego wymyslec,bo nie chce caly dzien znowu kucharzyc....
ciasta toprta mam juz....
amaliee no popatrz babcia no,,ja tam mojej mamie kiedys powiedzialam,moje dziecko i wara...i ona wie..ze to ja wychowuje a nie ona...i sie nie wpitala..
as no masz..zdaj relacje z czym chamy znowu przegieli....wspolczuje tego latania...
aguska jak tam wolne?? e tam zima..ja nei chce zimy,ani tej jesieni,chce wiosny))
milego dnia ide rozejrzec sie po lodowce co mam zrobic hmmm na zagryche
heja
Amelie ja bym mame, tesciową, czy kogokolwiek tak zje..ła za tego wafelka ze by mi chyba morda spuchla.No mam alergie na coś takiego.
a co do 1 % i turnusów. My zbieramy dla F. taki prawdziwy turnus tez mi sie marzy. ale kosztuje jak dla nas kupe kasy. nie wyczaruje 5 tyś. lub i wiecej. Udalo nam sie fundacyjny. I jak zobaczylam jak tam pracują z autystami to normalnie Bialystok jest 1000 lat za murzynami w tej kwestii.
Ja napisalam juz do jednej fundacji w sprawie Filipa. Bo chcem z nim jechac do Instututu do Torunia. Jak mi ta fundacja odmówi wsparcia to bede pisac do kolejnych.Mam nadzieje ze uda nam sie jechac.
do jakiej fundacji zapisalas mlodego??
As a coż to znowu sie stalo ze az tak drastycznie jest??
i ten no, padam na sam nos. Mialam jechac do mamy na kilka godzin bylam poza domem caly dZIen. bo zajechalam do kuzynki. wysmialam sie, wyrzałam..
MAŁA PEŁZA JUŻ ŚWIADOMIE -WRESZCIE NAM SIĘ UDAŁO !!!!
Choinka pomogła i zmieniające kolor ledowe lampki na niej.
Co do Kuby to jedna wielka masakra w szkole !!!!
We wtorek przyszedł ze śladami dosłownie 10 wbitych paznokci w przedramię -bo tak go kolega ścisnał .
W środę znów kolega mu zalazł za skórę,bo kazał go odciągnąć komuś z pod sali komputerowej ,ponieważ tamten musi wejść pierwszy i zająć najlepszy komputer i młody nie wytrzymał ,więc dostało się również vice dyrektorce
Kopnął ją kilka razy i narobił siniaków .
Piszę szczerze -Kuba miał rację i dobrze zrobił !!!
W czwartek na moich oczach ,gdy byłam w gabinecie dyrektorki pobił się z pedagog szkolną ,logopedą,psychologiem,reedukatorką i panią od biofeedbeku w 1 osobie
To się kobieta ustawiła by tyle zawodów jednocześnie wykonywać w godzinach szkolnych nie?
I tu Kuba też miał rację ,więc mu nawet uwagi nie zwróciłam .
Posłuchałam ,posłuchałam co szanowna dyrekcja ma mi do powiedzenia i wyszłam.A w domu podjęłam decyzję o zmianie szkoły .
Już znalazłam super szkołę i najprawdopodobniej od wtorku Kuba zostanie do niej zaproszony na okres próbny
Szkoła prywatna dla takich dzieci jak Kubuś .
Klasa 8 osób i 2 wychowawców.
Cała kadra to specjaliści od pracy z trudnymi dziećmi.
Wszystkie zajęcia będzie miał w szkole ,a dowóz musi nam zapewnić gmina .
Tu link jak któraś ciekawa
http://szkolawspierania.edu.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=41&Itemid=30