reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

różyczka - wolę 3 martwych ciał nie znajdować później w domu bo oni by się pozabijali :sorry: Współczuję z powodu królika :-(

U mnie niby chłodniej ale taka sama duchota :dry:

reklama
Dziewczyny byłam dzisiaj na zakupachw H&M masakra jaka wyprzedaz fajnych rzeczy taniej niz w lumpkah:)
Kupiłam Gai sandałki z Hello Kitty za 30 zł i spodenki w biedronki!Super ceny naparwde a dla rozm 38-40 full wypas wszystkiego po 10 zł:)

Uffff... jak goraco... uffff jak fantastycznie!!!
dzisiejszy dzien nalezy do bardzo udanych!!! Bylismy nad zalewem tyle ze do samego zalewu nie wchodzilismy bo tam syf ale otworzyli baseny odkryte i inne atrakcje:tak: Super było! Olo sprawował sie swietnie! Cały zadowolony i zero marudzenia bo po pierwsze masa dzieci! Jeden wieeeeeeeeeeelki plac zabaw z brodzikiem i plaza:) To mu wystarczyło do szczescia! Hehe Do basenów nie wchodzilismy bo niby jak ja sama z Olkiem a co z rzeczami dokumentami itp Ale i tak sie wymoczylismy w brodziku:tak: i co najepsze za freeeeeeeee:-D Olo tak sie wybawił ze mi padł na kocu na plazy:-D spał ze 40-60 minut i go obudziłam zeby nie tracił czasu :tak:
Tak to ja moge spedzac upały:-D
Tak wiec juz znam nasz stały punkt programu na gorace dni:-D
Teraz u nas troche popadało wiec jest przyjemnie chłodno:tak:

fanta no niestety ja do tych ludzi naleze co bez zwierzat zyc nie moga hehe i juz sie czaje na jakiegos królasa ale jeszcze troche potrwa zanim sie zbiore do tego zeby odwiedzic sklep i przygarnac uszatego;-) A pozdrowiłas Age od nas?:-p
lena nie kus kochana nie kus... tymi wyprzedazami:-D
anienka trza korzystac puki pogoda sprzyja i moczyc dupska:tak: U nas podobno jeszcze do piatku i koniec upałow!:-(

Mam sterte prania do prasowania ale wiecie co dzis se odpuscze! Kiedys trzeba pozadnie wypoczać!
Lece do lodówki bo mi sie Trybunalskie miodowe chłodzi:-D
Do szczescia mi barkuje tv:sorry:

<edit> pyyycha!! chce któras?

fanta a jak twoje zwierzaki?

Ostatnia edycja:
Różyczka u nas koniec upałów zapowiadali juz od zeszłego tygodnia :-p a tan koniec upałów to jak?? Plus 27 ;-) Od poniedziałku ci dziennie burze i ulwey miały być :-p Pozyjemy zobaczymy ;-) Ja mysle własnie kiedy by tu na basen w przyszłym tygodniu myknac...No nic wyjdzie w praniu, jak nie mykniemy też się nic nie stanie, w końcu całe lato przed nami :-p i jeszcze pewnie ciepłe dni na basen beda nie raz :-)

Bodzinka ja tam nie ogladam tv wiec nie bardzo wiem ale sasiadka mi dzis mowiła ze w weekend ma byc max 16 stopni... z jednej strony przydało by sie ochłodzenie a z drugiej szkoda lata!!!:-D Ja palnuje w tym tygodniu sobie jeszcze nad zalew nie raz myknac:rofl2: A jak P. wróci to w weekend sie wybierzemy cała trójka do duzych basenów!! Tyle ze to kasa pojdzie bo za dzieciaka 5zł dorosły 15złX2 plus parking ale z tym to sie da wykombinowac i dalej stanac:-D

Różyczka no pierwsze słysze o takich temperaturach :-p Na moim stronkach ochlodzenie niby do 24 ma być ;-) Ale zobaczymy...

Witam:)
U mnie po nocnej burzy przyjemnie chłodno i rzesko!!! Mam tylko 22 stopnie a zapowiadaja max 26:tak:
Olo znowu maruda wstał lewa noga:baffled:
Dzis w planach wypad do miasta na mwłe zakupki i to nieszczesne ekg musze małemu zrobic...:sorry:

Hejka
I u nas 21 stopni a nie prawie 30 z rana:baffled:, ale pewnie i tak będzie ciepło, bo czyściutkie niebo!:tak:

Mały dzisiaj znowu przytuptał do nas do łóżka, więc średnio wyspana jestem, do tego nie mogłam sobie wieczorem miejsca znaleźć:crazy:, oj rzucałam się na prawo i lewo!

Nie wiem co będziemy robić, ale w planach na ten tydzień na pewno kino i epoka lodowcowa 4:tak:. Zamienię się dzieckiem ze szwagierką:-D. Ona weźmie Daniela a ja wezmę jej 7-latkę i we trójkę z Matim podjedziemy do cinema. Muszę tylko wyszperać kiedy grają 2d, bo 3d to jeszcze nie dla nich.

reklama
Dobry...
Ja w planach na ten tydzień mam odwiedzenie mamy na pewno...U nas też rześko..Ale jakoś na basen mnie nie ciagnie..Plecy nadal bolą a Lol kaszle...Zobaczymy jak nam się tydzień ułoży.../na weekend plany wyjazdowe ale zobaczymy...

Do góry