reklama
krolcia!!!!!!!!!!!!! Cudo i robisz chetke na te hoje... dobrze ze moje imieniny sa w tym miesiacu
Dziewczyny nie wiecie moze jak to jest z bezdomnymi kotami w miescie? Mamy tu takie trzy pod blokiem i powiem szczerze wkurzyłam sie dzis bo te bezczelnie sie załatwiaja do piaskownicy!!!!!!!!!! Szukam teraz w necie ale nic nie ma... :-(
Dziewczyny nie wiecie moze jak to jest z bezdomnymi kotami w miescie? Mamy tu takie trzy pod blokiem i powiem szczerze wkurzyłam sie dzis bo te bezczelnie sie załatwiaja do piaskownicy!!!!!!!!!! Szukam teraz w necie ale nic nie ma... :-(
krolcia
Fanka BB :)
Różyczko polej może wokół piaskownicy octem póki co! One ponoć nie lubią tego smrodu...i...zdaje się, że też zapach cytryny działa odstraszająco na koty. Są do kupienia też spraye specjalne (do użycia w ogrodach) ale może pomoże, a tak to się chyba na straż miejską dzwoni...oni powinni je wyłapać czy coś.
Krolcia no własnie w necie pisze ze nie koniecznie Straz ma obowiazek reagowac Napisałam juz do Towarzystwa Opieki nad Zwierzetami Zobaczymy co mi odpisza- wiem ze oni maja Straz zwierzeca czy cos takiego ale nie wiem czy zajmuja sie takimi błachymi sprawami... Czekam... A z tym octem nie wiedziałam! Wypróbuje jutro! Dzieki! One sa na tyle namolne ze sraja za przeproszeniem na twoich oczach! Wogóle nie reaguja na przeganianie! Kurna! A dzieciaki za nimi lataja i jeszcze cos złapia od nich...
fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
Witam z rana!
Z kubkiem <pobudzającej mam nadzieję> kawy.
Bodzia, śliczne lale :-).
Sol, wylądowałaś w końcu u lekarza czy to lekarz wylądował u Ciebie? Mam nadzieję, że już Ci lepiej .
Krolcia, kolejna śliczna hoja :-). Masz rękę do kwiatów. Moje pomidorki póki co tylko rosną do góry .
Różyczk@, zazdroszczę upałów, u nas było wczoraj najwięcej 22 stopnie , ale pochmurno... Co do bezpańskich psów, kotów i jeszcze co tam znajdziesz jest TOZ - towarzystwo opieki nad zwierzętami, znajduje się w każdym większym mieście i mają obowiązek się tym zająć . Wpisz TOZ i swoją miejscowość w google i wyskoczy Ci wszytko. Ach właśnie doczytałam, że załatwiałaś z nimi sprawę <lepiej zadzwoń >. Zajmą się na bank, tylko zależy ile mają zgłoszeń ;-).
Lena, Gaja zadowolona ze zwierzaczka?
Aguska, wczoraj pisała do mnie, że dziś wraca, pozdrawia Was wszystkie :-).
Z kubkiem <pobudzającej mam nadzieję> kawy.
Bodzia, śliczne lale :-).
Sol, wylądowałaś w końcu u lekarza czy to lekarz wylądował u Ciebie? Mam nadzieję, że już Ci lepiej .
Krolcia, kolejna śliczna hoja :-). Masz rękę do kwiatów. Moje pomidorki póki co tylko rosną do góry .
Różyczk@, zazdroszczę upałów, u nas było wczoraj najwięcej 22 stopnie , ale pochmurno... Co do bezpańskich psów, kotów i jeszcze co tam znajdziesz jest TOZ - towarzystwo opieki nad zwierzętami, znajduje się w każdym większym mieście i mają obowiązek się tym zająć . Wpisz TOZ i swoją miejscowość w google i wyskoczy Ci wszytko. Ach właśnie doczytałam, że załatwiałaś z nimi sprawę <lepiej zadzwoń >. Zajmą się na bank, tylko zależy ile mają zgłoszeń ;-).
Lena, Gaja zadowolona ze zwierzaczka?
Aguska, wczoraj pisała do mnie, że dziś wraca, pozdrawia Was wszystkie :-).
krolcia
Fanka BB :)
hejka.;-)
Kawa w ręku i jazda!
Sol jak plecki?
Różyczko zaczęli działać coś w tej kwestii?
Fanta dzięki za wieści od Agi!
Lena i jak młoda na świnkę zareagowała?
Allle mi się nie chciało dziś wstawać.
Kawa w ręku i jazda!
Sol jak plecki?
Różyczko zaczęli działać coś w tej kwestii?
Fanta dzięki za wieści od Agi!
Lena i jak młoda na świnkę zareagowała?
fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
mi się nie chce dziś nic
fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
nie no Bodzia, aż tak źle?Dobry
Witam w gronie leniwców....
Nikt mnie nie przebije, ja dalej w piżamie