reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam sie i ja...w Nowym Roku życze zdrowia i wszystkiego najlepszego:tak:

u mnie tez weny brak...doła jakiegoś załapałam :-(
ale nie bede zanudzał ...

fanta moze jakies przesilenie w naszym regionie że i u Ciebie brak weny:sorry2:
renata współczuje bolu...ehh cholerne zebiska!
nie wiem czy ominie Cię wizyta...jak piszesz ze to taki kawałek zęba to jakiś stan zapalny sie wdał:dry: i leki p/bólowe nie podziałaja za dlugo!
ja własnie mam postanowienie noworoczne zrobić porządek z zębami (a to moja trauma tez sie boje jak ognia i do tego mam odruch wymiotny jak diabli, wiec męka:sorry2: murowana) i chce zpauscic wlosy;-)

ide kawe zrobic

reklama
atfk doła masz?kochana to go szybko zakopuj;-)
fanta ja też nie mam humoru niestety:dry:a pogoda do.... normalnie jest
Renata jak masz kawałek korzenia to niestety chirurgicznie będą musieli ci to usunąć bo będzie ci ciągle dokuczać(wiem coś o tym;-))
ja w sumie to nie mam postanowień noworocznych no chyba jedno żeby troche przytyć :-p
mały w przedszkolu a ja muszę ogarnąć chate a potem jade jeszcze do pracy odebrać papiery i zdać ciuchy
no i jeszcze jakieś zakupy przydałoby sie zrobić

dzięki aguska ...postaram sie go zakopać :angry:
przytyc powiadasz?hihi jak fajnie!

co do korzenia to faktycznie chirurg szczękowy
:blink:

Matko i corko!! chirurg?? ale chyba lepsze to dla mnie niz dentysta, tak sie go boje. tzn nie dentysty. tego dlubania w zebach.

ale najpierw musze do dentysty sie udac?? ona musi mnie skierowac dalej? czy jak sie to odbywa??
przyznam sie ze niemam pojecia. u dentysty ostatni raz bylam 8 lat temu. w ciązy z Filipem. na zywca jedynke mi leczyla. bol do tej pory pamietam.

pogoda u nas straszna. pochmurnie bardzo, deszcz wisi w powietrzu. ale wole to niz snieg po kolana.

renata tak musisz iść do stomatologa ona zobaczy co i jak i da ci skierowanie :tak:i tak kochana będą ci dłubać bo muszą naciąć i resztke korzenia wydobyć więc miłe to nie będzie ale znieczulenia daja więc można przeżyć ;-)pewnie będziesz mieć prześwietlenie przed tym
atfk nie ma co się złościć;-)może jutro będzie lepszy dzień
ale mam lenia kurcze muszę isć umyć włosy

wpadam po trzeciej kawie :D wypoczęta jak nigdy...hehe
M dzisiaj do pracy poszedl...buuu...no ale cóż, taki los :)

fanta, atfk...dziewczyny, głowa do góry Nowy Rok mamy, więc trzeba pozytywnie myśleć!!! doły zakopujemy!!!

co do zębów, też muszę iść na przegląd, i badania krwi tez musze sobie zrobic....ale to jak M będzie mial ferie w szkole.

ogarnęłam chalupkę, czekam az podłoga w kuchni wyschnie,pranie powiesiłam, głowę umyłam...
źle sie cos czuje tzn bardzo mnie mdli...eh czy to nie wirus jakiś:-(

renata chirurg zajmuje sie usuwaniem takich spraw, ja ostatnio tzn usuwałam ukryta ósemkę...znieczulenie takie że nic nie czułam,nie jest to spa...ale idzie przeżyć a mówi Ci to mega cykor dentystyczny:-D!lepiej za wszasu zeby s sie nie męczyła!bo sie czeka w kolejkach na nfz.

faith jakies przesilenie mnie dopadło, problemy rodzinne w sumie błahe ale meczą i tak jakoś:sorry2:
mam nadzieje ze jutro będzie lepiej!

musze sie wziac i nauczyc roli- robimy przedstawienie dla dzieci, juz trzecie z serii i ostatnie:tak:!
uczymy dzieci bezpiecznego zachowania w domu i na dworze:-D
w sumie obejrzalo nas juz prawie 1000 dzieci z naszej gminy:tak:
tutaj mozecie sobie zerknąć...amatorskie ale fajne
Choszczno: Nowe Stopkowe Przygody. | Telewizja regionalna N·TV Rega

Faith milo wiedziec ze nie tylko ja jak ognia dentysty sie boje.

I jak to samo znieczulenie?? ze bede swiadoma ze mo w mordzie dlubią??? bo na zawal ja zejde.. mi cisnienie ze strach skakało jak dla Filipa plombe zakladala, a co dopiero swoje uzebienie powiezyc.

Renata, bać to się nie boję, chociaż po porodach to mój próg wytrzymałości na ból strasznie zmalał...hahaha...ja się śmieje, że jak miałabym rodzić trzeci raz to tylko cesarka...no ale trzeciego już nie będzie. No a z dentysta to tak już jest, że idzie się jak już coś boli...no odpukując mnie nie bolą na razie ale niech obluka co i jak.
atfk, mam nadzieje, ze to nie jelitowka, zdrówka dla Ciebie i głowa do góry :)

reklama
Hej, dopchanie się dziś do kompa z cudem graniczy. Ale udało się.;-) Moje szkraby jeszcze dziś wolne od szkoły miały. Ale od jutra znowu "Witaj Szkoło" i spokój do południa. ;-)

Do góry