reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Melduje się, ostatnie dwa dni ciężkie, ale już na szczęście jest już jakby lepiej :-)
M, ma chore gardło i ledwo gada, na szczęście dzieciaki zdrowe, a Dawidkowi jedna górna jedynka już wyszła...dzielny zuch :-)
Ja właśnie piję drugą kawę, wczoraj wyrwaliśmy się do kina i na kolację z przyjaciółmi...taka odskocznia od codzienności czasem jest konieczna.
Święta powoli się zbliżają, więc wczoraj sterroryzowałam dzieciaki, i przebrane za gwiazdory pozowały mamusi do zdjęć na kartki świąteczne :D

Bodzinka, życie ma sens, kochana, czasami jest ciężko, ale później przychodzą miłe chwile, lepszy czas.
Kalendarze i skarpety rewelacyjne!!!
Koralikowa, no to sobie pospałaś...hehe...nam dzieciaki dały też pospać do 9,30 :-)

Ostatnia edycja:
hej
a
guska spokojnej pracki,,czekamy na wiesci,,&&&&&

as obejrzalam wsyztskie...to twoja cora na mistrzostwach rozumiem..fajnie tancyz sportowo jak doczytalkam,,pewnie zajela na podium miejsce,,pochwal sie???
a ten kon to twoj?? czy jak...

Witanko.
Tak to moja Klacz Orgia :-):-)
Klaudia na podium nie stanęła ,bo to mistrzostwa Polski były ,więc poprzeczka bardzo wysoka .
Ostatecznie zajęła 7 miejsce w skali kraju ,więc i tak uważam to za sukces .:tak::tak:
Jestem wściekła jak osa.Wróciłam właśnie ze spotkania w sprawie Kubusia ....
masakra

reklama
Dobry!!!!
Justa
, he he he, ja od 11 lat jestem pod opieką lekarza a od 2 miesięcy znowu na lekach antydepresyjnych :-pAle czasem mam gorszy dzień ....
Ale mi się dupiaty(sorki) fachowiec od maszyny trafił!!!! Normalnie masakra!!!!
I cos mi net fot nie przesyła:confused::confused::confused: A takie faojowe ślimaki uszyłam :-)

Ostatnia edycja:
Do góry