reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Amaliee możesz wrzucić a za godzinkę , dwie wykasować. ;-)
Aga no to super! :-D
Koralikowa bigos? Uwielbiam! :tak:
Fanta tęskno tu za tobą.

Jak mi dzień dziś szybko zleciał.:szok: Pewnie dlatego, że pól dnia spędziłam na dworze z Amelką i Pimpkiem ganiając się w te i z powrotem. :-D
U nas też dziś słonecznie było.:tak:

Justa wyganialas sie??

Amaliee piekne..ma zjecie naprawde..jak obraz..wiesz ja bym na sciane walnela powiekszone bez kituuuu...

Ja dalej sie mecze z ta lekcja na czwartek...nic ciekawego w necie...echh

hej

ja po pracy,bigos pichce...

Bodzia no i dobrze,wygadaj sie tu i super,,,

as no rece opadaja...u nas IPET jest dostosowany do mozliwosci kazdego ucznia osobno..robi sie prace czy karty pracy dostosowane do ucznia..no jaja..masakra..mi brak słów..bo ja wiem jaks ie pracuje z takimi dziemci,sama takich ucze,wiec prosze cie,trzeba bylo nimi jeb..ac o ta podloge...mam nadzije,ze nie podpisalas IPETu????
IPETu nie podpisałam i wcale na razie nie zamierzam tego robić .:no:
Dziś po południu znów miałam telefon ze szkoły.
Pozwólcie ,że przytocze mniej więcej tą rozmowę :sorry:
Chciałam Cię poinformować ,że Kuba leży pod klasą i nie chce wejść na matematykę .Ja już sił nie mam do niego.
Przecież go do sali nie zaciągnę . Co ja mam teraz zrobić ???

Pytam ,ale co się stało i dlaczego do tego doszło?
Odp:
Na przyrodzie był temat o łańcuchach pokarmowych .
Potem dzieci miały narysować taki przykładowy łańcuch .Twój Kuba jak zwykle nie chciał pracować i zrobił cyrk ,że on tego rysował nie będzie .
Powiedziałam mu ,że jak narysuje ten łańcuch to będzie mógł narysować takie zwierzątka jakie chce ,a on dalej nic nie robił i zaczął się wściekać .
Potem wyszedł po lekcji i dalej się wściekał ,a teraz leży na podłodze i mówi,że mu smutno i przykro bo zwierzątka się zjadają .No i co ja mam zrobić w takiej sytuacji???

I znów się we mnie zagotowało :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Kubuś jest dzieckiem ,które nie utożsamia się ze zjawiskiem śmierci.On nie pozwoli mrówki zabić :szok::szok::szok: z co mówić o tym ,żeby on łańcuch pokarmowy drapieżników narysował :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Oni są normalnie nienormalni :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:,żeby dziecko z zaburzeniami w tej sferze zmuszać w ten sposób do przełamania barier :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wymiękłam i odpowiedziałam.Sorryyyy ,nie jestem psychologiem i nie mam pojęcia co masz zrobić .
Rozłączyłam się i tyle :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ale nerwy na nicią mam do tej pory .Sami sobie kłody pod nogi kładą ,a potem to Kubusia wina ,bo on szaleje :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
No nie mogę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ależ mnie nosi :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

O BOZE noo ja nie wiem AS gdzie ty dałaś syna,,no powiem ci wogole przeczytaly i co najwazniejsze zrozumialy orzeczenie??? bo chyba nie..wszystko robia przeciw temu co napisane..skoro dziecko nie chce..nie utozsamia sie z tym,to one zmuszaj go do tego...boze jedyny.......jaaaaaaaaaaaa nie wiem..przeszkoleni sa tam ludzie,znjaa sie na dzieciach z orzeczeniami,,czy dla nich sa bo sa..i tylee..a najlepiej na rodzicow zgonic..nie no jakas masakra...:szok:

nie podpisujjj babieeee.....:no:IPEtu...

reklama
Amaliee ślicznie.
Nie wiem co zjadłam,ale brzuch mam jakbym rodzić zaraz miała:eek::eek:Zaraz wyrzuce laptop!!!! Wkleić zdjęć na bloga nie chce!! wrrrrrrrrrrrrr

Do góry