reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Justa to super że Julka taka zdolna uczennica:tak: a Kacper no wiesz musi nadrabiać jak siostra świetnie się uczy to on musi trzymać równowage w domu:-D:-D:-D żebyś nie miała za dobrze:-D;-):-p chyba nie będzie tak źle co?
Koralikowa zdróweczka kochana wiem co czujesz jakieś dwa miesiace temu też nic nie mogłam powiedzieć:no:
fanta no właśnie pamiętam tą akcje z gitara ale że robi to tak perfidnie i bezczelnie!!!też bym była wściekła bo po co obiecuje że przyjdzie a potem i tak olewa sprawe:dry:

reklama
Koralikowa ja tez lubie pichcić, nawet sprzątac lubie. wtedy sie moge wyzyc poządnie pokrzyczec.i zwalic swoją frustracje na gowniany plyn do paneli np :D

ale swieta mnie przerazają. bo ugotowac jakiś tam obiad, zaprosic rodziców czy tesciow to pikuś. ale na wigilie 12 dan sie szykuje ;)
wiem ze kiedyś bede musiala, najstarsza z rodzenstwa jestem, potem mam 8 lat mlodszego brata ( szczyl jeszcze ) i 15-letnich braci, wiec kiedyś gdy juz mama sie zbuntuje na moją glowe to spadnie. gotowanie dla 20 osob...!! maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatko. na gotowanie dla rodziny meza sie nie pisze. bo Ł ma 8 rodzenswta i kazde z partnerem lub z partnerem i dziecmi :D takze to jak dla wojska by trzeba bylo :D temu narazie wole nie wchylac siez propozycja przygotowania wigilii :D

wczoraj futyne kupilismy do lazienki. Ł wstawił jakies tam byle jakie drzwiu. na nowe musimy poczekac troszke.aaaale juz nie wisi zaslonka. nikt mnie w kibelku nie podejrzy :D raaaaaj :D

U nas jest tak że jak idziemy do teściowej na wigilie to wiadomo że ona robi więcej dań ale my ze szwagierka dogadujemy sie z nia i każda przynosi od siebie jeszcze :tak:dzielimy sie obowiazkami bo jak ktoś pracuje to niby kiedy ma o wszystko zrobić?chyba w nocy:-D
będę waśnie musiała nie długo usiaść z rodzinka i dogadać sie co w tym roku ja mam upichcić:tak:
ide budzić małego bo już po 7 a ten jak nigdy śpi:-D

yyy to jeszcze dodam ze pomagam mamie robić zarelko na wigilie :) albo u niej robie, albo z domu przynosze :) zeby nie bylo ze strasznie wygodna jestem. U tesciowej tez pom agam. taka dobra synowa jestem :D

F pojechal na autokar, O z nim, bo musi odprowadzić. a ja upajam sie ciszą :) tzn.. disco polo leci z głosników :D nową piosenke dorwalam i katuje na okrągło :D

Renatka to dawaj linka, pomęczę z Amelką moje uszy.:-p:-D

Ja też właśnie w Wigilię w garach najpierw stoję, bo i do jednych i drugich rodziców coś zabieramy. Umęczenie to takie.:dry:
Aga no nie jest tragicznie z tym moim delikwentem.:dry:Ale też nie jest dobrze. Koniec semestru się zbliża a on dopiero co ostro wziął się do nauki.:-D
Faith ale będziesz miała zabawy z tymi literkami.:-D Adaś pewnie pomoże.;-)

Nerwy i stres mi wychodzą, jakiś ból mi wszedł pod serducho i kuje. :crazy:

Hej!
Ja dziś przelotem i bez humoru więc Wam nie truję.
Koralikowa, zdrówka i szybkiego odzyskania głosu :tak:.
Justa, na uspokojenie coś sobie weź i Ci przejdzie. Zdrówka dla Ciebie.
Reszcie miłego dnia życzę!

Justa to dziś odpoczywaj:tak:a Kacprem sie nie martw na pewno nadrobi:tak:;-)

Bartek od rana dziś marudny dał popis mi przed samym wyjściem do przedszkola:dry:masakra!!!!
ide sprzątać i do sklepu muszę jeszcze wyjść

reklama
Do góry