reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hejka!
Wpadam się przywitać.
Zaglądałam wcześniej ale nie mogłam się skupić na niczym bo tak mnie głowa bolała :dry:. Teraz jest już lepiej. Wkurzam się, bo na jutro zapowiedzieli mi się teście i szwagierka z mężem. A u mnie biało wszędzie bo T właśnie ściera, a później gruntuje, na jutro przewidziane jest malowanie, nie mam gdzie nogi postawić, wszędzie graty się walają i narzędzia. Normalnie aż wstyd :cool::-:)zawstydzona/y:. Ale nie muszą kuźwa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Mówiłam i tłumaczyłam że nie ma jak ale oni na chwilę, a wiadomo kawka, opowieści wakacyjne i taka chwila. Nie przetłumaczysz....
Zajrzę jutro jak będzie malowane, a później nie mam pojęcia kiedy bo czeka mnie ogromne sprzątanie.
Miłego wieczoru. Zdrówka dla chorych, dla smutnych pocieszenia i dobrego humoru ;-)

reklama
2781649424.gif

Nareszcie wolne,dobry i jeden dzień,padam na ryj.
W robocie zapierdziel nie z tej ziemi,nie wyrabiam.
Po pracy idę do mamy po chłopaków,i w domu dopiero koło 18.
Dobrze chociaż że gotować nie muszę bo u mamuśki zjedzą chłopcy obiadek.

Pogoda do dupy,wieje,leje,i mamy 14 stopni.

Miłego wieczoru

I u mnie niedługo malowanie się szykuje, ale to tylko pokój chłopaków. Tak na raty to robię. Najpierw przedpokój, teraz pokój chłopaków. Przyjdzie czas na gościnny i na końcu kuchnia he he. Do świąt się obrobię.:tak::-D

Renia oj ja bym tej babie za ten serial dała popalic....

no wtedy to jej w twarz sie zasmialam :)

inna kiedyś do mnie wyskoczyla z tekstem ze skoro siedze juz z O w kolejce do rodzinnego 3 godziny to moge ją przepuscić,bo ona tu byla, ale do fryzjera poszla, kolejke ofkors zaklepala, ale tego pana co był przed nią juz niema. wiec ona teraz wejdzie. i mnie za bluzke zaczela szarpac jak powiedizalm ze w zyciu! ze teraz wchodze ja. a jej kolejka, fryzjer, i pan co był przed nia obchodzą mnie tyle co zeszloroczny snieg. alez ją wtedy zrugalam za to szarpanie mnie. az lekarka wyszla z gabinetu i zwrocila jej uwage zeby nastepnym razem nie wychodzila do fryzjera tylko czekala jak kazdy inny.

Bizu piekna :)

a ja wkur..na maksa. listonosza nie bylo. bigli niema. kilka par kolczyków niedokonczonych.!! noż w ryj! a jutro kolezankabedzie sprzedawac . no nic, dam jej to co zrobilam. o ile przyjedzie ;/

Bodzia mnie moi chlopcy dzis tak wkurzyli ze jak sie wydarlam na nich to az sie oplulam. jak do nich mowie coś spokojnie to albo udaje ze nie slyszy, lub komentuje, co mnie do furii doprowadza, albo zaczyna ryczec ( Filip ). no mozna oszalec. caly dzien bajek nie oglądali za kare.tzn od 12..

Ostatnia edycja:
fancia ja mam pomysl ty ich akurat zapros do pomocy,wejda a ty powiesz,,ooo jak super przyszliscie mi pomoc,haaaaa

renia i dobrze babsztylowi...oj dobrze,,,ale listonosz przegial....ja dziergam platane te branse i probuje kolczyki.....

asiulka odpoczywaj jak mozesz,,zawsze to jeden dzien...juz cos...

krolcia to ty pełen luz...zanim siweta,,,,haa,,bo nie powiedzialas ktore??:laugh2:

Bodzia jak dalas rade z dziecmi??

Witam się porannie!
Chłop śpi, później bierze się za malowanie sufitu i ścian.
Siorbie sobie kawkę i ustalam plan na dziś, pogoda zapowiada się ładna, bo już słonko świeci :tak:. Więc na czas smrodzenia wybywamy z młodym ;-):-).
Asiulka, współczuję z robotą, dobrze, że mama Ci pomaga, a dzień wolny z pewnością się przyda :tak:. Spokojnego leniuchowania :tak:.
Krolcia, u nas jak skończymy przedpokój to już będzie prawie koniec :tak:. Potem tylko małe poprawki w pokoju, bo zmieniamy jeden kolor <mamy 2>. Chyba jakąś starą puszkę kupiliśmy, bo biała czekolada nam się dosłownie sypie płatami i zmieniamy na zielony :sorry2:. Więc będzie brąz z zielenią :tak:. Zostanie tylko łazienka ale to jak do pracy pójdę bo ok 10tyś potrzebujemy na jej zrobienie. To jednak wszystko sama robisz. W sumie to nawet dobrze, bo się nie musisz wkurzać na chłopa tak jak ja ;-):-D.
Renata, dobrze starej babie. Bo im się kurczę wszystko należy bo są stare :dry:. Człowiek do lekarza raz na rok idzie jak już gripexy i inne cuda nie pomagają, a te chyba raczej hobby'stycznie. Raz usłyszałam od takiej, że ona tak się źle czuje że 2 razy w tygodniu jest u lekarza :szok:.
Koralikowa, aaaaaaaa dobre :-D:-D:-D:-p. Tylko, że oni chętni raczej by byli, a mi sprzętu do sprzątania zbraknie :-D;-).
No to co nie wiem czy dziś dam radę zajrzeć.
Miłego dnia!

Fanta to uciekaj z kubą z tego smrodu jak masz pogodę;-)i nie przejmuj się rodzinką;-)
U ciebie to zawsze inna pogoda ty masz dziś słońce a jak szaro buro i ponuro:sorry2::dry:
Renata ale miałaś przeboje z tymi kobitami aż w głowie się nie mieści takie chamstwo!
Koralikowa na dziś jakie plany?
Krolcia na pewno do świąt się wyrobisz;-)

Hej u nas pogoda do du.. ja dopiero co wstałam jakoś źle się czuję:dry:mały od rana daje popisy:dry:
miłego dnia kobitki

Hej baby :) senna pogoda u nas. niebo jakies takie ciemne ;/ w tamtym roku o tej porze tylek wypiekalam nad jeziorem.

Ja mam alergie na takie chamskie dewoty. nie nawidze wpychania sie w kolejke, wymuszania na mnie ze mam przepuscić bo mlodsza jestem. itd. a co mnie obchodzi ze ona starsza? to znaczy ze ja moze mam caly dzien spedzić w poczekalni bo przyjdzie jakas starsza pani która ja MUSZE przepuscić. ooooooo nie!

bigle nie przyszly.. wczoraj dopiero zostaly wyslane.. noooooż.. wplacilam pieniadze w czwartek. przy wietrze w przeciwną strone doszly do nich w piątek. i pytam sie co robili w poniedzialek?? dziady jedne. Alez mnie wkurzyli!!

Witam.

No do świąt bożego myślę, że zdążę he he!:-D
Udało mi się wczoraj sprzedać fona na all to teraz kasiora na remont będzie.:tak:
U chłopaków też dwa kolory chce położyć, żółty z zielenią, bardzo jasne. Szukałam borderów do przyklejenia na łączeniu, jakie ceny:szok:?!!!!!!!!!!!! takie które mi się podobały 79zł za 5-o metrową rolkę:szok:!! Poj...ało ich:dry:! Potrzebne mi 12 metrów to same paski na ścianie by mnie wyszły 240zł!!! Czujecie?!
Szukam tańszych. Mam coś upatrzone, tylko one tapetowe i trzeba by się pierdzielić jeszcze z klejem do tapet. No zobaczymy.

Ech to gadanie bo ona starsza. To co, ze ja młoda to nie mam prawa źle się czuć:wściekła/y:! Tez tego nie znoszę!!!! W naszej maleńkiej przychodni jest jeden rodzinny dla dorosłych i dzieci i się siedzi zimą w kolejce. Żadna stara prukwa nie przepuści:dry:. A ja jaką mam satysfakcję:evil: jak jestem już na początku kolejki i wchodzi kobieta z dzieckiem i prosi czy może wejść. Wszystkie staja się ślepe i burczą coś o czekaniu a ja wtedy wypalam, tak pani teraz wejdzie przede mnie!!! Ach jaka piana w ich pyskach ha ha!:evil::evil::evil:

reklama
Witam.

No do świąt bożego myślę, że zdążę he he!:-D
Udało mi się wczoraj sprzedać fona na all to teraz kasiora na remont będzie.:tak:
U chłopaków też dwa kolory chce położyć, żółty z zielenią, bardzo jasne. Szukałam borderów do przyklejenia na łączeniu, jakie ceny:szok:?!!!!!!!!!!!! takie które mi się podobały 79zł za 5-o metrową rolkę:szok:!! Poj...ało ich:dry:! Potrzebne mi 12 metrów to same paski na ścianie by mnie wyszły 240zł!!! Czujecie?!
Szukam tańszych. Mam coś upatrzone, tylko one tapetowe i trzeba by się pierdzielić jeszcze z klejem do tapet. No zobaczymy.

Ech to gadanie bo ona starsza. To co, ze ja młoda to nie mam prawa źle się czuć:wściekła/y:! Tez tego nie znoszę!!!! W naszej maleńkiej przychodni jest jeden rodzinny dla dorosłych i dzieci i się siedzi zimą w kolejce. Żadna stara prukwa nie przepuści:dry:. A ja jaką mam satysfakcję:evil: jak jestem już na początku kolejki i wchodzi kobieta z dzieckiem i prosi czy może wejść. Wszystkie staja się ślepe i burczą coś o czekaniu a ja wtedy wypalam, tak pani teraz wejdzie przede mnie!!! Ach jaka piana w ich pyskach ha ha!:evil::evil::evil:

hahahaha tak samo uwielbiam to robić :) a czasami zdarza sie ze wejdzie jakas starsza pani i rząda przepuszczenia sie. ja twardo ze nie, bo mi sie spieszy tak samo jak jej,albo poprostu ze nie, a za chwile przepuszczam kogoś calkiem innego :D oooooooooo wtedy to ta pani jest oburzona :) a ja z usmiechem na twarzy slucham jaka to ja niewdzieczna jestem, zle wychowana..itd. raz odpowiedzialam ze jak mam byc dobrze wychowana skoro w wiezieniu spedzilam ostatnie kilka lat za pobicie starszej kobiety. aaaaaaaaaaaaale wtedy oczy robi na mnie. i milczy ;/ a ja mam ochote podyskutowac np :D hahahahahahahaha

Do góry