hej
ja po pracy, po zebrnaiu rady w szkole...i tata mnie odwiedzil,chcial pozyczyc kesz,,ale ja sama nie mam nawet zł...masakra sama musze pozyczyc
((..grrr...
Jutro zaiwaniam od do 20 w pracy bo szkolenie i rada..tragedia...mus zupke chinska zakupic na obiad,,blee
As matko jedyna ale mialas dzien,nie dosc ze ten gosciu co nie chcial przyjsc...dobrze ze przyszedl zrobil,,to jeszcze jakies gowniarzeria zaczepiajaca mlodego...no ja sobie nie wyobrazam,teraz wszedzie tak jest..mlodszych zaczepiaja,,ja to chyba bym ich rozje,,bała jakby cos mojemu mlodemu zrobili,,bez kitu...jestem szybko denerwujaca...wiecc az sie boje takich sytuacji,ktorych mam nadzieje,ze nie bedzie..
Renia a ja wole u siebbie swieta,uwilebiam pichcic,nowego cos wymyslac,testowac mniama..hee...fajnie ze rower masz i smigasz
)) mam nadzieje,ze w kasku????
Justa u mnie wlasnie tak bylo od zawsze,,dlatego nie cierpie swiat rozjezdzanych,,,chce u siebie i dupaa....bo mam dosc,,rozwalone swieta od zawsze,bo muis wszystkich odwiedzic bo sie obrazaja,,,a w duszy to mam..ja chce odpoczac....a nie gorzej byc zmeczona niz wypoczeta..
Faith no super praktyczny smaczny prezent..super,,pochwalisz sie co??
fanta dokladnie..ja bym przy drugim dziecku hmm nie wiedziala nawet kogo....masakra...
faith swietny ten alfabet,,a wiesz zaraz poogladam co maja na tej str tchibo...
Justa ło matko,,ja nawet wstac nigdy nie moge,,no [podziwiam twoja core...czytanie poranne....a wlasnie na drugie zebranie meza wygon...
J
a wogole laski,,hmm głos mi znaika..normlanie mowie takim szeptem,a do tego odkaszlnac nie moge...wiec spoko,,dobrze ze do was pisze....bo byscie mnie nei zrozumieli...
dzieci sie smieja ze pochalalm...grrr