reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witajcie, ja dzisiaj od rana latam :tak: musiałam iść na pocztę, nie dawno przyszłam, zaraz trzeba co nie co posprzątać i obiad jakiś zrobić a pomysłu brak :sorry2: wczoraj Kuba wieczorem padł o 21 i wstał o 9 spał 12h :szok: widać potrzebował tego :tak: coś mi BB się zacina od wczoraj :dry: wieczorem nawiedziła nas mega burza, dawało jak nie wiem i przez to nie spałam :sorry2: z resztą jak zawsze hehe :-) w piątek jadę sobie do mamy na weekend tylko bo we wtorek muszę iść po tabletki dla Kuby :tak: idę do kuchni chociaż mi się nie chce :-p

reklama
Witam:)
Olo spi, padł zaraz po 11:szok: szok! Ale u nas jest starsznie goraco dzis! Wyszlismy na dwór o 9 a juz nie było czym oddychac i słonce paliło... teraz to pewnie patelnia! Ale super! Ja uwielbiam lato:-D
justa mysle ze z kardiologiem problemów nie bedzie bo ja pracuje w szpitalu dzieciecym i sobie załatwie:tak:, mam juz jedna pania doktor na oku, bardzo dobra u której miałam zajecia na studiach wiec spoko:tak: A ta biopsje to ja miałam daaaaaaaaaaaaaawno temu hehe i po guzku sladu nie ma juz:no: A gdzie to sie jutro wybieracie?
krolcia współczuje pogody! I przesyłam troche naszego upału;-)
aguska a jak tam dzis Bartus? Kiedy twój małż wraca? Moj w lipcu wyjezdza do Hiszpanii...
sol to rezygnujesz z wypadu na miasto?
fanta jakze miło Cie widziec:-)

Olo ma ostatnio gorszy okres... tzn buntowniczy:-( histeria za histeria, ciagle jest nie:-( a ja mam dziwnie duzo cierpliwosci... hehe... Dzis odwalił piekna scene na placu a ja spokojnie pod pache dzieciaka i do domu.... ludzie sie patrza a ja nic, cała jestem spokoja... szok! hehe

Spadam do obiadu... ale bede zagladac.

różyczka dziś Bartuś wyjątkowo grzeczny -na razie:-D:-D:-D Co do cierpliwości kochana ja też nie wiem skąd ją zawsze brałam i robiłam tak samo jak ty:tak: ostatnio tylko coś już z moimi nerwami gorzej i sie czasem na małego wydre... ale jak robi akcje gdzieś to za rękę i do domu ciągnę;-)
Mój miał wracać teraz w piątek ale dziś mnie poinformował że dopiero za tydzień wraca!!!:dry:nie podoba mi sie to i to bardzo:no::dry:

My po placu zabaw mały wariował , biegał,szalał dosłownie:-Di nawet nie marudził jak wychodziliśmy.
U nas mimo że słońce pali to jest podejrzany wiatr w cieniu to normalnie chłodno:baffled:

różyczka - 30 stopni w cieniu i ani jednej chmurki - odpadam :-p

fanta - i doczekałaś się?

Emi się obudziła z płaczem... skarpetka jej spadła :sorry2: śpi na moich rękach ale coraz cieplej mi więc chyba odłożę :-p

Sol czyli nici z wypadu ?
Fanta burza u Ciebie? :szok: U nas skwar ponad 30 stopniowy. :baffled: Od jutra zapowiadają burze.:dry: Udanych poszukiwań!!!
Różyczko my do teściów jedziemy , zostajemy do niedzieli. Mąż ma z teściem kończyć instalację elektryczną szwagrowi, w nowo wybudowanym domu. :tak:A, że do końca miesiąca jeszcze daleko a w portfelu piszczy bieda, to tym bardziej skorzystamy z zaproszenia. :-);-) No i imieninki teściów w weekend - Jana i Janiny. :-p
Aga no to lipa z tym nie przyjazdem męża. :-(Ale może dzięki temu więcej pieniążków przywiezie. Coś kosztem czegoś. :dry:
Beata spanie od 21 do 9 czy 10 to u Amelki normalka. :-D Straszny z niej śpioch. :tak:

Dziewczynki w sobotę Sobótka i dzień taty.:tak::-) Macie jakieś plany? Pomysły jak sprawić chłopu radość ? Ja to wiem jak... :sorry2:Ale to dzieci moje nie wiedzą. :-p:-D

U mnie obiadek dochodzi;-) hehe Olo wstał, zjadł zupe a teraz rozrabia:dry:
P. przyjdzie to zjemy drugie i na placyk znowu mykniemy albo na dłuzszy spacer.... ale nie wiem czy mi sie chce bo u nas po południu na placyku jest cien:-)
agus goraco to i mu sie jesc nie chce...

Różyczka jemu ostatnio w ogóle się jeść nie chce:sorry2:udanego spacerku
Justa pobytu u teściów;-) no ja nic nie planuje na dzień ojca wiadomo:sorry2:

My jeszcze troche i sie zbieramy na spacer muszę do końca wymęczyć małego:-D

aguska nawzajem;-)

Justa a no i ja nic nie planowałam jeszcze... pomysle... I ja jutro mykam sobie do mamusi bo mam zaległosci w ogródku. Nasmażyłam dzis cała fure kotletów mielonych to P. przezyje te dni mojej nieobecnosci:-p Mi wczoraj wpadła ekstra kasa z pracy- wczasowe:-) i nawet sporo bo 720zł:-) ciesze sie przeogromnie!!!!!!! Udanego wyjazdu!:-D

Olo sie chłodzi spryskiwaczem!:-):-):-)

reklama
Do góry