reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Heja babeczki :)

witam sie bez dolegliwosci poalkoholowych.

ja z postanowien noworocznych to mam dwa. Nie oszalec odrabiajac z F lekcje i nie zwariowac czekajac na zabieg Oskara.

Faith to malo wydarla z ciebie jelitowa. Mnie po ostatnim razie 3 kg ubylo . kilka godzin przeczyszczania a potem grypowe dreszcze temperatura i inne bolesci.

ide.. moze jakies sniadanie chlopcom zrobie

Witam się w 2013 roku:)

ŻYCZĘ WAM WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE W TYM NOWYM ROKU,A PRZEDE WSZYSTKIM ZDROWIA!

U mnie wieczór sylwestrowy minął jak każdy inny z wyjątkiem,że o północy napiłam się pół łyczka szampana:biggrin2:.
Tyle dobrze,że nie byłam sama z dziećmi,A zerwał się ze statku wcześnie i ok.15 był już w domu:tak:.
Synek czekał na fajerwerki,ale o 23:15 padł i usnął w sekundę,a malutka przetrzymała mnie do 1:30:crazy:.

RenataT. przyznaj,że fajnie jest tak sobie wstać bez mdłości,bólu głowy i złego samopoczucia.Ja dałam sobie czadu w tamtym roku i wtedy postanowiłam sobie,że nigdy więcej.No,później była ciąża,teraz dziecko to i tak bym nie mogła.Ale nigdy,nigdy więcej kaca!

Wracajcie szybko do zdrowia!Chyba pół Polski choruje,szok jakiś.Odpukać,do nas nic się nie przyczepiło.
Miłego dnia.

Eko no raj.. wczoraj wypilam 3 piwa. jak na mnie to sporo i ani bolu głowy, ani innych dolegliwosci.
Ja kilka razy przecholowalam. Kiedyś tak zabalowalam z kolezanką ze Ł mnie chcial na pogotowie nastepnego dnia wiezc. potem jakiś czas nie pilam nic.nawet piwa nie powąchalam bo juz pijana bylam.

U siostrzenicy na torcie bylam. Chlopcy sie objedli ciastami, sto lat zaspiewali. My w sumie tez :D

Jutro chlopaki do placóek..a ja odpoczne pol dnia od tych wrzaskow " mamo on mnie dotyka, mamo on na mnie patrzy, mamo o mnei wącha, mamo on mnei wkurza, Renata gdzie pilot, renata moge salatke? " i tak od dwoch tygodni.

Teraz chlopcy zyją balami Mikolajowymi, ktore za 2 tygodnie bedą mieli :)

Hej
widzę że sylwek u was ok u mnie też;-)
zaraz małego buudzę do przedszkola bo w końcu musi iść dawno nie był
kurcze ostatnio wstawał i o tej godzinie widno było a dziś ciemno:baffled:

heja :)

chlopcy odwiezieni na autokar, ja bycze sie w domu. ząb mi dokucza. w sumie to tak mozno boli od sboty. wczoraj wieczorem to myslalam ze sobie w leb strzele. cala prawa strona buzi bolala i ucho.

trzeba sie chyba do dentysty wybrac. tylko co ona mi poradzi ja to sam kawalek korzenia siedzi??

A i boje sie dentysty jak ognia. predzej narobie pod siebie niz swiadowmie dam sobie coś w buzi robić.Narazie ratują mnie przeciwbolowe.

reklama
Do góry