reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Renatka :-D swój na swego trafił .:-D Muza na fuul i jaaazdaaa ! :-D Ja czasami wpadałam tu z wieczora ( raczej późną nocą :-p ) i puszczałam dziewczynom klipy typu " Sexualna" :-D , by się dowartościowały . Ale zero odzewu było z ich strony. :-D:-D:-D

Mi od trzech dni ta piosenka poprawia humor :
:tak::-) http://www.youtube.com/watch?v=QUaJF5faWBU

Ostatnia edycja:
reklama
Justa taK Bartuś już od kilku miesięcy spostrzegł tę różnice:tak:ja zawsze sie kąpie w bieliźnie z nim ale dziś znowu powiedział bo mnie mydlił i mówi:mama nie ma siusia?:confused::-D:-D:-D a ja że nie i koniec tematu nie tłumaczę co dokładnie mam:-D i jakoś nie dręczy póki co tego tematu ,najlepsze jak mówi mama cyce a ja nie (i to takim smutnym głosem:-D)
tą piosenke Eneja dziś też słuchałam:tak:
a tam wieśniary czasem trzeba sie odchamić :-p

a co do tego teledysku ona tańczy dla mnie to chodzi mi o tego co śpiewa:tak:

heja :) a ja sie nawet wyspalam. wstalam o 7.40 :)

bosko :D

jade zaraz do mamy i po zakupy. kawy brak w domu.prawie jak koniec swiata. tzn pije rozpuszczalną ,ktora rano g...o mi pomoze, wiec Ł za jakies 3-4 godziny bedzie mial na serio koniec swiata ;/ albo pojde na rower, lub kamienie nosić.

A mnie nie mm bo szyje. O takie cudai slimaki ale za ciemno na foty, jutro.
Kalendarze Adwentowe.
DSC00419.JPG

DSC00420.JPG

Skarpety świąteczne
DSC00501.JPG

DSC00519.JPG

reklama
Amaliee u mojej szwagierki na weselu był zespół, który grał właśnie " normalne" utwory , lata 70- 90. Ludzie świetnie się bawili . :tak: A na poprawiny zamówili DJ, który puszczał nowoczesną muzę i też każdy hulał.
Ale w dużej mierze zależy też to od zaproszonych gości. ;-) U niej od groma młodzieży było. :tak:
Ja znowu nie cierpię weselnych oczepin. :confused2:

Do góry