reklama
AsienkaPL
Mamusia Ksawusia
agulek - moj 1,5-roczny synus, jak ma dobry dzien drzemie przedpoludniem prawie 3 godzinki :-)
As - ja tez chce dostawac takie prezenty na zly humorek. Jak mam zly dzionek to funduje sobie czekolade nadziewana Milke i ot tak sobie rekompensuje zly nastroj.
As dowciapny jest ten Twoj syn
A propo mebli to mam siedzonko ze skory naturalnej w kolorze brazu. Naprawde fajna rzecz, zwlaszcza przy dzieciarni. Przetrzesz i nic nie widac. Super sprawa!:-)
Beata - 100 latek dla synka
Dużo szczęścia i radości.
Samych uciech i słodyczy.
W życiu tylko pomyślności.
Nigdy żadnej troski - życzy e-ciotka
As - ja tez chce dostawac takie prezenty na zly humorek. Jak mam zly dzionek to funduje sobie czekolade nadziewana Milke i ot tak sobie rekompensuje zly nastroj.
As dowciapny jest ten Twoj syn
A propo mebli to mam siedzonko ze skory naturalnej w kolorze brazu. Naprawde fajna rzecz, zwlaszcza przy dzieciarni. Przetrzesz i nic nie widac. Super sprawa!:-)
Beata - 100 latek dla synka
Dużo szczęścia i radości.
Samych uciech i słodyczy.
W życiu tylko pomyślności.
Nigdy żadnej troski - życzy e-ciotka
Ostatnia edycja:
krolcia
Fanka BB :)
Beata wszystkiego naj
dla synka!
Skończyła się licytacja spodni, które chciałam kupić, takie na śnieg dla starszaka. I doopa:-(. Przebili mnie a więcej bym nie dała za używane spodnie. Nic, będzie się trzeba rozejrzeć dalej.
Skończyła się licytacja spodni, które chciałam kupić, takie na śnieg dla starszaka. I doopa:-(. Przebili mnie a więcej bym nie dała za używane spodnie. Nic, będzie się trzeba rozejrzeć dalej.
agulek80
Mały już śpi, wykapany. Zazwyczaj kąpiemy Go później ale dziś był zmęczony, bo spał tylko raz. Pewnie się jeszcze obudzi, ale już wykąpany :-)
As świetne mebelki, może w następnym roku też podobne kupię do nowego domku ;-)
Beata wszystkiego najlepszego dla Synka z okazji 3-cich urodzin!
Ja dziś za wiele nie narobiłam, jakiś leń mnie opętał ;-)
Miłego wieczorku, spokojnej nocki!
As świetne mebelki, może w następnym roku też podobne kupię do nowego domku ;-)
Beata wszystkiego najlepszego dla Synka z okazji 3-cich urodzin!
Ja dziś za wiele nie narobiłam, jakiś leń mnie opętał ;-)
Miłego wieczorku, spokojnej nocki!
AsienkaPL
Mamusia Ksawusia
agulek - super, ze maly usnal. ;-)Ksawek spal mi dwa razy po godzinie. Ostatnia pobudka byla o 17, teraz siedzi z tatusiem w sypialni. Ciekawe, czy usnie?! Nieraz fajnie tak poleniuchwac. ja dzis mam mega energii, ale juz czuje, ze sie juz conieco wyladowala. No nic ide robic liste zakupow i pisac listy motywacyjne.
Dobranoc Kobitki!!!:-)
Dobranoc Kobitki!!!:-)
krolcia
Heloł.
Jakoś tak siwo i przygnębiająco się zrobiło...
Mati dzisiaj zaczął nowy rok przedszkolny. Dostał nową szafeczkę i on teraz jest STARSZAK. Z głową 20 cm wyżej dzisiaj wchodził do sali.
Jakoś tak siwo i przygnębiająco się zrobiło...
Mati dzisiaj zaczął nowy rok przedszkolny. Dostał nową szafeczkę i on teraz jest STARSZAK. Z głową 20 cm wyżej dzisiaj wchodził do sali.
aguska2017
witajcie kochane wróciłam:-)
wszystkim maluchom które dziś poszły do szkoły życzę uśmiechu na buźkach i oby szkoła im sie spodobała;-)
u nas też już jesiennie teraz jest 14 stale całe szczęście słoneczko wychodzi.
dziś biorę Bartka na miasto pochodzimy troche może zajdziemy do babci to sie zobaczy:-) oczywiście idziemy bez wózka tylko podjedziemy sobei autobusem
wczoraj mój synuś gdy pytałam go czy będzie mechanikiem samochodowym odpowiedział że tak on uwielbia wszystko co ma koła zwłaszcza autobusy samochody czasem jak idziemy chodnikiem a jedzie autobus to robi afere że on chce do niego wsiąść albo dotknąć!!!!!!fascynuja go koła i duże machiny
nie pamiętam która co pisała bo przyznaje sie przeczytałam po łebkach więc jak sie wdroże to może odpisze;-)
ja teraz pije kawke a Bartek właśnie szaleje z babciai z workiem na śmieci
wszystkim maluchom które dziś poszły do szkoły życzę uśmiechu na buźkach i oby szkoła im sie spodobała;-)
u nas też już jesiennie teraz jest 14 stale całe szczęście słoneczko wychodzi.
dziś biorę Bartka na miasto pochodzimy troche może zajdziemy do babci to sie zobaczy:-) oczywiście idziemy bez wózka tylko podjedziemy sobei autobusem
wczoraj mój synuś gdy pytałam go czy będzie mechanikiem samochodowym odpowiedział że tak on uwielbia wszystko co ma koła zwłaszcza autobusy samochody czasem jak idziemy chodnikiem a jedzie autobus to robi afere że on chce do niego wsiąść albo dotknąć!!!!!!fascynuja go koła i duże machiny
nie pamiętam która co pisała bo przyznaje sie przeczytałam po łebkach więc jak sie wdroże to może odpisze;-)
ja teraz pije kawke a Bartek właśnie szaleje z babciai z workiem na śmieci
reklama
agulek80
Witajcie,
ja tylko na chwilę. Marcin w nocy dał mi popalić, miał temp. Dawałam Mu syrop i spadła ale wstawał, coś mówił itp. Teraz też jest jakiś marudny :-( i coś mi się wydaje, że temp rośnie :-(
Miłego dnia!
ja tylko na chwilę. Marcin w nocy dał mi popalić, miał temp. Dawałam Mu syrop i spadła ale wstawał, coś mówił itp. Teraz też jest jakiś marudny :-( i coś mi się wydaje, że temp rośnie :-(
Miłego dnia!
Podziel się: