reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam się i ja z małym zasmarkańcem w domu
Wiktoria na jakie masaże idziesz?
Anula obyś dostała@ i było oki wszystko.A co do Bartka to on wcale nie jest taki pulchniutki:-Djak tyle je to myślałam że więcej waży;-)

Krolcia niesamowite!!!!!!!!!!!!wczoraj pokazywałam mojemu m twoje roślinki a on do mnie:ona ma to wszystko w domu???????:-Dzdziwiony był że w ogóle takie roślinki piękne w domu można hodować:-D

Hejka! Wpadam się przywitać. Chłop w końcu po urlopie 3tygodniowym wrócił do pracy :-), więc wszystko powoli wróci na swoje tory. Dziś po pracy obiecał, że przykręci listwy przypodłogowe, więc pyknę zdjęcie i pochwalę się kolorkiem :tak:. Na weekend będzie mi stawiał szafę i przedpokój będzie skończony :-). W końcu!
Mam straszny bajzel poremontowy i muszę doprowadzić mieszkanie do porządku, problem jest taki, że szukam weny :dry:. Siorbię sobie kawkę i planuje za co tu by się wziąć. Po zakupy muszę lecieć i recepty odebrać.
W ogóle byłam ostatnio w przychodni po receptę i myślałam, że mi od ręki wypisze, a pielęgniarka na to, że nie oni nie mogą teraz wypisywać, robi to lekarz po godzinach pracy jak znajdzie czas :szok:. Mówię i tłumaczę, że potrzebuję na pilne i raz na pół roku po nie przychodzę, a ona zdziwiona, że ja nie wiem, bo powinnam wiedzieć :sorry::baffled:. Wkurzyłam się bo wyszłam z niczym, a odebrać mam dziś lub jutro <zadzwonić muszę czy łaskawie mi już wypisali czy nie>. Także bądź tu na coś chory i nie miej leków w zanadrzu to kaput :dry:.
Anula, oby @ przyszła i nie było to nic poważnego :tak:. Zdrówka kochana.
Beata, ooo jak dawno Cię u nas nie było :-D. Witaj!
As, fajnie, że pielgrzymka udana :tak:.
Wiktoria, udanego dnia :-).
Aguska, zdrówka dla Bartka, lepiej już mu oprócz kataru ?
Bodzia, tak źle? Siadaj do nas z kawką :tak::-p.
Krolcia, cudna ta Twoja hoja!!! :-)

Witam się słonecznie:-)

pogoda w końcu zapowiada się piękna niech jest jeszcze ciepło jak najdłużej :tak::-) Liwia ucina sobie drzemkę, wyśpi się to wyruszymy w plener :tak:

karolcia fajnie kombinacje z tymi kolorkami mi się najbardziej podobają białe ściany jak już bym musiało kolorek wybrać to coś z szarości, piękny ten kwiat to jest domowy czy ogrodowy ja ostatnio nabyłam kolejnego storczyka ale miniaturkę z 3 pędami w Biedronie były za 19,90ł:tak:

As super że pielgrzymka się udało ja byłam raz tylko na pielgrzymce w Częstochowie było niesamowicie pięknie
Anula oj i ja muszę jakieś buciki kupić małej ona ma strasznie wysokie podbicie i ciężko w ogóle bucika ubrać hehehe moja mała już od dawna w nocy nie pije mleka a może spróbuj dać mu wodę, herbatkę żeby oduczyć mleka ale tak jak piszesz przyjdzie na niego czas, oby okres szybko się pojawiła
Beata fajnie że imprezka udana
Wiktoria oj pracowity dzień się zapowiada ja dziś nic nie robię:-Doj fajnie z tym masażem :tak:miłego masowania
Bodzinka oby humorek się poprawiał
Aguska oby katarek szybko opuścił małego
fanata już bliżej niż dalej miłego sprzątania na pewno wszystko ślicznie wygląda to czekamy na foto:tak:

Miłego dnia

fanta aj też nie wiedziałam że tyle problemu jest teraz z wypisywaniem recept:eek:
małemu ogólnie lepiej może mniej je ale jest chory więc mu sie nie dziwie.Ma okropny katar i ciągle czyścimy zakraplamy i tak w kółko.
Właśnie nie dawno Bartuś pomagał mi kurze ścierać i zabawki układać:-)

Aguska, no ja się w poniedziałek dowiedziałam, dziś już czwartek więc mam nadzieję, że lekarz znalazł czas by receptę wypisać :tak:. Tylko nie mogę się dodzwonić :dry:. Dobrze, że tylko katar został, leczony czy nie i tak 7dni :eek:, grunt, że można ulżyć małemu noskowi. My zazwyczaj kropimy na poduchę <do snu> olabais oil kropelki i wodę morską do nosa nic po za tym. Słyszałam o maści majerankowej ale nie testowałam :-D:-p.
Mirelka, gdzie się w plener wybieracie? Jaka u Was pogoda? u mnie wczoraj do 12 było ładnie, a potem lało :dry:. Dziś pochmurno.... nie lubię.

reklama
fanta u nas z rana było chłodno ale jest coraz cieplej słoneczko na niebie świeci i nich tak zostanie do końca dnia:tak:oj też nie lubię pochmurnej pogody brryyy:no: przejdziemy się do stadniny koniki pooglądać taki spacerek:-) Liwia uwielbia siedzieć w wózku i podziwiać wszystko dookoła:-):tak:

Do góry