reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ja mam wino ale żłopie herbate i zaraz nyny....Ech do 8 dwa tgodnie...dobrze, że 1tuz tużbo filcmusze kupići tasiemki świąteczne i jeszcze jeden wianek styropianowy bo mi dranie małe rozwaliły wrrrrrrrrrrrrrrrrr
Aaa i michałki mam..ide jeśc :-p

Bodzia ni się waż nawet tak myśleć! Chwila słabości cię dopadła.Noc i sen jest dobrym przyjacielem.
Ilekroć masz chwilę zwątpienia ,spójrz na swoich synów!

dobryyy

Ale pospałam wow,,do 11...ale całą noc kaszel miałam i sie dusiłam,taki suchy grrr

Z kawusia zasiadam...

Bodzia no zadna z nas robotem nie jest i dobrze...bo bysmy sie przegrzały...

Aguska amen:)

Justaa helołłłłł

Amalie a ja uwielbiam ale nikt sie nie chajta..grrr

Ja dzisiaj zadnych planow w domu siedze..ale musze isc do sklepu,bo echo w lodowce..mam tylko jablka i keczup heee.
Wogole pada..blee

A wy jakie plany??

reklama
Bodzia mnie ta wiara nie opuści NIGDY
każdy ma gorsze dni miesiące a nawet lata nie zawsze wszystko układa sie tak jakbyśmy tego chcieli ale to właśnie dzięki dzieciom musimy wstać z łóżka
z reszta co ja będę o tym pisać...
Kurcze ale u nas ponuro buuu my się lenimy mały sie troche nudzi zaraz muszę mu zajęcie jakieś znaleźć:-D

Do góry