reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej laseczki po weekendzie :happy:
Pamiętajcie dziś środa:-D:-D:-Dbo ja myślałam że poniedziałek i dziecku stroju na w-f nie dałam :confused:
śnieg masakra jak ja wczoraj widziałam na tvn24 co się dzieje w Polsce to w szoku byłam a mój synek siedział jak zaczarowany patrzył w tv i powtarzał o jeju śnieg hura:rofl2:
Maturzyści &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Boszzzz dzieci w szkole ,P w pracy normalnie jedno dziecko na stanie w domu raj :-D:-D:-D:-D:-D
U nas dziś ponuro rano troche kropiło ale nie jest aż tak zimno całe 6 stopni juz jest :-D:-D:-D:-D:-D:-Dale wiatru nie ma więc jakoś wydaje się cieplej :tak::tak::tak::tak:

reklama
Malinka ja też myślałam że dzisiaj poniedziałek :-D
Justa trwałą robiłam z dobre 3 miesiące temu :dry: mi tak się długo trzyma :dry:
Bubka masz rację, owoce pomarzną i będzie ich bardzo mało :no:

Witam. U mnie słoneczko świeci i nie ma chmurek na niebie :tak: ja już mam posprzątane, pranie się kończy kręcić, kiełbaska się gotuje na żurek jeszcze tylko ziemniaczki obrać i surówkę zrobić i wolne :tak: no i do sklepu trzeba skoczyć po świeży chlebek :tak: ale to jak włoski mi wyschną :tak:

Cześć dziewczyny!
Dziś też wcześnie wstałam, bo aż o 5. W sumie, to już mam wszystko porobione i piję sobię kawulca :-). Teściowie wczoraj wrócili z majówki, więc w domu znów tłok :-(, a było mi tak dobrze jak ich nie było :-D. W Szczecinie zimno, pochmurno, trochę wieje i zastanawiam się gdzie podziała się ta piękna wiosna, która jeszcze do niedawna u nas była :baffled:.
Trzymam kciuki za dzisiajeszych maturzystów i oczywiście za naszą kochaną As!:tak::tak:.
Widzę, że dziś dzień prania:-D, poczekam aż będzie dzień prasowania, to wtedy dopiero się zabiorę za swoje ;-).

As, tak się martwiłaś i już po strachu :-). Przeżyłaś więc nie było tak źle. Pochwal się jakie miałaś tematy :tak:.
Jejku, już po 14 :szok:. Uciekam obiad jakiś zrobić zanim mój malec wstanie

Ostatnia edycja:
reklama
As i widzisz już po strachu;-)
Bartek coś mi mało je nie wiem czy to przez zęby czy poprostu ma gorszy dzień?
Ja czekam na mężusia ma skonczyć prace chyba za godzinke
Bartek ogląda bajke:-) i sie bawi jednocześnie:-)

Do góry