reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Melduje się, ostatnie dwa dni ciężkie, ale już na szczęście jest już jakby lepiej :-)
M, ma chore gardło i ledwo gada, na szczęście dzieciaki zdrowe, a Dawidkowi jedna górna jedynka już wyszła...dzielny zuch :-)
Ja właśnie piję drugą kawę, wczoraj wyrwaliśmy się do kina i na kolację z przyjaciółmi...taka odskocznia od codzienności czasem jest konieczna.
Święta powoli się zbliżają, więc wczoraj sterroryzowałam dzieciaki, i przebrane za gwiazdory pozowały mamusi do zdjęć na kartki świąteczne :D

Bodzinka, życie ma sens, kochana, czasami jest ciężko, ale później przychodzą miłe chwile, lepszy czas.
Kalendarze i skarpety rewelacyjne!!!
Koralikowa, no to sobie pospałaś...hehe...nam dzieciaki dały też pospać do 9,30 :-)

Ostatnia edycja:
hej
a
guska spokojnej pracki,,czekamy na wiesci,,&&&&&

as obejrzalam wsyztskie...to twoja cora na mistrzostwach rozumiem..fajnie tancyz sportowo jak doczytalkam,,pewnie zajela na podium miejsce,,pochwal sie???
a ten kon to twoj?? czy jak...

Witanko.
Tak to moja Klacz Orgia :-):-)
Klaudia na podium nie stanęła ,bo to mistrzostwa Polski były ,więc poprzeczka bardzo wysoka .
Ostatecznie zajęła 7 miejsce w skali kraju ,więc i tak uważam to za sukces .:tak::tak:
Jestem wściekła jak osa.Wróciłam właśnie ze spotkania w sprawie Kubusia ....
masakra

reklama
Dobry!!!!
Justa
, he he he, ja od 11 lat jestem pod opieką lekarza a od 2 miesięcy znowu na lekach antydepresyjnych :-pAle czasem mam gorszy dzień ....
Ale mi się dupiaty(sorki) fachowiec od maszyny trafił!!!! Normalnie masakra!!!!
I cos mi net fot nie przesyła:confused::confused::confused: A takie faojowe ślimaki uszyłam :-)

Ostatnia edycja:
Do góry