reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hejaa

Renia o masz ci loos,,tyle czekasz,a dopiero wyslane,,ja tez musze zamowic,male koralilki do platania:)) podoba mi sie to bardzo....

aguska jade na caly dzien do tesciow sobie,,a co tam...malego nie mam....u babci jest...

fancia to ich wykorzystaj..haa

krolcia no ceny masakra.....

Ja mykam na caly dzien do tesciow na wies,pogoda lipa,,ale chociaz kawusie popije i pogadam,,bom sama..
bede wieczorem
mielgo dzionkaaaaaaa

reklama
krolcia no ceny powalające ja też się rozglądałam ostatnio w Nomi na farby tapety i inne pierdółki to masakra!!!!!a Bartek weźmie długopis mazak czy coś i tyle będzie z remontu:dry:więc na razie my nie robimy mu nic zobaczymy co wymyślimy.

My dziś baaaaaardzo leniwie
zaraz się biorę i robie placki ziemniaczane a potem jakiś filmik i dzień minie.
Jutro małego jeszcze nie puszczam do przedszkola bo ma katar okropny.

Mam takie pomysły i nie wiem na który się zdecydować. Te trzy bordery są w rozsądnej cenie.

Aguska ja tą dolna farbę wzięłam lateksową, że jak mi chłopaki po niej porysują czy co, to można umyć.
Gdyby nie to, że takie farby są, to tylko dla odświeżenia dałabym białą i już. Szkoda kasy by było teraz. A ściany są już tak uwalone, że przykro patrzeć.:zawstydzona/y:

krolcia a te zmywalne to właśnie drogie... z tego co pokazujesz to 2 i 3 najfajniejsze jak dla mojego Bartka to zdecydowanie 2:-Dbo on kocha traktory i wszystkie jeżdżace pojazdy:-D
ale ta z Tomem i Jerym też fajna:tak:
Dobra ja lece wreszcie smażyć placki bo m mi tarkuje i już kończy;-)

Witam;-)
U nas pogoda kiepsaka ale bylam z malym na spacerze. W domu cos mnie trafia tak rozrabia, wchodzi na lozko skacze po czym podchodzi na brzeg i pokazuje ze skoczy na podloge:wściekła/y:ostatnio utopil mi w toalecie kolka ze stozka do ukladania:dry:jutro lece kupic mu jakies buty bo adidasy z wiosny romiar 21 za male, sandaly z czerwca tez niby 21 tyle ze troche wieksze sa ale juz ledwo wchodza. Przeszlismy z malym na jedna drzemke i dzieki temu rano nie wstajemy tak jak zawsze o 5 tylko o 7, poznij drzemka jest od 12.20-13 do 15-15.30 a spac chodzi o 22 ale wole tak i rano pospac niz zeby szedl sopac o 20 i wstwal o 5. No i niestety nadal w nocy wstaje na jedzenie nie moge go oduczyc bo wybudza sie piszczy i jest koniec spania wiec dalam sobie spokoj, przyjdzie na niego czas
Fanta no top juz blizej niz dalej, zaraz bedzie po remoncie, my nic nie robimy bo wynajmujemy a sciany czyste;-)
Renata ja nie mam problemu z kolejkami bo gdy chodze z malym nie siedza tam stare babki i zapisuja co 10 min zawsze jest opoznienie do 20 min bo nasza lekarka dlugo trzyma w gabinecie ale na przeciwko przyjmuje rodzinny do ktorego chodza tez babki i widze ze zgrzyty sa. Cale szczescie my nie odwiedzamy a czesto lekarza bo maly nawet kataru nie mial
Aguska zdrowka dla Bartka, teraz ta pogoda zdradliwa nie wiadamo jak sie ubrac zalozylam dzis malemu polar i kurtke dzinsowa bo tak zimno bylo ale chwilami wychodzilo slonce i wtedy za cieplo bylo
Krolcia ja bym wybrala wzor z traktorem ale moj glownie tym sie bawi ewentualnie samochodami a gdy zobaczy prawdziwy traktor jest w siodmym niebie, samochody tez lubi

Ostatnia edycja:
Witajcie, ja tylko wpadłam się przywitać :-) od 7 jestem na nogach, rodzinka się cała zjechała było super :-D Kuba zadowolony, tort smaczny, a mnie plecy bolą od tego wszystkiego :sorry2: zaraz idę się wykąpać i się kładę bo mam dosyć ;-) jeszcze jutro planuje iść do lekarza ale zobaczę czy wstanę rano, no i bolesławiec też :sorry2: wpadnę jutro :-)

Beata fajnie że imprezka udana:-)
Anula a to Bartuś głodomorek:-D to Ci się zaczęło mały rozróba:-Da to dopiero początki;-)dużą ma stópkę:tak:ale duży chłopiec z niego;-)

My objedzeni plackami..........

Aguska glodomorek, nawet gdy zje obiad pcha sie nam do talerzy i tez wcina ale schudl z 11kg na 10,5 w sumie co sie dziwic jak ciagle biaga:-Dmy w tamtym tyg robilismy placki Ł tyle natarl ziemniakow i smazylam ponad godz:-D
Chyba wam nie pisalam od 27 maja nie mam @ zrobilam 3 test i negatwne, bete robilam bo mialam skierowanie. musze 5 dni brac luteine na wywoalanie moze cos ruszy i po tym na cytologie

reklama
hej wam
witam sie z kawulcem..
wczoraj wydziergałam druga bransoletke,,potem cykne tel,to lepsze zdjecie bedzie:)

Bodzia Beata jak nogi:))))siniaki itp..

Renia a ukatrup gada,,a cooo...

aguska dzieks i dobrze ze malemu przechodzi:)

wiktoria brak weny masz czy cos??

Bodzia to masz wesoło....ja moze te zplacki,bo tescie pyrki mi przywioza:)))

A ja czekam na tesciow,na kawe wpadna,,potem moja mama tez wpadnie....
Kochana zgadłaś bak weny i czasu :(
Heja mogę do Was dołączyć? od tygodnia mieszkam w szczecinie i nikogo nie znam:( mamy 8 miesięczną Gabrysię, macie dzieciaczki w podobnym wieku?
Witaj :)
nowosc moja dzisiejsza...

rozyczko no niefajnie z ta praca postapila,nawet znac nie dala,ze ma kogos innego.....

mirelka nom mialam tesciow,mame siore....poszli,teraz z dziecmi zostalam...

krolcia u nas pochmurno,ale nie pada...oo te reklamy to moj szał ciał,,nie cierpie ich...

rozyczko da sobie rade....na pewno...

mebi witaj,jak dzionek leci??

Bodzia dasz rade,,ty matka polka....

lena te staruchy sa najgorsze,no prosze cie,,nienawidze takich ludzi,,a mam takich sasiadow niestety debilnych starych:crazy:

Renia oj ja bym tej babie za ten serial dała popalic....

Śliczna bransoletka :-)

Witam z pół kawą dopiję szybko i spadam do pracy.Zaplanowałam dzisiaj mega pranie i koszenie trawy.A na 14:00 idę na masaże.Musze też kupić coś dla Bratanka na chrzest i drugiego bratanka mojego chrzesniaka :) Bidulek we czwartek będzie miał operację :-(
Może wpadnę później Miłego Dnia Kobitki :)

Do góry