reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam;-)
U nas paskudnie dobrze, ze dzis nie musze wychodzic. Maly sie bawi a ja usiadlam z kawka;-)
Aguska ja tez ciagle prostuje wlosy juz dosc mam a wystarczy ciut wilgotnego powietrza i juz skrecone:wściekła/y:
Fanta oby laptop okazal sie inwestycja na lata:tak:moj ma rozmiar 22, czasami nawet 23:szok:
Ja tez nie mam Was na fb:tak:

reklama
Anula oj ja też mam dość prostowania włosów prostuję już od 6 lat, ale teraz robię tak umyję, wysuszę suszarką i zależy jak mam jakiś wyjazd to robię się na bóstwo to i wyprostuję a jak tylko jadę gdzieś bliżej, spacer po wsi to nie prostuję robię kitkę i tyle jakoś wyglądam myślę że nie straszę:tak:
Aguska i ja nadal bez nowej prostownicy wiecznie coś ważniejszego jest do kupienia :szok::no:

Aguska hahahahahahahahahahahahaha nastroszony pudel.. osmarkalam sie , hahahahahahahahaha

Mirelka jak wszystkie przezyją to komuś sie rozda. zostawimy jednego lub dwa. a moze wszystkie :D ja bym nie oddala zadnego ale Ł dostałby szalu chyba :D

ale zimno u nas. jesien w pelni :)

zaraz musze isc do mamy. tzn do jej domu. Prosila mnie zebym kupila jej chleb i wedline.I ze na stole zostawi mi pieniądze, mam wziąsc. Kupiulam, zanioslam chleb. wracam do dmu, patrze w torbie wedlina. i pieniedzy tez nie wzielam. ;/

Witajcie, ja w przerwie roboty więc zaglądam :-) pomalowałam drugi raz i mam nadzieję że trzeci raz nie będę musiała :dry: wykąpałam się od razu bo cała w farbie byłam :tak: teraz trzeba coś zjeść i trochę farby pozmywać z drzwi i futryn bo nie chciało mi się ich zaklejać taśmą :sorry2: ale przynajmniej będę miała zajęcie i szybciej mi czas minie zanim M wróci :tak: idę zjeść bo kiszki marsza grają a gryźć dzisiaj nie mogę przez zęby :baffled:

A ja znowu gościa miałam -siostrę cioteczną.
Jak tak, to się nikt nie odzywa , nie przychodzi , nikt nie pamięta. A w tym tygodniu mam nawał wizytacji znajomych. :-D
Jadę zaraz po starszaków do szkoły. Odrobię z nimi lekcje i jedziemy do mamy, bo mąż maluje mojej sis pokój. :tak:
Budę dla pieska mi dziś ubił, zrobił zagrodę , robi wszystko o co poproszę. A to wszystko dlatego, że libacja ( integracyjna impreza dla pracowników) z pracy mu się szykuje za dwa tygodnie. :-D

reklama
aguska - ktora stylizacja. Podaj nr to dolicze sie!
U nas to nawet pogodnie!

Co do fryzowania to ja układam na szczotke i potem prostuje grzywencje! Można powiariować!

Do góry