reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Koralikowa 30 zł na dzień jej fajnie :-p ja mam 150 zł na tydzień ;-) wychodzi jakieś 20 zł na dzień kiedys to bym za to żyła jak królowa z królewiętami :-p a teraz pójdziesz do sklepu i kasy nie ma a w koszyku tez nie ma...i to jest kasa na wsio...chemia, jedzenie, leki, ciuchy...(na to staram sie odłożyć wcześniej ale róznie bywa) 900 zł a połowa to opłaty ale nie mam co narzekać!!! Ludzie mają gorzej :-) dzieci mają chleb, mleko a nawet wędline :-p i na piffko mam :-p czasem ;-)

Hej Bartek troche lepiej już oczka sie goją ma jeszcze katar i kaszle ale nie jest źle antybiotyk działa:tak:oczywiście zakraplanie oczu to masakra!!!!!muszę go siłą brać i jest mi go tak szkoda ale on jak tylko widzi krople to ucieka:baffled:
A ja jeszcze rano miałam gorączke ale sie nafaszerowałam lekami i żyć będę:-Dnajgorsze są bóle nóg zawsze tak mam:baffled:
musimy z Bartkiem na chwile wyjsć ale to koło domu więc taki króciutki spacerek na dobre nam wyjdzie tym bardziej że ładna pogoda:tak:mały wczoraj zasnął o 17 a wstał o 6:-)fakt popłakiwał w nocy i wieczorem ale tatuś się nim zająl bo ze mna było źle!

Koralikowa słonecznej pogody wam życzę! U nas dziś piękne słoneczko, ciepełko. :tak:
Lena pewnie w bojowym nastroju wstałaś. Powodzenia!;-)
Aguś łoj, skąd ja to znam. Moja jak widzi wodę utlenioną, bo muszę przemywać jej przekłute uszka ,to ucieka gdzie pieprz rośnie. Przemywam jej na śpiocha. :-p No, ale Bartiemu na śpiocha przecież nie zapuścisz kropel do oczu. :ninja2:

Dostałam królika , mam opory przed zrobieniem czegokolwiek z niego, mimo ,iż pasztet jest wyśmienity.:sorry2: Tata od zawsze hoduje króliki.
Mięsko chudziutkie, zdrowe. :tak:
W tv w jakimś programie kulinarnym,gdzie babka uczy gotować całe rodziny, ostatnio oglądałam jak sprawiała kurczaka , poporcjowała , obsmażyła , dodała cebulkę , marchewkę, bulion i do piekarnika.:tak:
A dziś natrafiłam na taki przepis : Kulinarne szaleństwa Margarytki: Królik na bani z marchewkowym akcentem tyle , że z królikiem w roli głównej. :tak:
Chyba poeksperymentuję.:tak:

Starszaki dziś mają po 6 lekcji, w domu będą ok. 13.30. Wow! :-D

Witajcie, wybaczcie że nie zaglądam ostatnio ale nie mam czasu :no: na weekend była moja mama, wczoraj się wzięłam za malowanie, Kuba w przedszkolu, zaraz muszę się zbierać do Bolesławca jechać do urzędu skarbowego, zanim wrócę będzie południe, Kubę odbiorę i na dwór póki pogoda dopisuje :tak: i tak w kółko, malowanie, sprzątanie i Kuba i jakoś czasu mi braknie ostatnio :sorry2: no ale jak się uporam z malowaniem to już będę miała więcej czasu :tak: uciekam bo już prawie 9.00 i koleżanka czeka bo jedzie ze mną :tak: zdrówka dla chorych i uśmiechu dla wszystkich :-)

reklama
hej ho!!!!
piękny dzień się zapowiada, od rana ciepełko ale ludzie naubierani jak miśki. Ich miny na nasz widok, ubranych lekko i letnio..BEZCENNE :-p
Mieszkanie mam komunalne, żadnych kredytów i pozyczek to i opłaty mniejsze ale dla mnie i tak wysokie.
Ale nie ma co marudzić :-p Życie i tak jest piekne: -p
Lolo sobie życznął Potworro, no to mu mama uszyła :-p
395313_3534665298037_761486781_n.jpg

Do góry