fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
fanta no przydałaby sie ikea w okolicach szczecina...
ja świąteczny zapach tez kojarzę z pomarańczami no i zawsze pierniczki pieczemy z dziećmi(taka nasza tradycja) a przyprawa korzenna która do nich dodajemy a w niej przecież tez cynamon jest nie bardzo mi przeszkadza i od razu choinki mi sie zachciało!jabłecznik z cynamonem mnie drażni!
dziwna jestem...ananasów tez nie znoszę
ehh moja Kajusia tez kaszle i to coraz gorzej, wczoraj przed snem 45 minut sie męczyła- dosłownie bez przerwy nią ten kaszel szarpał...ehh mam nadzieje ze przejdzie,daje jej syrop i zobaczymy.
aguska witaj!!
ja tez właśnie kawkę dopijam!!!
my święta tez raz u jednych raz u drugich rodziców- na zmianę,ale zawsze razem!fajnie jest!!nieraz moje rodzeństwo przyjeżdża to już wtedy w ogóle jest cud miód!!!u siebie jeszcze nie robiłam...może na strość
dzielimy sie obowiązkami wtedy i robimy razem wszystko- nie to ze idziemy na krzysia:-) ...
kobietki zanim beda swieta to beda mikołajki...macie w swoim domku tradycje upominków pod poduszką???
oj przydała by się ale nie wszystko jeszcze stracone . Może kiedyś nam zbudują gdzieś blisko :-);-).
Pod poduchę też wkładamy prezent , a jak się nie zmieści to na poduszczę kładziemy , jak co roku na mikołajki czekoladowy mikołaj albo słodka paczuszka z mikołajem. Nie wydatkujemy się za bardzo bo Dudek ma 27.11 urodziny i prezentów dostanie, potem mikołajki, a potem święta więc co za dużo to nie zdrowo . Zdrówka dla córci i miłego dnia dla Ciebie :-)
Ja Bartkowi do bucika daje prezencikalbo obok bucika bo za dużych to on stópek jeszcze nie ma
W tym roku kupie mu słodyczy i mały samochodzik ale myślę że dam mu dopiero jak wróci z przedszkola bo tam pewnie do przedszkola by chciał wziaść
no tak przedszkole ma swoje mikołajki :-), do Bartka prawdziwy mikołaj przyjdzie. Czekamy na zdjęcia z mikołajem :-)
Koralikowa, też mam nadzieję, że się nie pozarażacie . No daty urodzenia mają świetne . Wiem, wiem ja też pamiętam jakieś 3 daty końca świata <1996, 1997, 2000> chyba w 1994 też był no i teraz 2012 . Pożarłaś fryty i dzieci też?? dzieci wypluj! Już!
Ja dziś cały dzień się obijam, Dudek zaraz zupkę zje, potem mielone zrobię, T dziś ma jazdy więc ok 20 będzie w domu... Kalendarz terminami już mam zawalony i przyszły rok zaplanowany w miarę :-);-).
Filmy pościągałam więc będzie co teraz wieczorami oglądać.
Lecę mielone lepić
Ostatnia edycja: