reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dlaczego chciałabym zmienić nick?A no właśnie dlatego,że nie pasuję do niego,kiedyś tu się nakręciłam i postanowiłam być eko,dużo z tego nie wyszło choć trzeba przyznać,że się starałam i staram się nadal:-).Ale nie chce mi się stawać na głowie po to tylko by być ekooszołomem:rofl2:.
Tak czy owak dam sobie spokój z tym.
No,chciałam więcej napisać,ale widzę,że moja malutka nie ma chęci dziś dłużej sobie pospać:wściekła/y:.Jak zwykle z resztą.
Szalejący trzylatek,małośpiąca mała córcia,mąż na morzu......ot moje życie:crazy:.
Dobrze,że chociaż obiad udało mi się ugotować i zjeść.

Ekomama to ty taka słomianka co??
Kiedy zjezdza mąż??

Ja nie jade na angielski,,moj mlody jest lodowaty..pewnie zaraz goraczka wroci:baffled:

Wiecie co ogladam wiadomosci,a tu mowia ze POlske zasypalao warszawe Bialystok...i ze nie da sie chodzic,,ja pikole u mnie juz dwa tyg temmu byla taka masakra..i caly czas trwa..
nawet 3 dzien roztopow sniegu nie dal rady roztopic....

Ha :D nas odsniezyli. ale trzeba bylo jechac, specjalnie prosić chociaz droga gminna. I ofkors nie za darmo. Niby placi sie podatek, a trzeba umiec rozawiac zeby ci odsniezyli droge.

chodzilam po chlopców do gllownej drogi. sniegu po samą pipke. myslalam ze zwariuje. wialo prosto w twarz jak wracalam z dziecmi. Oskar po pachy zapadal sie w sniegu. w droge do nas nikt by nie wjechal po skarpa do kolana witala od drogi.
Ł zobaczyl jaki mamy wjazd i wtedy pojechał "rozmawiac". No ale panowie z plugów tacy byli uprzejmi ze pod same schody mi rozepchali. Bo sie bylo trzeba tym wielkim traktorem zawrocić :D no :)

jutro i czwartek chlopcy mają wolne bo szkola zamknieta.
I ja mam nadzieje ze nie bedzie wiecej padalo. przynajmniej w mojej czesci podlasia.

A no bo snieg. ponoc cala gmina t zasypana ze masakra. jest problem z wyjazdem z miasta. Niedaleko "mojego" miasteczka jest szosa S8. I lokalne drogi musi odsniezac gmina. no i nie wyrabia sie z tymi drogami bocznymi, dowiezc dzieci do szkoly sie nie da, bo i ponoć po miescie jezdzić sie nie da.Autokary szkolne mają problem z dojechaniem na przystanki. No wiec dyrektor postanowił zamknąc szkole na dwa dni, w tym czasie Gmina ma sie uporac ze sniegiem, w piątek jaselka. i potem znowu wolne az do 2 stycznia. o ile mrozy nie najdą straszne ze znowu bedzie zamknieta szkola :D

Koralikowa - a no ja to właśnie słomianka jestem,takie se życie wybrałam:confused2:.Mąż wraca w połowie stycznia,wyjechał na miesiąc więc pół biedy,ale następny kontrakt ponoć na 2 miesiące,nie pasi nam to,ale trudno.Jak trzeba to trzeba.Wolelibyśmy kontrakty 6/6 jak to kiedyś bywało,może z czasem coś się znajdzie.
W ogóle wszystko odbyło się tak na wariata i się okazało,że na święta zostanę sama z dziećmi.Co prawda nawet gdyby mąż był to i tak jako takiej kolacji nie szykowalibyśmy,ale co razem to razem.Nawet choinki nie mamy,bombek itd.....kurcze smutno trochę będzie:-(.Ale przeżyjemy.
ATFK- śliczna ta twoja choinka,właśnie taką bym chciała mieć,może za rok,a może jak dzieci podrosną,no i kociak fantastyczny,ja też kociara,zawsze miałam kotki,ale już nie chcę mieć żadnych zwierząt,bo za bardzo przeżywam kiedy odchodzą.
Ale za to chcę śniegu,duuuuuużo śniegu!!!:-pA nie taka chlapa ni w kij ni w oko.
Idę po gruchę:-)

Renia a u mnie nie zmkneli..bylo -10 sniegu w h..uj..i nie...

ekomama no to niezle,ja tez slomianka..heee...takze znam ten bol....a z dziecmi choinki nie ubierasz ani nic...

reklama
Ja sama os lutego wychowuję córeczkę... to nasze pierwsze samotne swieta ;(( nie tak sb wyobrazalam swoje zycie ale co ja wam tu bede smucic za malo sie znamy zebym mogla sie tak rozczulac ;)

Do góry