reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Aguska picasso ci rosnie :) a k ty ladna :D

Justa moja mlodziez ( OSkar ) tez tak ma. nadchodzi pora spania a on glodny, sprzagniony, bywa ze siku, kupa i inne rzeczy tez musi pilnie wykonac. a potem rano zbuidzenie go o 7 to jest horror.

U nas 15 i 16 bale chlopcy mają. przebrania juz są ( byly od wakacji :D ), dobrze ze ja sie nie musze przebierac :)

chcialam sobie po zmroku pojezdzić rowerem. ale jak wyszlam.. leje jak jesienią ;/ darowalam sobie.

reklama
W imieniu Kacpra bardzo dziękuję.:-)
Asiulka
niby blisko siebie mieszkamy, ale inne województwa mamy. :tak: Właśnie patrzyłam na nasza stronkę w mieście i u nas ferie rozpoczynają się 28 stycznia. :tak:
Aguś no pięęęęękny rysunek. :-) I jaka pamiątka. :tak:Zbierasz prace Bartka w jakąś teczkę? Fajnie tak po paru, parunastu latach wyjąć te arcydzieła w wspólnie wspominać. :-D
Renatka co cię tak na rower wzięło? :szok:

Moi po mega wściekankach wreszcie już śpią. Ja też zaraz lecę się myć i pewnie tv pooglądam czekając na męża.

Asiulka
niby blisko siebie mieszkamy, ale inne województwa mamy. :tak: Właśnie patrzyłam na nasza stronkę w mieście i u nas ferie rozpoczynają się 28 stycznia. :tak:

No dokładnie blisko,a już inne woj.
Ja dzisiaj jak byłam w Radomiu,
to właśnie pomyślałam o Tobie,
Ty od której strony Radomia mieszkasz?

Asiulka awaria prądu wystąpiła i jakby nie było, daruję sobie już dziś tą bosom wędrówkę. Ale obiecuję ,że w przyszłym roku i Krynki i Ciebie odwiedzę.:-D
Spokojnej nocy Wam życzę!

reklama
justa zbieram jego prace oczywiście nie wszystkie mam już kilka takich wyjątkowych:tak:na dzień babci i dziadka chce żeby coś ładnego dla nich narysował:tak:
renata w taka zimnice na rower?
Justa dzieci chyba maja takie swoje widzimisia:-D oby jak najdłużej nie iść spać:-D ale na prawdę późno zasypia ale i długo śpi:-D:-D:-D

ja popijam kawke zaraz szykuje się z Bartkiem do przedszkola
ciemno zimno eh to ja już wole jak jest mnróz i śnieg a nie takie nie wiadomo co:sorry2::baffled:

Do góry