reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Aguska, jestem a raczej postaram się być :-). Odpocząć teraz muszę od wszystkiego. Jakieś wakacje by mi się przydały jak już wszystko się wyprostuje :tak:.
Widzę, że chyba wszystkie mają ładną pogodę, że pustki?

reklama
Witajcie, ja tylko na chwilę :tak: bo robota w lesie :sorry2: u lekarza byłam, to jednak nie ospa tylko coś go musiało ukąsić :tak: a szkoda bo by było z głowy :dry: teraz słyszę mega bałagan zrobił w pokoju :-) a ja za robotę muszę się wziąć, a gorąco się dzisiaj zrobiło jak nie wiem :tak:

Beata, ja też jakoś muszę bajzel ogarnąć ale dziś nawet wenę mam na sprzątanie ;-). Może to i dobrze, że Kuba nie ma ospy ;-).
Asienka, pochwalisz się nam co na tej zumbie robicie?
Tak patrze na suwaczek <swój oczywiście> i za miesiąc mam rocznicę ślubu :szok:.

Fanta - dopiero co zapisalam sie i w srode ide pierwszy raz!
Tez nie bardzo wiem co i jak, dzisiaj patrzylam na youtubie i w najblizsza niedziele na barbarce (taki las z atrakcjami) jest maraton, przejade sie i zobacze.

Witam nowa mamę

Ja dopiero co do domu weszłam z małym byliśmy na fontannie i tak ogólnie się przejść:-)gorąco super jest ale wiadomo z maluchem za długo być nie można więc wróciliśmy.Zaraz szybki obiad robie i po południu znowu wyjdziemy:-)

Hej mamunie!!

Żyje ale coraz słabiej :-p
Wróce na Wasze łono myśle, że ok. piatku (ilość uszytych zabawek mnie powala a jeszcze czekaja kolczyki:szok::szok:). W sobote bylismy na Pikniku Rodzinnym Mam Śląskich, potem w Parku Chorzowskim to troche odsapnełam. Pogoda wreszcie dopisuje to w dzien dwór a robie po nocach...

Dasz radę i rób kolczyki chcę kupić coś u Ciebie :-)

Ja poklikałam tam gdzie można było z rana, żeby wesprzeć konkursowe mamy a teraz siadam do kawusi.

Po południu czeka mnie wizyta u teściowej i zabiegi na plecki znowu.:dry:

Noo udała mi się idea grupy pomocy :-D
Trzymam kciuki co byś wytrzymała wizytę teściowej :-)

Hej dziewczyny
Ja popijam kawke zaraz włoski muszę umyć i z małym myślę że koło 10 dam radę wyjść bo zapowiadaja u nas

A umyjesz moje włosy za mnie...tyle roboty że nie wiem za co się zabrać...

Jutro Foto Matki, w srode zumba!:-)
Co do ruchu to tylek boli po wczorajszej wycieczce!:baffled:
Auciu!!!!!!!!!!:baffled::baffled::baffled:

Fajnie masz z tymi Foto mamami :-), zazdroszczę :-)
Może ja u siebie w Oleśnicy coś podobnego zrobię :-)

Czasem mam dość tego wszystkiego ale co poradzić :cool:. Siostra znalazła kont teraz szuka pracy, bo dzięki kochanej rodzince i z pracy ją wywalili :wściekła/y:. Samo życie....
Jeszcze pomagam jej stanąć na nogi więc, będę zaglądała do Was z doskoku ale będę ;-).

A Ty dobra duszyczka jesteś :-)
Może i ja się do was dołączę znowu na tym nicku :-p

Siedzę od 5 lat w domu z dziewczynkami. Mąż na 3 etatach więc prawie w domu nie mieszka.
Mogę do was dołączyć?

Witam serdecznie :-)

A wczoraj byliśmy cały dzień we Wrocku, widziałam mojego bratanka, takie to malusie że ja zapomniałam jak mój Wiktor był taki malutki, a Michaś słodki maluni, paluszki długie. Wydaje się taki strasznie malutki mimo, że 3800 miał jak się urodził, ale przy moim bracie i bratowej wiellkoludach może wydawać się mały :-)
Mój wczoraj u dziadków miał tyle miejsca i pola do popisu, tak zapieprzał po podłodze jak mały bolid :-)

No nic zmykam, tyle do wysłania, do roboty ahh :-)

Buziaki!!!

Dzięki za powitanie ;-) Ja tu taka nowa nie jestem :-D Siedzę na BB od 2004 roku, ale z różnych przyczyn musiałam robić przerwy. Pierwsza po kolejnym poronieniu - ciężko patrzeć jak kolejnym się udaje a ja tracę, potem nie miałam czasu i usunięto mi konto po roku, a ostatnio "Sol" sama usunęłam bo za dużo mi BB czasu zabierało a nie umiałam znaleźć złotego środka :-p
Teraz wpadam okazjonalnie i chyba tak zostanie, ale miło by było z kimś pogadać kto też siedzi w domu i kota dostaje :-p Dzisiaj mam wybitną labę bo 3/4 co miałam zrobić dzisiaj zrobiłam wczoraj a dzisiaj już mam nad wykonanie na 2 dni do przodu - tylko mi pranie powiesić zostało :-D

fanta - kobieto kochana - podpowiedz jak rzuciłaś palenie bo ja się zebrać nie mogę jakoś a bez motywacji jestem (alergia na papierosy jakoś mnie nie zmotywowała :-p)

Zaraz spadam po Kaję do przedszkola i zanieść koleżance nadwyżkę ciuszków po Emilce.
Ale mam nadzieję że uda mi się tu zajrzeć jeszcze wieczorkiem chociaż na chwilę ;-) Ostatnio chyba potrzebuję się wygadać :sorry2:

reklama
Do góry