reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mirelka nie zła data urodzin :-D
Lena współczuje czekania:sorry:tak to niestety jest
Różyczka jak dzieci będą chodzić do łazienki siusiu i Olo to zobaczy też będzie z nimi śmigał;-):tak:zobaczysz pewnie bez wpadek się nie obędzie.U nas w przedszkolu jest tak fajnie jak w domu i powiem Ci że póki co jestem zadowolona:tak:
Renata mój też dziś nie do zniesienia tylko że mój przez chorobę:sorry:

wlaśnie nie dawno zjadł troche frytek temperaturke miał ale już zeszła po syropku.Tylko drze się o byle co:confused2:

reklama
nowosc moja dzisiejsza...

rozyczko no niefajnie z ta praca postapila,nawet znac nie dala,ze ma kogos innego.....

mirelka nom mialam tesciow,mame siore....poszli,teraz z dziecmi zostalam...

krolcia u nas pochmurno,ale nie pada...oo te reklamy to moj szał ciał,,nie cierpie ich...

rozyczko da sobie rade....na pewno...

mebi witaj,jak dzionek leci??

Bodzia dasz rade,,ty matka polka....

lena te staruchy sa najgorsze,no prosze cie,,nienawidze takich ludzi,,a mam takich sasiadow niestety debilnych starych:crazy:

Renia oj ja bym tej babie za ten serial dała popalic....

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Karol Młoda ugryzł!! siedzi na fotelu (Karol) karnie i ryczy...Wysiadam przy nim normalnie. zrobił się taki niedobry wrrrrrrrrrrr.
A do tego moja choroba się znowu odzywa...Mam nadzieje, że przycichnie bo nie chce leków :-(

Bodzia trzeba wejść w ranking potem ostatnio dodane i dałam jedno z konta mojego męża taki motyl na osi zdjęcia umieściłam to chyba jest na drugiej stronie teraz bo to sie przesuwa co chwile
a jak nie znajdziesz to trudno...
M już jedzie jutro ma wolne bo miał iść na fuchę ale jednak nie idzie.
mały zjadł kaszke i ogląda baje a ja myślę dziś tylko o tym by pójść do wanny i się wylegiwać:-D

reklama
aguska o tak garca kapiel:tak: uwielbiam w takie jesienne dni zatopic sie w wannie z ksiazka!:-D

Ja własnie wrociłam ze sklepu, zrobiłam sobie przyjemny spacerek i odetchnełam od smyka:-) (pomimo deszczu było bardzo przyjemnie:)
Zaraz pedze nalesniczki robic.

Do góry