reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

wpadam sie przywitać z rana
wstałam już patrze a tu śnieg za oknem:-D
Amalie mój też dziś ma jasełka na 15:tak:
Ekomama witaj rozgość się co do zmiany nicka nie ma chyba sensu;-)
Renata o kurcze to was czeka nerwówka z tymi zabiegami ale jak ma to pomóc to jakoś dasz rade;-)
Koralikowa i jak syncio lepiej?

reklama
O dżisas, jaka pogoda.:szok: Ciemno a do tego tak prószy...:szok:
Ekomama witaj!
RenataT ale dzień pełen wrażeń. :confused2:Ogromny stres Ola i was czeka. Bardzo Wam współczuję.:-(
Koralikowa a nie możesz z małym iść do lekarza i wziąć opiekę na niego?
Amaliee trzymaj się! Oby te dni rozłąki szybko wam zleciały.
Aguśka Bartuś do przedszkola idzie?

Ja mam dziś całą trójcę w domu, bo na 9.30 mamy długo oczekiwaną wizytę na NFZ u dentysty - sadysty.
W Wigilie mamy imieniny moich rodziców i wcale a wcale nie wiem co im kupić.:no:
Lecę budzić towarzystwo .

Hej!
Wczoraj nie zaglądałam, bo chłop miał wolne :dry:. Dziś tylko na chwilkę, ewentualnie w przerwach jak znajdę więcej czasu ;-). Gotuję dziś bigos :-p. Babcia moja wczoraj mnie wkurzyła :-( miała przyjechać i się pyta czy my może nie przyjedziemy <niestety nie ma takiej możliwości>, no a ona nagle nie może mimo iż obiecała... Wczoraj przez to miałam cały dzień do du*y.
Spokojnego dnia!

Dosc mam tego pieprzonego sniegu. co odwale na podworku aby bylo mozna przejsc zaraz zawieje!!!!!!!!!!!! miejscami po sam zad zaspy. ku.wa !! na grzyba on pada powiedzcie mi?? chlopcy pojechali do szkoly. z domu wyjechali o 6.45 bo F na 7.30 mial byc w szkole. Ł zsunął sie w koleine jakąs, biegal po wujka zeby go wyciągnąc traktorem, potem pedem 20km/h do miasta. ja darowalam sobie wycieczke dziś. siedze w domu, zaraz bede gotowac.

witam nowe mamy.

Ostatnia edycja:
hej

Ja bylam w pracy na 1 lekcji,zwolnilam sie z reszty,...

aguska nie lepije,,ma dalej goraczke 39 mial rano..teraz 38,3 i lezy plackiem..wlasie mu sniadanie wmuszam...

Justa on juz dwa tyg temu tez tak mial i bralam L-4..nie chce znowu brac....bo sie przyczepia na maksa...
moja mama na 14 do pracy,wiec jutro z nim zostanie...a w czwartek ja mam do 14..wiec bedzie sam od 13...
milego sadystowania...
a mama Ewa tata Adam??

fancia moze jej cos wypadlo czy ma lenia:baffled:

renia no to przybij piatke..ja rano spod domu nie moglam ruszyc,bo sie zakopalam..a u nas jest ployt i stoczylam sie na plot..masakra..nie patrzylam czy cos porysowalam,bo mialam takie nerwy ze szok...

czar nulka witaj....
ile coreczka ma??A jak ma na imie?? napisz nam cos o sobie,,siedzisz na wychowawczym??

jezuu my dzisiaj na anglika te nie jedziemy...ja biore sie...hm..sama nie wiem za co,,,za kawe.ot too

Późno, bo późno ale ja się też melduje.
Ostatnio trochę czasu brakuje, niby M w domu, ale szaleństwo na Allegro, więc za bardzo na jego pomoc nie mogę liczyć, bo biedak do nocy siedzi i paczki pakuje. Dzieciaki w miarę znośne, ale pogoda beznadziejna, deszcz, mgła...blleee...poza tym zasmarkane latają.
Dom na świeta posprzątany, dziś przyjeżdża moja mama do chłopaków, więc na większe zakupy jedziemy.

Czar Nulka, witaj :-)
Koralikowa, zdrówka życzę dla chorowitka.

Miłego popołudnia :-)

Amaliee to ty juz nie swiezynka,,tylko staruszka heee
a to dobrze masz z tesciami,,moi to hmm..szkoda gadac...nawet nie wiem czy sie z nimi zobacze przez te swieta,nie utrzymuje kotaktu od wrzesnia jakos....

reklama
Do góry