reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Koralikowa-- bidulko jak to się poparzyłaś?Raczej nie z twojej winy,co?Powinni ci jakieś odszkodowanie zapłacić chyba.Nie wiem jak to działa,bo ja nigdy nie byłam.Moja siostra miała kiedyś taką fazę na solarium,ale powychodziło jej dużo pieprzy na plecach i zrezygnowała.
A.dziś nie przyjdzie,bo ma dużo pracy na statku,a chce się uwinąć dzisiaj,by jutro być z nami.No i tak na sylwestra sobie w czwóreczkę będziemy,dzieci pewnie pójdą spać o normalnej godzinie,a my też długo siedzieć nie będziemy,bo ja muszę być żywa,by się dziećmi zajmować,a A wraca o 6 rano na statek.
A co do tej niespodzianki,to,nie,nie udawałam zaskoczenia,bo nie potrafię udawać:-),powiedziałam mu tylko że się baaardzo cieszę,ale nie zaskoczył mnie:-D.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
hej dziewczyny ja dzis wyjątkowo wyspana:-D
mały wcina i ogląda baję m w pracy a ja popijam kawke:-)
U nas coś wieje:dry:jak ja nie lubie takiej pogody ale chociaż słonko wychodzi
co do solarium to ja jako nastolatka dużo chodziłam a teraz żałuję:sorry2:
ale wiadomo od czasu do czasu nie zaszkodzi;-)
też wolę naturalna opalenizne ja tam blada z natury jestem i jakoś żyję:-D

tak sie zastanawiam co dziś ubiore na wieczór niby idziemy tylko do teściowej ale jest okazja aby się jakoś wystroić

szczęśliwego Nowego Roku
Zobacz załącznik 526733

Ostatnia edycja:
Heja :) U kolezanki bylo calkiem milo :) chlopcy z jej dzieciakami sie wyszaleli, wracac nie chcieli do domu. potem sąsiad zadzwonil zebysmy na kawe wpadli. bo mieszkamy tu juz 2 miesiące,a nigdy czasu nie bylo zeby na kawe wpasc. tzn on do nas czesto..ale nam nie po drodze. Mnie ząb bolał jak diabli. Oczywiscie sąsiad wspanialomyslny..wodka z pieprzem. ze niby pomoze , ze ząb przestanie bolec itd.. No i przestal na chwile. ale nastepnego dnia kac byl niemilosierny ;/ Ł stwierdzil ze ja jesc powinnam do kieliszka.. no ale wiecie.. ja o figure dbam :D a wczoraj zdychalam. i jak na zlosc slonce swiecilo, dzieci krzyczaly, Ł napalił w piecy.. a ja chcialam zeby mi kac przeszedł. ;/ no ale juz ozdrowialam :) dziś idziemy do sąsiada wieczorem. albo z sąsiadem do mojej kuzynki :D oczywiscie ja nie pije.. chyba ze piwo. w tylku mam !~zeby znowu kaca giganta.Amelie, ja niecierpialam jak mi Ł robił takie niespodzianki. Dla mnie to wyglądalo jakby chcial mnie na czyms nakryc. dzwonil ze np bedzie w niedziele, jest sroda i on do domu wchodzi. No zdazlo sie pare razy ze opiernicz na dzien dobry dostal.spalam dziś do 9 :) ale glowa mi boli jakos. chyba za dlugo gnilam pod kolderką ;/ ide sprzątac, bo dywany kolory pozmieniałyJakbym nie zajrzala to zycze wam i sobie :D Szczesliwego nowego roku niewiasty, Zebyscie jutro nie cierpialy jak ja wczoraj i milosci duuuuuuuuuuzo :)

...żyję...1 kg lżejsza, jedyny plus rotawirusa :D hahaha, kawkę spijam i za sprzątanie się zabieram, dzieciaki dały dzisiaj pospać do 8 :) dzieciaki już też wróciły do formy, a M na szczęście nie dopadło :)

miłego dnia kobitki

Czeka mnie noc z ksiazka i jakos nie jest mi smutno. Moja ulubiona sceneria kubek kakao lub zielona herbata, kocyk i ksiazka a w tle muzyka.
A jak jest u was z postanowieniami noworocznymi?

Szampana piccolo,
Brokatu na czoło,
Uśmiechu na twarzy,
Szampańskiej zabawy,
Życzeń serdecznych,
Wspomnień najlepszych
oraz braku kaca
kiedy w nowym roku pamięć wraca.
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W 2013' ŻYCZY ZAWSZE PAMIĘTAJĄCA O WAS LENKA

I ja w nadchodzącym Nowym Roku życzę Wam kochane i sobie spełnienia marzeń!

życzenia.jpg

Cześć wpadam na chwilkę!
Piję właśnie mrożoną kawkę, ogarniam chatkę i takie tam ostatni porządki w starym roku ;-).
Chłop mój dzwonił rano, że wróci późnym wieczorem, bo mają awarię :-(. Mam nadzieję, że nie będzie to zbyt późno.
Wszystkim chorowitką zdrówka życzę!
Ach i jeszcze życzenia noworoczne :-p, po to tu w końcu wpadłam :-D:-D
Wiele radości i miłości ,
sukcesów i pomyślności,
niech Wam zdrowie dopisuje,
a niczego nie brakuje
w 2013 roku!!!!!
2013.jpg

reklama
Do góry