reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witajcie :-) wczoraj cały dzień na dworze spędziłam z Kubą nawet jak padało i była burza bo super ciepło było :tak: w nocy też mega burza była przez co nie spałam do 3 :sorry2: dzisiaj trochę chłodniej ale za to jest czym oddychać :tak: wczoraj mecz pełen emocji szkoda tylko że nie było ani jednej bramki dla nas :dry: ja już mam zrobione, zupka się gotuje, spaghetti mam ze wczoraj jeszcze, pranie wisi, jeszcze tylko muszę iść włoski umyć :tak:

Różyczka a jak Oluś?antybiotyk pomógł?

U nas dziś ciepło ale wietrznie.
Byliśmy na zakupach i na spacerku a na 16 umówiłam się z teściowa że do niej zajdziemy z małym w odwiedziny:-)
bo powiem wam że samotność trohe mnie już męczy:-:)baffled:

:-):-):-)

HELLO LALKI

Dzień minął za...iście :-p,chłopaki wybuszowali się za wszystkie czasy,
ja............spaliłam ramiona mimo sparowania kremem z filtrem.
Wróciliśmy 30 minut temu.

Rewelacyjnie było.

reklama
hej dziewczynki ja dzisiaj w pracy byłam przez to Euro nie mamy wolnego wrrrrrr
W sobote chce zrobic urodzinki Gajce ale poki co nie mam wolnego więc nie wiem co to bedzie i jak to będzie!!!

Do góry