reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Aguska, jestem a raczej postaram się być :-). Odpocząć teraz muszę od wszystkiego. Jakieś wakacje by mi się przydały jak już wszystko się wyprostuje :tak:.
Widzę, że chyba wszystkie mają ładną pogodę, że pustki?

reklama
Witajcie, ja tylko na chwilę :tak: bo robota w lesie :sorry2: u lekarza byłam, to jednak nie ospa tylko coś go musiało ukąsić :tak: a szkoda bo by było z głowy :dry: teraz słyszę mega bałagan zrobił w pokoju :-) a ja za robotę muszę się wziąć, a gorąco się dzisiaj zrobiło jak nie wiem :tak:

Beata, ja też jakoś muszę bajzel ogarnąć ale dziś nawet wenę mam na sprzątanie ;-). Może to i dobrze, że Kuba nie ma ospy ;-).
Asienka, pochwalisz się nam co na tej zumbie robicie?
Tak patrze na suwaczek <swój oczywiście> i za miesiąc mam rocznicę ślubu :szok:.

Fanta - dopiero co zapisalam sie i w srode ide pierwszy raz!
Tez nie bardzo wiem co i jak, dzisiaj patrzylam na youtubie i w najblizsza niedziele na barbarce (taki las z atrakcjami) jest maraton, przejade sie i zobacze.

Witam nowa mamę

Ja dopiero co do domu weszłam z małym byliśmy na fontannie i tak ogólnie się przejść:-)gorąco super jest ale wiadomo z maluchem za długo być nie można więc wróciliśmy.Zaraz szybki obiad robie i po południu znowu wyjdziemy:-)

Hej mamunie!!

Żyje ale coraz słabiej :-p
Wróce na Wasze łono myśle, że ok. piatku (ilość uszytych zabawek mnie powala a jeszcze czekaja kolczyki:szok::szok:). W sobote bylismy na Pikniku Rodzinnym Mam Śląskich, potem w Parku Chorzowskim to troche odsapnełam. Pogoda wreszcie dopisuje to w dzien dwór a robie po nocach...

Dasz radę i rób kolczyki chcę kupić coś u Ciebie :-)

Ja poklikałam tam gdzie można było z rana, żeby wesprzeć konkursowe mamy a teraz siadam do kawusi.

Po południu czeka mnie wizyta u teściowej i zabiegi na plecki znowu.:dry:

Noo udała mi się idea grupy pomocy :-D
Trzymam kciuki co byś wytrzymała wizytę teściowej :-)

Hej dziewczyny
Ja popijam kawke zaraz włoski muszę umyć i z małym myślę że koło 10 dam radę wyjść bo zapowiadaja u nas

A umyjesz moje włosy za mnie...tyle roboty że nie wiem za co się zabrać...

Jutro Foto Matki, w srode zumba!:-)
Co do ruchu to tylek boli po wczorajszej wycieczce!:baffled:
Auciu!!!!!!!!!!:baffled::baffled::baffled:

Fajnie masz z tymi Foto mamami :-), zazdroszczę :-)
Może ja u siebie w Oleśnicy coś podobnego zrobię :-)

Czasem mam dość tego wszystkiego ale co poradzić :cool:. Siostra znalazła kont teraz szuka pracy, bo dzięki kochanej rodzince i z pracy ją wywalili :wściekła/y:. Samo życie....
Jeszcze pomagam jej stanąć na nogi więc, będę zaglądała do Was z doskoku ale będę ;-).

A Ty dobra duszyczka jesteś :-)
Może i ja się do was dołączę znowu na tym nicku :-p

Siedzę od 5 lat w domu z dziewczynkami. Mąż na 3 etatach więc prawie w domu nie mieszka.
Mogę do was dołączyć?

Witam serdecznie :-)

A wczoraj byliśmy cały dzień we Wrocku, widziałam mojego bratanka, takie to malusie że ja zapomniałam jak mój Wiktor był taki malutki, a Michaś słodki maluni, paluszki długie. Wydaje się taki strasznie malutki mimo, że 3800 miał jak się urodził, ale przy moim bracie i bratowej wiellkoludach może wydawać się mały :-)
Mój wczoraj u dziadków miał tyle miejsca i pola do popisu, tak zapieprzał po podłodze jak mały bolid :-)

No nic zmykam, tyle do wysłania, do roboty ahh :-)

Buziaki!!!

Dzięki za powitanie ;-) Ja tu taka nowa nie jestem :-D Siedzę na BB od 2004 roku, ale z różnych przyczyn musiałam robić przerwy. Pierwsza po kolejnym poronieniu - ciężko patrzeć jak kolejnym się udaje a ja tracę, potem nie miałam czasu i usunięto mi konto po roku, a ostatnio "Sol" sama usunęłam bo za dużo mi BB czasu zabierało a nie umiałam znaleźć złotego środka :-p
Teraz wpadam okazjonalnie i chyba tak zostanie, ale miło by było z kimś pogadać kto też siedzi w domu i kota dostaje :-p Dzisiaj mam wybitną labę bo 3/4 co miałam zrobić dzisiaj zrobiłam wczoraj a dzisiaj już mam nad wykonanie na 2 dni do przodu - tylko mi pranie powiesić zostało :-D

fanta - kobieto kochana - podpowiedz jak rzuciłaś palenie bo ja się zebrać nie mogę jakoś a bez motywacji jestem (alergia na papierosy jakoś mnie nie zmotywowała :-p)

Zaraz spadam po Kaję do przedszkola i zanieść koleżance nadwyżkę ciuszków po Emilce.
Ale mam nadzieję że uda mi się tu zajrzeć jeszcze wieczorkiem chociaż na chwilę ;-) Ostatnio chyba potrzebuję się wygadać :sorry2:

reklama
Do góry