reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Aguska picasso ci rosnie :) a k ty ladna :D

Justa moja mlodziez ( OSkar ) tez tak ma. nadchodzi pora spania a on glodny, sprzagniony, bywa ze siku, kupa i inne rzeczy tez musi pilnie wykonac. a potem rano zbuidzenie go o 7 to jest horror.

U nas 15 i 16 bale chlopcy mają. przebrania juz są ( byly od wakacji :D ), dobrze ze ja sie nie musze przebierac :)

chcialam sobie po zmroku pojezdzić rowerem. ale jak wyszlam.. leje jak jesienią ;/ darowalam sobie.

reklama
W imieniu Kacpra bardzo dziękuję.:-)
Asiulka
niby blisko siebie mieszkamy, ale inne województwa mamy. :tak: Właśnie patrzyłam na nasza stronkę w mieście i u nas ferie rozpoczynają się 28 stycznia. :tak:
Aguś no pięęęęękny rysunek. :-) I jaka pamiątka. :tak:Zbierasz prace Bartka w jakąś teczkę? Fajnie tak po paru, parunastu latach wyjąć te arcydzieła w wspólnie wspominać. :-D
Renatka co cię tak na rower wzięło? :szok:

Moi po mega wściekankach wreszcie już śpią. Ja też zaraz lecę się myć i pewnie tv pooglądam czekając na męża.

Asiulka
niby blisko siebie mieszkamy, ale inne województwa mamy. :tak: Właśnie patrzyłam na nasza stronkę w mieście i u nas ferie rozpoczynają się 28 stycznia. :tak:

No dokładnie blisko,a już inne woj.
Ja dzisiaj jak byłam w Radomiu,
to właśnie pomyślałam o Tobie,
Ty od której strony Radomia mieszkasz?

Asiulka awaria prądu wystąpiła i jakby nie było, daruję sobie już dziś tą bosom wędrówkę. Ale obiecuję ,że w przyszłym roku i Krynki i Ciebie odwiedzę.:-D
Spokojnej nocy Wam życzę!

reklama
justa zbieram jego prace oczywiście nie wszystkie mam już kilka takich wyjątkowych:tak:na dzień babci i dziadka chce żeby coś ładnego dla nich narysował:tak:
renata w taka zimnice na rower?
Justa dzieci chyba maja takie swoje widzimisia:-D oby jak najdłużej nie iść spać:-D ale na prawdę późno zasypia ale i długo śpi:-D:-D:-D

ja popijam kawke zaraz szykuje się z Bartkiem do przedszkola
ciemno zimno eh to ja już wole jak jest mnróz i śnieg a nie takie nie wiadomo co:sorry2::baffled:

Do góry