reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

różyczka - wolę 3 martwych ciał nie znajdować później w domu bo oni by się pozabijali :sorry: Współczuję z powodu królika :-(

U mnie niby chłodniej ale taka sama duchota :dry:

reklama
Dziewczyny byłam dzisiaj na zakupachw H&M masakra jaka wyprzedaz fajnych rzeczy taniej niz w lumpkah:)
Kupiłam Gai sandałki z Hello Kitty za 30 zł i spodenki w biedronki!Super ceny naparwde a dla rozm 38-40 full wypas wszystkiego po 10 zł:)

Uffff... jak goraco... uffff jak fantastycznie!!!
dzisiejszy dzien nalezy do bardzo udanych!!! Bylismy nad zalewem tyle ze do samego zalewu nie wchodzilismy bo tam syf ale otworzyli baseny odkryte i inne atrakcje:tak: Super było! Olo sprawował sie swietnie! Cały zadowolony i zero marudzenia bo po pierwsze masa dzieci! Jeden wieeeeeeeeeeelki plac zabaw z brodzikiem i plaza:) To mu wystarczyło do szczescia! Hehe Do basenów nie wchodzilismy bo niby jak ja sama z Olkiem a co z rzeczami dokumentami itp Ale i tak sie wymoczylismy w brodziku:tak: i co najepsze za freeeeeeeee:-D Olo tak sie wybawił ze mi padł na kocu na plazy:-D spał ze 40-60 minut i go obudziłam zeby nie tracił czasu :tak:
Tak to ja moge spedzac upały:-D
Tak wiec juz znam nasz stały punkt programu na gorace dni:-D
Teraz u nas troche popadało wiec jest przyjemnie chłodno:tak:

fanta no niestety ja do tych ludzi naleze co bez zwierzat zyc nie moga hehe i juz sie czaje na jakiegos królasa ale jeszcze troche potrwa zanim sie zbiore do tego zeby odwiedzic sklep i przygarnac uszatego;-) A pozdrowiłas Age od nas?:-p
lena nie kus kochana nie kus... tymi wyprzedazami:-D
anienka trza korzystac puki pogoda sprzyja i moczyc dupska:tak: U nas podobno jeszcze do piatku i koniec upałow!:-(

Mam sterte prania do prasowania ale wiecie co dzis se odpuscze! Kiedys trzeba pozadnie wypoczać!
Lece do lodówki bo mi sie Trybunalskie miodowe chłodzi:-D
Do szczescia mi barkuje tv:sorry:

<edit> pyyycha!! chce któras?

fanta a jak twoje zwierzaki?

Ostatnia edycja:
Różyczka u nas koniec upałów zapowiadali juz od zeszłego tygodnia :-p a tan koniec upałów to jak?? Plus 27 ;-) Od poniedziałku ci dziennie burze i ulwey miały być :-p Pozyjemy zobaczymy ;-) Ja mysle własnie kiedy by tu na basen w przyszłym tygodniu myknac...No nic wyjdzie w praniu, jak nie mykniemy też się nic nie stanie, w końcu całe lato przed nami :-p i jeszcze pewnie ciepłe dni na basen beda nie raz :-)

Bodzinka ja tam nie ogladam tv wiec nie bardzo wiem ale sasiadka mi dzis mowiła ze w weekend ma byc max 16 stopni... z jednej strony przydało by sie ochłodzenie a z drugiej szkoda lata!!!:-D Ja palnuje w tym tygodniu sobie jeszcze nad zalew nie raz myknac:rofl2: A jak P. wróci to w weekend sie wybierzemy cała trójka do duzych basenów!! Tyle ze to kasa pojdzie bo za dzieciaka 5zł dorosły 15złX2 plus parking ale z tym to sie da wykombinowac i dalej stanac:-D

Różyczka no pierwsze słysze o takich temperaturach :-p Na moim stronkach ochlodzenie niby do 24 ma być ;-) Ale zobaczymy...

Witam:)
U mnie po nocnej burzy przyjemnie chłodno i rzesko!!! Mam tylko 22 stopnie a zapowiadaja max 26:tak:
Olo znowu maruda wstał lewa noga:baffled:
Dzis w planach wypad do miasta na mwłe zakupki i to nieszczesne ekg musze małemu zrobic...:sorry:

Hejka
I u nas 21 stopni a nie prawie 30 z rana:baffled:, ale pewnie i tak będzie ciepło, bo czyściutkie niebo!:tak:

Mały dzisiaj znowu przytuptał do nas do łóżka, więc średnio wyspana jestem, do tego nie mogłam sobie wieczorem miejsca znaleźć:crazy:, oj rzucałam się na prawo i lewo!

Nie wiem co będziemy robić, ale w planach na ten tydzień na pewno kino i epoka lodowcowa 4:tak:. Zamienię się dzieckiem ze szwagierką:-D. Ona weźmie Daniela a ja wezmę jej 7-latkę i we trójkę z Matim podjedziemy do cinema. Muszę tylko wyszperać kiedy grają 2d, bo 3d to jeszcze nie dla nich.

reklama
Dobry...
Ja w planach na ten tydzień mam odwiedzenie mamy na pewno...U nas też rześko..Ale jakoś na basen mnie nie ciagnie..Plecy nadal bolą a Lol kaszle...Zobaczymy jak nam się tydzień ułoży.../na weekend plany wyjazdowe ale zobaczymy...

Do góry