reklama
Koralikowa
Fanka BB :)
anulka trzymaj sie kochana:/
lena to daj jej,,i daj znac czy przeszlo??
aguska jak bartus???
lena to daj jej,,i daj znac czy przeszlo??
aguska jak bartus???
Koralikowa 30 zł na dzień jej fajnie ja mam 150 zł na tydzień ;-) wychodzi jakieś 20 zł na dzień kiedys to bym za to żyła jak królowa z królewiętami a teraz pójdziesz do sklepu i kasy nie ma a w koszyku tez nie ma...i to jest kasa na wsio...chemia, jedzenie, leki, ciuchy...(na to staram sie odłożyć wcześniej ale róznie bywa) 900 zł a połowa to opłaty ale nie mam co narzekać!!! Ludzie mają gorzej :-) dzieci mają chleb, mleko a nawet wędline i na piffko mam czasem ;-)
Koralikowa
Bodzia ja jeszcze codziennie dojazdy do pracy-10zl.
Aha oc w aucie-masakra.
Ale masz malo oplat,ja mam ponad 1000zl oplat.
Aha oc w aucie-masakra.
Ale masz malo oplat,ja mam ponad 1000zl oplat.
Koralikowa
Dzien doberek kochane
Ja do pracy zaraz.
Dzisiaj ognisko mamy.
Milego dnia wszystkim.pa
Ja do pracy zaraz.
Dzisiaj ognisko mamy.
Milego dnia wszystkim.pa
aguska2017
Hej Bartek troche lepiej już oczka sie goją ma jeszcze katar i kaszle ale nie jest źle antybiotyk działaoczywiście zakraplanie oczu to masakra!!!!!muszę go siłą brać i jest mi go tak szkoda ale on jak tylko widzi krople to ucieka
A ja jeszcze rano miałam gorączke ale sie nafaszerowałam lekami i żyć będęnajgorsze są bóle nóg zawsze tak mam
musimy z Bartkiem na chwile wyjsć ale to koło domu więc taki króciutki spacerek na dobre nam wyjdzie tym bardziej że ładna pogodamały wczoraj zasnął o 17 a wstał o 6:-)fakt popłakiwał w nocy i wieczorem ale tatuś się nim zająl bo ze mna było źle!
A ja jeszcze rano miałam gorączke ale sie nafaszerowałam lekami i żyć będęnajgorsze są bóle nóg zawsze tak mam
musimy z Bartkiem na chwile wyjsć ale to koło domu więc taki króciutki spacerek na dobre nam wyjdzie tym bardziej że ładna pogodamały wczoraj zasnął o 17 a wstał o 6:-)fakt popłakiwał w nocy i wieczorem ale tatuś się nim zająl bo ze mna było źle!
Koralikowa słonecznej pogody wam życzę! U nas dziś piękne słoneczko, ciepełko.
Lena pewnie w bojowym nastroju wstałaś. Powodzenia!;-)
Aguś łoj, skąd ja to znam. Moja jak widzi wodę utlenioną, bo muszę przemywać jej przekłute uszka ,to ucieka gdzie pieprz rośnie. Przemywam jej na śpiocha. No, ale Bartiemu na śpiocha przecież nie zapuścisz kropel do oczu.
Dostałam królika , mam opory przed zrobieniem czegokolwiek z niego, mimo ,iż pasztet jest wyśmienity. Tata od zawsze hoduje króliki.
Mięsko chudziutkie, zdrowe.
W tv w jakimś programie kulinarnym,gdzie babka uczy gotować całe rodziny, ostatnio oglądałam jak sprawiała kurczaka , poporcjowała , obsmażyła , dodała cebulkę , marchewkę, bulion i do piekarnika.
A dziś natrafiłam na taki przepis : Kulinarne szaleństwa Margarytki: Królik na bani z marchewkowym akcentem tyle , że z królikiem w roli głównej.
Chyba poeksperymentuję.
Starszaki dziś mają po 6 lekcji, w domu będą ok. 13.30. Wow!
Lena pewnie w bojowym nastroju wstałaś. Powodzenia!;-)
Aguś łoj, skąd ja to znam. Moja jak widzi wodę utlenioną, bo muszę przemywać jej przekłute uszka ,to ucieka gdzie pieprz rośnie. Przemywam jej na śpiocha. No, ale Bartiemu na śpiocha przecież nie zapuścisz kropel do oczu.
Dostałam królika , mam opory przed zrobieniem czegokolwiek z niego, mimo ,iż pasztet jest wyśmienity. Tata od zawsze hoduje króliki.
Mięsko chudziutkie, zdrowe.
W tv w jakimś programie kulinarnym,gdzie babka uczy gotować całe rodziny, ostatnio oglądałam jak sprawiała kurczaka , poporcjowała , obsmażyła , dodała cebulkę , marchewkę, bulion i do piekarnika.
A dziś natrafiłam na taki przepis : Kulinarne szaleństwa Margarytki: Królik na bani z marchewkowym akcentem tyle , że z królikiem w roli głównej.
Chyba poeksperymentuję.
Starszaki dziś mają po 6 lekcji, w domu będą ok. 13.30. Wow!
B
Beata1988
Gość
Witajcie, wybaczcie że nie zaglądam ostatnio ale nie mam czasu na weekend była moja mama, wczoraj się wzięłam za malowanie, Kuba w przedszkolu, zaraz muszę się zbierać do Bolesławca jechać do urzędu skarbowego, zanim wrócę będzie południe, Kubę odbiorę i na dwór póki pogoda dopisuje i tak w kółko, malowanie, sprzątanie i Kuba i jakoś czasu mi braknie ostatnio no ale jak się uporam z malowaniem to już będę miała więcej czasu uciekam bo już prawie 9.00 i koleżanka czeka bo jedzie ze mną zdrówka dla chorych i uśmiechu dla wszystkich :-)
reklama
hej ho!!!!
piękny dzień się zapowiada, od rana ciepełko ale ludzie naubierani jak miśki. Ich miny na nasz widok, ubranych lekko i letnio..BEZCENNE
Mieszkanie mam komunalne, żadnych kredytów i pozyczek to i opłaty mniejsze ale dla mnie i tak wysokie.
Ale nie ma co marudzić Życie i tak jest piekne: -p
Lolo sobie życznął Potworro, no to mu mama uszyła
piękny dzień się zapowiada, od rana ciepełko ale ludzie naubierani jak miśki. Ich miny na nasz widok, ubranych lekko i letnio..BEZCENNE
Mieszkanie mam komunalne, żadnych kredytów i pozyczek to i opłaty mniejsze ale dla mnie i tak wysokie.
Ale nie ma co marudzić Życie i tak jest piekne: -p
Lolo sobie życznął Potworro, no to mu mama uszyła
Podziel się: