aguska2017
Fanka BB :)
agulek zdróweczka dla Marcinka niech mu szybko minie ta gorączka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No teraz to juz poważny chłopak, jak bedziesz chciała zeby zrobił coś sam, a on bedzie się upierał ze nie to mozesz mówic, ze jest juz dużu starszak To go zmowtywujeHeloł.
Jakoś tak siwo i przygnębiająco się zrobiło...
Mati dzisiaj zaczął nowy rok przedszkolny. Dostał nową szafeczkę i on teraz jest STARSZAK. Z głową 20 cm wyżej dzisiaj wchodził do sali.
witajcie kochane wróciłam:-)
wszystkim maluchom które dziś poszły do szkoły życzę uśmiechu na buźkach i oby szkoła im sie spodobała;-)
u nas też już jesiennie teraz jest 14 stale całe szczęście słoneczko wychodzi.
dziś biorę Bartka na miasto pochodzimy troche może zajdziemy do babci to sie zobaczy:-) oczywiście idziemy bez wózka tylko podjedziemy sobei autobusem
wczoraj mój synuś gdy pytałam go czy będzie mechanikiem samochodowym odpowiedział że tak on uwielbia wszystko co ma koła zwłaszcza autobusy samochody czasem jak idziemy chodnikiem a jedzie autobus to robi afere że on chce do niego wsiąść albo dotknąć!!!!!!fascynuja go koła i duże machiny
nie pamiętam która co pisała bo przyznaje sie przeczytałam po łebkach więc jak sie wdroże to może odpisze;-)
ja teraz pije kawke a Bartek właśnie szaleje z babciai z workiem na śmieci
Moje bobo śpi. W związku z tym zrobiłam porządek z winem, trzeba było owoce wyjąć. Mieliśmy to zrobić z m, ale po tym jak się okazało, że go nie będzie zabrałam się sama. Zepsuło by się na koniec. He he he. To duża butla i nie miałam w co zlać tego wszystkiego, no więc użyłam wanienki małego.
Jak mi się papa ucieszyła na widok wanny pełnej wina:-)! He he:-) Tylko usiąść ze słomką w ręku i jechana.
Zapraszam do kręgu wanienki rozkoszy!
No jak starszak to i głowa wyżejHeloł.
Jakoś tak siwo i przygnębiająco się zrobiło...
Mati dzisiaj zaczął nowy rok przedszkolny. Dostał nową szafeczkę i on teraz jest STARSZAK. Z głową 20 cm wyżej dzisiaj wchodził do sali.
zdrówkaWitajcie,
ja tylko na chwilę. Marcin w nocy dał mi popalić, miał temp. Dawałam Mu syrop i spadła ale wstawał, coś mówił itp. Teraz też jest jakiś marudny :-( i coś mi się wydaje, że temp rośnie :-(
Miłego dnia!
Witajcie
moja też dziś poszła już do zerówki a przyszły rok do szkoły
Dziewczyny rano wstały i mówią gdzie Amelia zdziwione bo zawsze była
brawa dla zdolniachybeata spóźnione ale szczere wszystkiego naj dla Kubusia
a miałam sie pochwalić że mały pije z takiej butelki na spróbowanie mu kupilam aquarel woda niegazowana z takim dziubkiem myślałam że sobie nie poradzi i będzie mi sie krztusił a on pięknie z tej butli pije z czego jestem dumna:-) oczywiście teraz mu przelewam do niej i soczek i herbatke;-)
przyłączam sięMoje bobo śpi. W związku z tym zrobiłam porządek z winem, trzeba było owoce wyjąć. Mieliśmy to zrobić z m, ale po tym jak się okazało, że go nie będzie zabrałam się sama. Zepsuło by się na koniec. He he he. To duża butla i nie miałam w co zlać tego wszystkiego, no więc użyłam wanienki małego.
Jak mi się papa ucieszyła na widok wanny pełnej wina:-)! He he:-) Tylko usiąść ze słomką w ręku i jechana.
Zapraszam do kręgu wanienki rozkoszy!
No taki dzień to koniecznie trzeba zapisać.:-):-)Witam, oto kochane dzisiaj była moja pierwsza przespana noc od 31 grudnia!
Otek zasnął o 20:30 i obudził się o 5:30. Napił się mleka i o 6:30 znowu zasnął na dwie godziny! Wczoraj wyjatkowo wczesniej położyłamsie spac, bo o 22 byłam juz w łózku i jak sie obudizłam o 5:30 byłam w szoku, przespałam cała noc, nie budziłam sie ani na minutkę. Chyba zapisze to w kalendarzu
No teraz to juz poważny chłopak, jak bedziesz chciała zeby zrobił coś sam, a on bedzie się upierał ze nie to mozesz mówic, ze jest juz dużu starszak To go zmowtywuje
Fajnie jak dzieci juz w takim wieku mają jakieś zainteresowania, moj bratanek uwielbia śmieciarki, ale chyba kazde dziecko to przechodzi. Smieciarki, straż pożarna itd Tylko troche te ich faceynacje kółkami się niebezpieczne bo wykorzystają każda nieuwage mamy na ulicy żeby się zbliżyć do auta;/
Kapiel błotna to przy twojej propozycji się chowa
A ja od rana prasuję, postanowiłam ze wyprasuje dzisiaj wszystko co sie znajdzie, a niestety jest tego sporo. Żelazko stoi od 9 i jak mam tlyko minutke to prasuje, chociażby jedną bluzkę. Jest u mnie bratanek więc oczy musze mieć dzisiaj podwójnie czujne, ale prasowania nie odpuszcze. Miłego dnia.