reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
hej wpadam przelotem ale widzę frekwencja zerowa:confused:
mały wcina chrupki a ja szykuje obiadzik
zalatwiłam już dzisiaj wszystko więc tylko do poniedziałku:tak:
mały był w miare grzeczny mieli dziś dzień misia i do tego teatrzyk z misiami w roli glównej:-D

Bry wieczonie. padam na twarz. O spi, F bajki ogląda a ja czuje ze rece mi odpadną. ;/ moze ciasto zaraz jakies zrobie.. o ile mi ochota nie odejdzie ;/

As niedobrze z tym kregoslupem.

O caluki dzien ze 3 razy zakaszlal tak porządnie. ja juz durnieje.w p-lu ponoć kaszle a w domu nie ;/

Renatka :-D przy tej "Rudej" to wybawiłam się na brata 18-stce w maju. Sama wtedy ruda byłam. :-D To był dopiero hicior imprezy.:-D
As dysk przeskoczył?
Aguś ale nie opuścisz nas? :unsure: Obiecaj!:hmm:

Weekend właśnie rozpoczęłam. :tak: Mąż pojechał na noc do pracy, starszaki u babci na noc zostali... żyć nie umierać!

hej

Wrocilam ze szkolenia,,skonczylo sie wczesniej:))
Ale jutro tez mam na 9...do 17 ale o 15 sie zwalniam bo jade na msze za ciocie i do dziadka...

Renia oj ja sprzatac nie lubie heee..tylko gotowac...

aguska daje rade,,piszcze jak gadam...i wogole co chwile zanika mi...hyhh

Renia jaka piosenke tylko nie mow Ona tanczy dla mnie??aaaa juz widzialam.,,ruda jest moja,,hee hit mojej szkoly..

fancia wiesz jakby co od pon L-4:)))

as ałć kregosłup.....wspolczuje...

Koralikowa "ona tanczy dla mnie" to inna piosenka :) tez ją lubimy z chłopcami.
jeszcze mamy kilka hitów ktore barabania na okrągło :) mam Polo Tv wiec zyc nie umierac :D a co do "rudej". w czercu i sierpniu na imprezach miejskich u nas w zadupiu leciala czesto. w zespole wykonującym oryginał spiewa chlopak z mojej miesciny. uczył sie z moim bratem. :) wiec dla nas to prawie jak reklama :D hahahaha

Ona tańczy dla mnie to i u nas hicior:-D:-D ale teledysk i ten koleś co śpiewa musi być gejem no po prostu musi:-Da Bartek jak przy tym wywija:-D:rofl2::-D
Justa no pewnie że was nie opuszcze;-) zawsze dla was czas znajde:tak:w końcu musze sie komuś wygadać:-D
Mały już śpi znowu zażyczył sobie wspólną kąpiel z mamusia a jak prosił:-D no to sie zgodziłam i wariował w wannie:-D:-D:-D

Ona tańczy dla mnie to i u nas hicior:-D:-D ale teledysk i ten koleś co śpiewa musi być gejem no po prostu musi:-Da Bartek jak przy tym wywija:-D:rofl2::-D
Justa no pewnie że was nie opuszcze;-) zawsze dla was czas znajde:tak:w końcu musze sie komuś wygadać:-D
Mały już śpi znowu zażyczył sobie wspólną kąpiel z mamusia a jak prosił:-D no to sie zgodziłam i wariował w wannie:-D:-D:-D
Aga :-D:-D:-D wiesz, nawet nie przyglądałam się tym co tańczą.:-D Aż jeszcze raz załączę to disco polo i przyjrzę się. :-D
Propos, znam koleżankę , mamuśkę z BB , która świetnie wywija swoim pięknym ciałkiem na teledyskach mało znanego zespołu. :tak::-)
Aga a uświadomiłaś Bartusia już co mają dziewczynki a co chłopczyki? ;-):-D
Pamiętam jak ja moczyłam się ze swoimi starszakami ( oczywiście w bieliźnie). :tak: Aż po natłoku pytań zaprzestaliśmy tej zabawy. :-D

Renatka weź no skombinuj autograf. :-D

Ale z nas wieśniarrrryy ! :-D

Ostatnia edycja:
reklama
moi chlopcy "tanczą" przy rózowej taczce, zawsze coś i ruda :D

Justa oj tam wiesniary. :D ja tam czasami sobie lbie wlączyc na caly legulator polskie hity i drzec ryja na cale gardło :D wtedy przynajmniej nie slyc hac kto tak fajszuje :D ja czy wokalista hahahahahahaha

a po autograf sama wpadaj :D pokarze ci palcem nawet ktory :D

Aguska tez przerabialam kąpanie sie z synami :) F wyrosł, teraz nawet nie moge wejsc po grzeniej jak on sie ubiera. i juz jest w bieliznie.
a O zadreczal mnie przeroznymi pytaniami..

Ostatnia edycja:
Do góry