reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Justa - bardzo chętnie ale teściowa jest zawałowiec i w takie upały strach jej dawać dzieciaki bo może jej się coś stać. Miała już dwa zawały w trakcie swojego urlopu i teraz znowu ma urlop - strach się bać :dry: A moja matka nie jest typem któremu można dzieci powierzyć a po za tym ona się boi wziąć obu dziewczynek na raz bo się boi :dry: tatuś pracuje non stop więc też dupa blada żebym sobie gdziekolwiek wyjechała odpocząć. Ogólnie dupa blada. A te moje panny to ja dzisiaj zamorduję - Kaja ryczy o byle gó*** a Emi jak tylko może coś zmajstrować to to robi. Chłopaki (przyszedł kolega M.) mieli popilnować Emilkę jak będę pranie z za okna zdejmować i co? Odwracam się żeby ręczniki na łóżku położyć a ta gówniara stoi! na łóżku na samej krawędzi. Zawał na miejscu :wściekła/y: Do tego przy nich dwóch zdjęła sobie żelazko z parapetu - nie mam pojęcia jak :no: i dwóch chłopa jej kuźwa pilnowało. Teraz miały iść spać to kombinują na wszystkie strony żeby nie spać. Jak ich dzisiaj nie zabiję to będzie cud :crazy:

lena - co wystawiasz?

Na dodatek głowa mnie zaczyna migrenowo boleć od ciśnienia. Emi się właśnie rozryczała bo na nią krzyknęłam że ma wracać do łóżka :no: Ja potrzebuję urlopu - daleko stąd!!!

Bry:)
Mam juz 27 stopni w cieniu... roztapiam sie... Zaraz po sniadaniu raszamy nad zalew:-D

fanta dzieki kochana:-) na pewno sprobuje!

lena wystawiasz zabawki?

bodzinka zazdroszcze!Tez by mi sie przydał jeden samotny wieczór...

justa P. tez mial dzis stresa choc nie leci juz pierwszy raz... Najpierw z Wawy do Paryza potem przesiadka i juz do Valencji

sol a nie moze Ci małz posiedziec z dzien z dziewczynami zebys sobie mały wypadzik zrobiła?

I zapominam wam cały czas napisac smutna nowine:-( moj królas nie zyje:-( Jak byłam u mamy, P. zadzwonił z ta wiescia... stary był, moze upał go wykonczył:-( i teraz stoi taka pusta klatka i mnie przygnebia... :sad::sad::sad::sad: nie zdecydowałam jeszcze czy ja do piwnicy wyniesc czy sprzedac... i tyle karmy zostało... :-(

Ostatnia edycja:
Hejooo
Mmmmmmmmmmmmm samotna nocka...
Sama sobie zazdroszcze :-p
No po 5.5 roku pierwszy raz tyle wolnego mam :-p
No i dobrze, bo teraz Pan Tatuś jedzie na delegacje i nie wiadomo kiedy dzieci odwiedzi....Ale co tam ;-)
Ide skończyć dogarniac mieszkanie i leżeć do góry brzuchem :-p

Hej dziewczynki!
Różyczk@, przykro mi z powodu króliczka. Klatkę wynieś może za jakiś czas podejmiecie decyzję o nowym zwierzaczku.
Ja dziś leniu****ę :-D.:-D
Pogoda zapowiada się mucho sympatico więc jakiś spacerek zaliczymy.
Miłego dnia!
Ps. Macie pozdrowienia od Aguśki, bo mi wczoraj smsk'a pisała :-)

A ja jade jutro po świnke morska dla Gai klientka ze sklepu chce jej podarowac:)Pytam Gai czy chce świnkę to odp: TAK , a jak pytam a kupkę bedziesz zmieniać to ona się drze FUUUU NIE:)

Witajcie!
Pozdrozniczka wrocila!
Żyje, choc auto nam sie popsulo i gdyby nie doza szczescia to bysmy nie wrocili tak szybko.
Bylismy w domku po 22, a ogromna burza przeszla po 23.
Tylek wymoczyłam, Ksawek, malz takze.
Udany dzien!

reklama
Do góry