reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
a ja jade w nocy po męża...nie lubie tej trasy wrrrrrrr same lasy żadnych prawie dommów:( i tak ok 30 km muszę jechac po niego!
I to w największej nocy ok 1

Heja :)

wstalam o 5.30. bedzie tragiczny dzien;/ no ale jade do alergologa, i chcem sie wyrobić na 12-13 spowrotem.
gaz mi sie skonczył. dobrze ze woda na kawe sie zagotowala. A czajnik na prad na wiosce. Butle trza kupić, ale to wieczorem, bo kasa na konto wpłynąć musi ;/

Kicham non stop, katar non stop ;/ zejde w tym autobusie ;/

Renata daj znać jak po alergologu może dzisiejszy dzień nie będzie taki zły;-)
A ja chciałam sobie pospać tak do 6,45 nastawiłam sobie budzik a mały wstał 6,05:baffled: nawet mi nie dał już poleżeć bo to chce mleko to siku
Za oknem jesień:sorry:ale cóż trzeba ruszyć tyłek i już zaraz zrobie sobie kawke

U mnie tylko 10 stopni

Ostatnia edycja:
Witam się z kubkiem kawy!
U mnie też pogoda nie za ciekawa :dry:. Mam nadzieję, że nie będzie padało.
Renata, zdrówka i oby ten nieszczęsny katar Cię opuścił ;-).
Justa, zazdraszczam :-D.
Aguska, no nie dał Ci pospać ;-)

Chyba mamuśki poszły w me ślady i drzemią. :-p

Fanta jak tam zwierzyniec domowy?
Ja muszę odpchlić swojego maluszka i odrobaczyć. Czy w aptece kupię coś bez recepty? Kiedyś można było kupić taki preparat , który był na receptę dla dzieci ,o ile pamiętam. A jak jest teraz?

reklama
Witajcie!
Dzisiaj mama duzo spraw do zalatwienia, zakupy, kolezanka itd.
Nie wiem czy mi popoludnia wystarczy?!
Mały baję ogląda!
No trzymajcie kciuki za wtorek, zeby ta grupe otworzyli i wtedy wyrusze w poszukiwaniu dresiakow.
My mamy kilka po domu i maly szybko sciaga je i leci na nocniczek.

Do góry