reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witajcie
ja padam :-) od paru dni ciągle w biegu i jeszcze teraz pieke Amelce rogaliki drożdzowe bo chciała ledwo się ruszam tak się cieplutkich najadłam ;-)
Fanta proponuje zamiast kanapeczek gołąbki rogaliki podrzucą ;-)

reklama
Witajcie!
My dzisiaj pierwsi. Maly wstal ok. 6 rano.:szok:
Zebole go mecza. Dzisiaj jestesmy sami do wieczora, a maly ma bardzo ciezki dzien. :-(
Wychodzi jemu dwojka na dole.;-)
krolcia - szybko Ci zleca 2 tygodnie! Zobaczysz!!:tak:
anulaaa - to dawaj te poczki, beda idealne do kawki!;-)
Zaraz biore sie za sprzatanie i jajecznice dla juniora.
Milego dnia!!!:-D

Ja wczoraj pierwszy raz założyłam Danielowi rajstopy jak jechaliśmy rano starszaka odwieźć do przedszkola, tak zimno było:szok:.

Dzisiaj chociaż słońce jest. Pranie muszę zrobić i oprysk zielska, bo mi robacto w doniczki weszło:wściekła/y:, a takie rzeczy lepiej na balkonie robić.
Wojtuś też grudniak w takim układzie:-).

Oj zimno zimnawo. Ja malemu popoludniami ubieram dwa dlugie rekawki: bodziak i bluze.
gimpelka - milego obierania!v;-) Ach... maly uwielbia racuchy z jabluszek. Z Knorra gotowce sa tez pyszne.:-D
Ja pranko jutro robie, ale za to wieksze. Chce miec na weekendzik spokoj.:tak:

Witam,
Marcin drzemie, ja ogarnęłam co z grubsza dom i mam chwilę dla siebie. Mam jeszcze furę prasowania:szok:nie wiem kiedy to zrobię, ale zupełnie mi się nie chce. Nie wiem, czy to wina pogody, czy czegoś innego ale jestem jakaś śpiąca. Wybraliśmy się do sklepu na rower i...nawet nie dojechałam, ba Marcin zasnął:sorry:a wybrałam się do sklepu dosyć blisko, nie do tego co zazwyczaj jeżdżę. Zauważyłam, że Marcin traktuje czasami rower jako usypiacz i pokazuje rączką, że chce jechać jak jest zmęczony:baffled:ram musiałam jechać, bo za nic w świecie nie chciał usnąć w wózku. Od niedawna Mały jeździ na swoim jeździku do tyłu:-Djest on dosyć wysoki i na początku nie dostawał nogami do podłogi.
Jeśli chodzi o wstawanie, to u nas godzina 6 to normalka :-( niestety. A o której Wasze dzieciaczki zasypiają? Marcin ostatnio tak po 21.

Mam pytanie jakiej firmy macie okna w domu/mieszkaniu? I czy jesteście z nich zadowolone?

reklama
Do góry