reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witajcie, ja dzisiaj od rana latam :tak: musiałam iść na pocztę, nie dawno przyszłam, zaraz trzeba co nie co posprzątać i obiad jakiś zrobić a pomysłu brak :sorry2: wczoraj Kuba wieczorem padł o 21 i wstał o 9 spał 12h :szok: widać potrzebował tego :tak: coś mi BB się zacina od wczoraj :dry: wieczorem nawiedziła nas mega burza, dawało jak nie wiem i przez to nie spałam :sorry2: z resztą jak zawsze hehe :-) w piątek jadę sobie do mamy na weekend tylko bo we wtorek muszę iść po tabletki dla Kuby :tak: idę do kuchni chociaż mi się nie chce :-p

reklama
Witam:)
Olo spi, padł zaraz po 11:szok: szok! Ale u nas jest starsznie goraco dzis! Wyszlismy na dwór o 9 a juz nie było czym oddychac i słonce paliło... teraz to pewnie patelnia! Ale super! Ja uwielbiam lato:-D
justa mysle ze z kardiologiem problemów nie bedzie bo ja pracuje w szpitalu dzieciecym i sobie załatwie:tak:, mam juz jedna pania doktor na oku, bardzo dobra u której miałam zajecia na studiach wiec spoko:tak: A ta biopsje to ja miałam daaaaaaaaaaaaaawno temu hehe i po guzku sladu nie ma juz:no: A gdzie to sie jutro wybieracie?
krolcia współczuje pogody! I przesyłam troche naszego upału;-)
aguska a jak tam dzis Bartus? Kiedy twój małż wraca? Moj w lipcu wyjezdza do Hiszpanii...
sol to rezygnujesz z wypadu na miasto?
fanta jakze miło Cie widziec:-)

Olo ma ostatnio gorszy okres... tzn buntowniczy:-( histeria za histeria, ciagle jest nie:-( a ja mam dziwnie duzo cierpliwosci... hehe... Dzis odwalił piekna scene na placu a ja spokojnie pod pache dzieciaka i do domu.... ludzie sie patrza a ja nic, cała jestem spokoja... szok! hehe

Spadam do obiadu... ale bede zagladac.

różyczka dziś Bartuś wyjątkowo grzeczny -na razie:-D:-D:-D Co do cierpliwości kochana ja też nie wiem skąd ją zawsze brałam i robiłam tak samo jak ty:tak: ostatnio tylko coś już z moimi nerwami gorzej i sie czasem na małego wydre... ale jak robi akcje gdzieś to za rękę i do domu ciągnę;-)
Mój miał wracać teraz w piątek ale dziś mnie poinformował że dopiero za tydzień wraca!!!:dry:nie podoba mi sie to i to bardzo:no::dry:

My po placu zabaw mały wariował , biegał,szalał dosłownie:-Di nawet nie marudził jak wychodziliśmy.
U nas mimo że słońce pali to jest podejrzany wiatr w cieniu to normalnie chłodno:baffled:

różyczka - 30 stopni w cieniu i ani jednej chmurki - odpadam :-p

fanta - i doczekałaś się?

Emi się obudziła z płaczem... skarpetka jej spadła :sorry2: śpi na moich rękach ale coraz cieplej mi więc chyba odłożę :-p

Sol czyli nici z wypadu ?
Fanta burza u Ciebie? :szok: U nas skwar ponad 30 stopniowy. :baffled: Od jutra zapowiadają burze.:dry: Udanych poszukiwań!!!
Różyczko my do teściów jedziemy , zostajemy do niedzieli. Mąż ma z teściem kończyć instalację elektryczną szwagrowi, w nowo wybudowanym domu. :tak:A, że do końca miesiąca jeszcze daleko a w portfelu piszczy bieda, to tym bardziej skorzystamy z zaproszenia. :-);-) No i imieninki teściów w weekend - Jana i Janiny. :-p
Aga no to lipa z tym nie przyjazdem męża. :-(Ale może dzięki temu więcej pieniążków przywiezie. Coś kosztem czegoś. :dry:
Beata spanie od 21 do 9 czy 10 to u Amelki normalka. :-D Straszny z niej śpioch. :tak:

Dziewczynki w sobotę Sobótka i dzień taty.:tak::-) Macie jakieś plany? Pomysły jak sprawić chłopu radość ? Ja to wiem jak... :sorry2:Ale to dzieci moje nie wiedzą. :-p:-D

U mnie obiadek dochodzi;-) hehe Olo wstał, zjadł zupe a teraz rozrabia:dry:
P. przyjdzie to zjemy drugie i na placyk znowu mykniemy albo na dłuzszy spacer.... ale nie wiem czy mi sie chce bo u nas po południu na placyku jest cien:-)
agus goraco to i mu sie jesc nie chce...

Różyczka jemu ostatnio w ogóle się jeść nie chce:sorry2:udanego spacerku
Justa pobytu u teściów;-) no ja nic nie planuje na dzień ojca wiadomo:sorry2:

My jeszcze troche i sie zbieramy na spacer muszę do końca wymęczyć małego:-D

aguska nawzajem;-)

Justa a no i ja nic nie planowałam jeszcze... pomysle... I ja jutro mykam sobie do mamusi bo mam zaległosci w ogródku. Nasmażyłam dzis cała fure kotletów mielonych to P. przezyje te dni mojej nieobecnosci:-p Mi wczoraj wpadła ekstra kasa z pracy- wczasowe:-) i nawet sporo bo 720zł:-) ciesze sie przeogromnie!!!!!!! Udanego wyjazdu!:-D

Olo sie chłodzi spryskiwaczem!:-):-):-)

reklama
Do góry