reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Bodzia ja dziś tez do fryzjera sie wybralam. bo moje kudły wolają o przyciecie. albo sie wywijają i wyglądam jak tandetna ruda merlin monroe, lyb sie puszą a przy grzywce sie krecą pasma. No jakby mnie piorun z 3 nitek poraził. a ze do stolicy jade z synem.. trza jak ludz wygladac :)

no ale Fryzjerka dziś zamkniete miala ;/ a jutro u nas rynek, starych babek sie najdzie.. w srode pojde lub jutro po poludniu :)

Dla Filipa dziś na ciuchach za 10 zł nowy plecak z Ben10 kupilam. Oszaleje dzieciak mi jak go zobaczy. Juz slysze jak wrzeszczy z zachwytu ze o takim marzył, jak to on mnie kocha, i ze jutro musi z nim isc, bo Kacper, bartek, Jasiek i inni koledzy muszą zobaczyc :)

hej

ja po pracy,u mnie słonce,goraco...super pogoda..
Jutro w pracy z dziecmi mamy ognisko:0

Renia kochana idx do dyrki..u nas dziecko nie moze zostac be zopieki nawet na przerwie...i odprowadzamy na autobusy,,ale najczesciej nasze z pod skzoly woza...walcz o to,nalezy sie opieka i tyle...oni za twojego syna maja kupe kasy,,zagroź im ze dziecko dasz gdzie indziej....no porazka....integracyjne robia ale opieki nie zpaewnia dokladnej...

Renia masz dwa lata do komuni,hmm ja 8 m-cy..hyh....ja mam 25 osob...tez w domu chyba robie..

aguska jak Bartus co lekarz powiedzial??

fancia milego dnia..

rozyczko co tam??

justa w łożku fiu fiu...

aguska zdrowka,,biedny Bartus:).... ja jutro zebranie mam..

Renia moj tez mam ben10....nawet piornik i przybory,,hyh

Bodzia zdoriwa..nie przedziwgaj sie tak....noo od pon szlajeesz z kasa..

Ja teraz oszczedna,mam wylicozne max 30zł na dzien...tylko teraz proszek,plyk do pluk i nie ma 30zł--łał...

To kochane już sobie poszłam na zebranie mam 37,7 stopni gorączki:dry:i mnie przeziębienie dopadło:dry:bardzo źle się czuje czekam tylko na Ł ma być przed 18
bardzo chciałam iść na to pierwsze zebranie no ale cóż za tydzień pań przedszkolanek się podpytam co i jak
Mały jak królik ma oczy ale najważniejsze że ropa mu już nie leci tylko łzawia oczka
sorki że was nie poczytam ale ledwo co piszsę bo oczy mnie aż bolą
buźka dla każdej ślę

lena zdrowka..masz jakies syrobki???? cebule na gardło...czosnek z mlekeim i miodem na przeziebienie:)blee...
spojrzalam ile Gaja ma,..w aptece sa dobre syropy takei ziolowe..nie wiem jaks ie zwa...echh 8zł kosztuja i pomagaja....herbapect..jakos tak

matko jesien sie zaczyna i same przeziebienia....tfut fuuu

Ostatnia edycja:
reklama
Witam,
Czytam Was na biezaco ale nie mam glowy odp, myslalam ze dzis bedzie pogrzeb chrzestnego ale niestety prokurator zarzadzil sekcje ktora najwczesniej bedzie jutro...nie mam do niczego glowy, ciagle w tej sytacji dochodza do mnie jakies "nowosci", brak slow..

Do góry